Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kir

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Kir

  1. On 10/9/2011 στο 11:16 ΜΜ, Δημήτρης 1 είπε:

    λοιπόν {είμαι νέος στον χώρο των κόμικ} ήταν βράδυ παρασκευής, ταν η ημέρα που ερχόντουσαν κάθε ημέρα οι θείοι μου και διασκεδάζαμε μιλώντας και βλέποντας τηλεόραση.Εκείνη την στιγμή βλέπω μία διαφήμιση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και να διαφημίζει τα dc  comics της anubis που θα περιλαμβάνονται στην εφημερίδα. Τότε οι γονείς μου άρχισαν να λένε ιστορίες με τα κόμικ που διάβαζαν την δεκαετία 70/80{ο πατέρας μου για τον captain marvel και η μητέρα μου για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ το κοριτσίστικο περιοδικό.Ένιωσα  ενθουσιασμό και χαρά καθώς οι γονείς μου με είχαν υποσχεθεί ότι θα μου το πάρουν. Όταν το διάβασα για πρώτη φορά στο δωμάτιο μου οι ήρωες τις justice leage με τράβηξαν στον χώρο του φανταστικού και μέχρι και σήμερα διαβάζω κόμικ της marvel και της dc καθώς οι ιστορίες είναι τόσο πρωτοποριακές όπου ποτέ μου δεν θα μπορούσα να σκεφτώ [το κόμικ μου το πήραν  γονείς μου μετά από πολύ δικό μου πρήξιμο δικό μου και πια τα παίρνω μόνος μου]

     

  2. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει από πού μπορώ να αγοράσω υλικά αποθηκεύσεις για τα comics μου π.χ πλαστικά σακουλάκια αποθήκευσης , κάτι τετράγωνα φακελάκια τα οποία απορροφάνε την υγρασία κ.τ.λ(γράψτε μου στα comments καθώς είμαι νέος στον χώρο των κόμιξ)

  3. On 22/3/2019 στο 2:39 ΜΜ, GreekComicFan είπε:

    CAPTAINMARVELREBOOT_0001.jpg

     

    Οι εκδόσεις Anubis, σε συνεργασία με το φόρουμ μας και την Λέσχη Φίλων Κόμικς, θα διαθέσουν δύο (2) δωρεάν αντίτυπα του Captain Marvel - Επανεκκίνηση σε δύο τυχερούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής μέσα στο θέμα που έχει ανοίξει στο φόρουμ greekcomics.gr και μόνο εκεί. Οι απαντήσεις στο facebook και τα υπόλοιπα social media της λέσχης, δεν λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό.

     

    Σημείωση: Θα πρέπει να αναφέρετε ρητά πως δηλώνετε συμμετοχή, για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την δήλωση από τις λοιπές συζητήσεις που θα προκύψουν στα σχόλια. 

     

    Ο διαγωνισμός θα κρατήσει μέχρι τις 30 Μαρτίου του 2019, και οι νικητές θα επιλεχθούν με ένα από τα προγράμματα τυχαίας παραγωγής αποτελεσμάτων που υπάρχουν στο net. Οι νικητές θα παραλάβουν τα αντίτυπα από την έδρα της Λέσχης (Ιερά οδός 14) αν είναι από την Αθήνα, ενώ αν είναι από την επαρχεία θα τα παραλάβουν χωρίς επιβάρυνση στο σπίτι τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μας προμηθεύσουν το συντομότερο δυνατόν με την διεύθυνση τους μέσω προσωπικού μηνύματος στον γραφών για να προωθηθεί η αποστολή.

     

    Καλή επιτυχία σε όλους!

    :cheers:

    Θέλω να λάβω μέρος αλλά το πρόβλημα είναι ότι μένω στην Θεσσαλονίκη

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.