Μετάβαση στο περιεχόμενο

pacono

Members
  • Περιεχόμενο

    77
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος pacono

  • Γενέθλια 10/07/1993

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UC-OclmSvBJhofA3mCnK-blw
  • Yahoo
    pacino217@hotmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Μακεδονία
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κόμικς, Ταινίες, Συλλεκτικά, Σινεμά, Ποδόσφαιρο

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1840 προβολές προφίλ

pacono's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

531

Συνολική φήμη στο GC

  1. ισχύει οτι θυμίζουν deagostini αλλα είναι κλάσης ανώτερες γιατί είναι και πιο μεγάλες αλλα και πιο αληθοφανείς επισής η απεικόνηση των χαρακτήρων στην φιγούρα είναι είτε απο ένα επεισόδιο κόμικς είτε ένα επεισόδιο ταινίας . θα ανόιξω ένα θέμα όπου θα σας πώ περισσότερες λεπτομέρειες και θα ανεβάσω και τα ένθετα αλλα τα ένθετα θα είναι στα γαλλικά και θα σας πληροφόρω για οτι καινούργιο γίνεται .
  2. Μου τις έστειλε ένας φίλος μου από την Γαλλία, ρώτησα την hachette της Γαλλίας αν μπορεί να μου στείλει την συλλογή όλη αλλά μου είπαν μόνο στην Γαλλία μπορούν να στείλουν . Οι φιγούρες είναι μεγάλες πάρα πολύ και πολύ αληθοφανείς επίσης έχει ένθετο περιοδικό που σου λέει την ιστορία του κάθε χαρακτήρα και που έχει εμφανιστεί είτε σε κόμικς είτε σε ταινία μικρού η μεγάλου μήκους.
  3. Χρόνια πολλά με ύγεια και χάρα.
  4. δεν μου απαντάνε από την deagostini αλλά στην ιταλική deagostini έχουν βγάλει την συλλογή σήμερα άρα νομίζω οτι ισχύει βγάλαν δοκιμαστικά κομμάτια γιανα δούν εντυπώσεις και να δουν άμα εκδόσουν πολλά αντίτυπα αλλά πιστεύω ότι εφόσον βγήκε στην Ιταλία υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έρθει και εδώ γιατί πάνω κάτω βγάζουν τις ίδιες συλλογές
  5. ούτε εγώ παίδια ρώτησα σε όλα τα περίπτερα και δεν έχουν ιδέα θα στείλω ερώτηση και θα σας ενημερώσω.
  6. Έκανα ένα βίντεο με το πρώτο τεύχος και θα κάνω και με τα επόμενα όποιος δεν το έχει αγοράσει μπορεί να πάρει μια πρώτη ματιά!
  7. Αμα βγάλει η deagostini την Disney παρέλαση δν το θεωρώ απίθανο λόγω ανταγωνισμού. Απο την άλλη η hachette την συγκεκριμένη συλλογή την έχει βγάλει μόνο στην Γαλλία και πουθενά αλλου και πιθανόν αυτο μπορεί να παίζει ρόλο οτι έχει την disneyland δίπλα της και γιαυτό να βγαίνει μόνο εκεί . Σχετικό χθές έβλεπα ενα βίντεο που έδειχνε το σπίτι του ο Don Rosa και είχε πάρα πολλές φιγούρες και μέσα σε αυτές είχε φιγούρες της deagostini για τις οποίες έκανε ολόκληρη αφήγηση για το πόσο καλές είναι και οτι φτιάχτηκαν απο πραγματικούς κατασκευαστες παιχνιδιων που ξέραν τι τους γίνεται !
  8. Πραγματικά δεν το ήξερα είναι φανταστική Από μια μικρή έρευνα που έκανα άλλα με βάση τις δίκες μου υποψίες σας στέλνω την απάντηση από την deagostini , σε όλα τα μηνύματα άλλα και σε παλαιότερα απαντάν ότι είναι ωραία ιδέα για το μέλλον άλλα τώρα μου απάντησαν άπλα υπέροχη ιδέα και την άλλη φορά που τους είπα για να βγάλουν συλλογές disney μου απάντησαν να μείνω συντονισμένος και μετά από λίγες μέρες βγήκε η συλλογή με τα μαγικά ηχογραφημένα παραμύθια. Οπότε λέω οτί μπορεί η προσευχές μας να εισακούστηκαν !!
  9. Λοιπόν γιανα πω και εγώ την γνώμη μου σαν εταιρία η radnet δεν φέρνει και τόσο ποιότητα και λίγο ξέμπαρκα πράγματα δήλαδη παράδειγμα που πήρα το τεύχος με το παραμύθι της deagostini η φιγούρα αλλα και το βιβλιό είναι πραγματικά δεξιοτεχνικό η radnet απο οτι εχω καταλάβει είναι μια εταιρία που παιρνει ήδη υπάρχουσες συλλογές απο κινες αγγλίες κτλ και τις φέρνει στην ελλάδα σαν διαμεσολαβητής δηλαδή κατι σαν διανομέας και όχι κατασκευαστης όπως η deagostini και η hachette απλά δεν πείθομαι οτι θα είναι κατι κάλο εν συνέχεια των επόμενων πραγμάτων βεβαία μένει μόνο να το δούμε και μπροστά μας γιανα κρίνουμε τώρα η hachette ειναι σπούδαια εταιρία εχώ εντυπωσιαστεί απο την δεξιοτεχνία που δείχνει κυρίως στις συλλογές της στην Γαλλία . έχει βγάλει τρείς συλλογές στην ελλάδα και δεν νομίζω οτι θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε την συλλογή της Μαρβελ με την συλλογή απο την radnet γιατι θα είναι ακρώς πιο δεξιοτεχνική . Πάντως είναι πολύ καλο που βλέπουμε μετά απο τόσα χρόνια στην Ελλάδα να έχουν μπεί τρείς εταιρίες η οποίες αρχίζουν να ανταγωνίζονται η μία την άλλη πιστεύω οτι θα δούμε φοβερές συλλογές και κυρίως σε οτί αφορά το θέμα του κόμικς . Τώρα γιανα τους πρίξουμε @ ΚΟΜΙΞ το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους στέλνουμε επανωτά μηνυματα στο youtube τους εγώ ετσι κανώ και ετσί εκανα πρίν έρθουν στην Ελλαδα ξανα και μου είχαν απαντήσει οτι θα έρθουν συντομα και ήρθαν.
  10. Δέστε τι βγαίνει την παρασκευή 10 του μηνός τα πρωτα κόμιξ της ΜΑΡΒΕΛ μεταφρασμενα στα ελληνικά απο την radnet
  11. Πάντως μετά το 20 τεύχoς έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φιγούρες όπως coco , bugs life , ralf , chichen little ακόμα και bambi 2 έχει , παρατήρησα επίσης ότι κατασκεύαζονται στην ρουμανία κάτι που γινόταν και παλιά πριν κλείσει επομένως μπορεί και να ξανά εκδώσουν παλιές συλλογές ! Πιστεύω μόνο αν υπήρχε μια μαζική κινητοποίηση θα φέρναν κάτι από της παλιές συλλογές γιατί τώρα ο καθένας πχ στο youtube τους λέει ότι έχει καημό και η περισσότερη δεν ζητάνε τις φιγούρες της disney ούτε κάτι σχετικό με την disney. Εγώ πήρα 4 Τεύχη πάντως και το βιβλίο είναι εξαιρετικό σαν να βλέπεις την ταινία !
  12. Στην Ισπανία τρέχει και είναι φοβερές αμα έτρεχε στην ιταλία πίστευω θα τις είχαμε πολύ συντομα κοντά μας !!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.