Μετάβαση στο περιεχόμενο

pacono

Members
  • Περιεχόμενο

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από pacono

  1. ισχύει οτι θυμίζουν deagostini αλλα είναι κλάσης ανώτερες γιατί είναι και πιο μεγάλες αλλα και πιο αληθοφανείς επισής η απεικόνηση των χαρακτήρων στην φιγούρα είναι είτε απο ένα επεισόδιο κόμικς είτε ένα επεισόδιο ταινίας . θα ανόιξω ένα θέμα όπου θα σας πώ περισσότερες λεπτομέρειες και θα ανεβάσω και τα ένθετα αλλα τα ένθετα θα είναι στα γαλλικά και θα σας πληροφόρω για οτι καινούργιο γίνεται .
  2. Μου τις έστειλε ένας φίλος μου από την Γαλλία, ρώτησα την hachette της Γαλλίας αν μπορεί να μου στείλει την συλλογή όλη αλλά μου είπαν μόνο στην Γαλλία μπορούν να στείλουν . Οι φιγούρες είναι μεγάλες πάρα πολύ και πολύ αληθοφανείς επίσης έχει ένθετο περιοδικό που σου λέει την ιστορία του κάθε χαρακτήρα και που έχει εμφανιστεί είτε σε κόμικς είτε σε ταινία μικρού η μεγάλου μήκους.
  3. Χρόνια πολλά με ύγεια και χάρα.
  4. δεν μου απαντάνε από την deagostini αλλά στην ιταλική deagostini έχουν βγάλει την συλλογή σήμερα άρα νομίζω οτι ισχύει βγάλαν δοκιμαστικά κομμάτια γιανα δούν εντυπώσεις και να δουν άμα εκδόσουν πολλά αντίτυπα αλλά πιστεύω ότι εφόσον βγήκε στην Ιταλία υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έρθει και εδώ γιατί πάνω κάτω βγάζουν τις ίδιες συλλογές
  5. ούτε εγώ παίδια ρώτησα σε όλα τα περίπτερα και δεν έχουν ιδέα θα στείλω ερώτηση και θα σας ενημερώσω.
  6. Έκανα ένα βίντεο με το πρώτο τεύχος και θα κάνω και με τα επόμενα όποιος δεν το έχει αγοράσει μπορεί να πάρει μια πρώτη ματιά!
  7. Αμα βγάλει η deagostini την Disney παρέλαση δν το θεωρώ απίθανο λόγω ανταγωνισμού. Απο την άλλη η hachette την συγκεκριμένη συλλογή την έχει βγάλει μόνο στην Γαλλία και πουθενά αλλου και πιθανόν αυτο μπορεί να παίζει ρόλο οτι έχει την disneyland δίπλα της και γιαυτό να βγαίνει μόνο εκεί . Σχετικό χθές έβλεπα ενα βίντεο που έδειχνε το σπίτι του ο Don Rosa και είχε πάρα πολλές φιγούρες και μέσα σε αυτές είχε φιγούρες της deagostini για τις οποίες έκανε ολόκληρη αφήγηση για το πόσο καλές είναι και οτι φτιάχτηκαν απο πραγματικούς κατασκευαστες παιχνιδιων που ξέραν τι τους γίνεται !
  8. Πραγματικά δεν το ήξερα είναι φανταστική Από μια μικρή έρευνα που έκανα άλλα με βάση τις δίκες μου υποψίες σας στέλνω την απάντηση από την deagostini , σε όλα τα μηνύματα άλλα και σε παλαιότερα απαντάν ότι είναι ωραία ιδέα για το μέλλον άλλα τώρα μου απάντησαν άπλα υπέροχη ιδέα και την άλλη φορά που τους είπα για να βγάλουν συλλογές disney μου απάντησαν να μείνω συντονισμένος και μετά από λίγες μέρες βγήκε η συλλογή με τα μαγικά ηχογραφημένα παραμύθια. Οπότε λέω οτί μπορεί η προσευχές μας να εισακούστηκαν !!
  9. Λοιπόν γιανα πω και εγώ την γνώμη μου σαν εταιρία η radnet δεν φέρνει και τόσο ποιότητα και λίγο ξέμπαρκα πράγματα δήλαδη παράδειγμα που πήρα το τεύχος με το παραμύθι της deagostini η φιγούρα αλλα και το βιβλιό είναι πραγματικά δεξιοτεχνικό η radnet απο οτι εχω καταλάβει είναι μια εταιρία που παιρνει ήδη υπάρχουσες συλλογές απο κινες αγγλίες κτλ και τις φέρνει στην ελλάδα σαν διαμεσολαβητής δηλαδή κατι σαν διανομέας και όχι κατασκευαστης όπως η deagostini και η hachette απλά δεν πείθομαι οτι θα είναι κατι κάλο εν συνέχεια των επόμενων πραγμάτων βεβαία μένει μόνο να το δούμε και μπροστά μας γιανα κρίνουμε τώρα η hachette ειναι σπούδαια εταιρία εχώ εντυπωσιαστεί απο την δεξιοτεχνία που δείχνει κυρίως στις συλλογές της στην Γαλλία . έχει βγάλει τρείς συλλογές στην ελλάδα και δεν νομίζω οτι θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε την συλλογή της Μαρβελ με την συλλογή απο την radnet γιατι θα είναι ακρώς πιο δεξιοτεχνική . Πάντως είναι πολύ καλο που βλέπουμε μετά απο τόσα χρόνια στην Ελλάδα να έχουν μπεί τρείς εταιρίες η οποίες αρχίζουν να ανταγωνίζονται η μία την άλλη πιστεύω οτι θα δούμε φοβερές συλλογές και κυρίως σε οτί αφορά το θέμα του κόμικς . Τώρα γιανα τους πρίξουμε @ ΚΟΜΙΞ το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους στέλνουμε επανωτά μηνυματα στο youtube τους εγώ ετσι κανώ και ετσί εκανα πρίν έρθουν στην Ελλαδα ξανα και μου είχαν απαντήσει οτι θα έρθουν συντομα και ήρθαν.
  10. Δέστε τι βγαίνει την παρασκευή 10 του μηνός τα πρωτα κόμιξ της ΜΑΡΒΕΛ μεταφρασμενα στα ελληνικά απο την radnet
  11. Πάντως μετά το 20 τεύχoς έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φιγούρες όπως coco , bugs life , ralf , chichen little ακόμα και bambi 2 έχει , παρατήρησα επίσης ότι κατασκεύαζονται στην ρουμανία κάτι που γινόταν και παλιά πριν κλείσει επομένως μπορεί και να ξανά εκδώσουν παλιές συλλογές ! Πιστεύω μόνο αν υπήρχε μια μαζική κινητοποίηση θα φέρναν κάτι από της παλιές συλλογές γιατί τώρα ο καθένας πχ στο youtube τους λέει ότι έχει καημό και η περισσότερη δεν ζητάνε τις φιγούρες της disney ούτε κάτι σχετικό με την disney. Εγώ πήρα 4 Τεύχη πάντως και το βιβλίο είναι εξαιρετικό σαν να βλέπεις την ταινία !
  12. Στην Ισπανία τρέχει και είναι φοβερές αμα έτρεχε στην ιταλία πίστευω θα τις είχαμε πολύ συντομα κοντά μας !!
  13. Τα επόμενα τεύχη λογικά θα είναι : 1: lion king 2: jungle book και κασετόφωνο 3: nemo 4: aladdin 5: dumbo 6: πινοκιο 7: Χιονάτη 8: Τoy story 9: αριελ 10 : frozen 11: peter pan 12 : cars 13: σταχτοπούτα 14:αλική στην χώρα των θαυμάτων 15: Η λαίδη και ο αλήτης 16 : tangled 17 : robben 18 : ratatouille και έχει 80 τεύχη σύμφωνα με την ιταλική έκδοση.
  14. Αυτές η φιγούρες είναι αποκλειστίκα δώρα μόνο για συνδρομιτές που κάνει η ιταλική deagostini !! αλήθεια είναι παραπλανητικές γιατί όντως είναι πολύ αληθοφανής σε σχέση μαυτες που δίνουν στα τεύχη.
  15. και εγώ έχει προχωρήσει πολύ στην Γαλλία και μάλιστα αρχίσε να φέρνει απίστευτες φιγούρες και αληθοφανής
  16. Τους τα έχω πρίξει κάθε μήνα τους ρωτάω αν την φέρουν πριν κανα δυο μηνες μου είπαν οτι δεν το έχουν στο άμεσω μέλλον καθόλου τώρα μου ειπάν οτι θα ενημερωθείς άμεσα γιατις νεές συλλογές και τελικά βγάλαν αυτήν . Εγω πιστεύω οτι η hachette θα παίξει μπάλα τώρα με τα παραμύθια της dinsey και μπορεί αν πάει καλά αύτην να φέρουν καμιά συλλογή απο την disney οπως αυτες τις δύο
  17. και ναι επαληθέυτικα και πάλι Η Deagostini εφερε τα μαγικά εικονογραφημένα παραμύθια απο την ιταλία με φιγούρες disney !!
  18. πιστεύω οτι θα είναι τα παραμύθια της ντισνευ που είναι ακουστικά όπως και τα κεφαλια star wars η συλλεκτικές πένες , πετραδια σε κοσμήματα και αμα είμαστε τυχεροί μπόρει να φέρουν της φιγούρες Marvel απο όλους τους σουπερ ήρωες . Πάντως τους εχω πρίξει μπας και βγάλουν κατι ντίσνευ αλλα αυτή τίποτα όλο μου απαντάνε οτί δεν το εχουν στα σχέδια τους η οτί θα το σκεφτουν στο μέλλον.
  19. Δεν ειναι η ιδια συλλογη αυτη που κυκλoφόρησε σε εμας με αυτη που εχει στην ιταλια η Deagostini. Καταρχήν αυτην που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα δεν ειναι από την Deagostini αλλά απο την Radnet. Τώρα με βάση τις τιμες που είχε η Radnet στις προηγούμενες συλλογές της αυτή ειναι αρκετά τσιμπημένη και από το πρώτο τεύχος και τα υπόλοιπα.
  20. Εχω και εγώ κάποια τεύχη δεν ξερω όμως ποια είναι. Θα τα βρω και θα τα ανεβασω. Το ένα απο αυτά θυμάμαι οτι έχει απ'έξω τον Βαζέχα.
  21. Ενω στην Ελλαδα κυκλοφορει ο Iron Man στο εξωτερικο κυκλοφορουν οι παρακατω συλλογές που θα δειτε στο βίντεο και πιθανόν κάποιες απο αυτες να ερθουν και στην Ελλάδα με βάση τα σχόλια που κάνουν στο Youtube.
  22. Ναι λίγο που εχω δει την συλλογη απο βιντεο στο youtube φαινεται αρκετα καλη ποιοτικά, μακάρι να ερθεί και στην Ελλάδα. Επίσης πριν μία εβδομάδα ανακάλυψα ότι στην Ισπανία η Deagostini κυκλοφόρησε μία συλλογή με τους ήρωες της Marvel σε action figures και αποτελείται απο ότι είδα απο ήρωες από ολες τις πρόσφατες άλλα και λίγο παλαιότερες ταινιες της.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.