Μετάβαση στο περιεχόμενο

asteri33

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος asteri33

  • Γενέθλια 01/16/1971

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

asteri33's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

37

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ήμουν τότε 15 χρονών, κάθε νέο τεύχος από τις ιστορίες της StarComics ήταν για μένα ένα χαρμόσυνο γεγονός... Και παρά την όντως τσουχτερή για την εποχή τιμή τους, πολλά τεύχη Camelot 3000, Storm & Eric Castel κοσμούσαν την βιβλιοθήκη μου... Μέχρι που έφυγα από την μεγάλη πόλη για το μικρό χωριό, αφήνοντάς τα πίσω μου... Έκτοτε η τύχη τους αγνοείται, ακόμη και η μητέρα δεν θυμάται τίποτα - ή έτσι λέει τουλάχιστον Ευχαριστώ πολύ γι αυτήν την εξαιρετική σειρά, όμορφες αναμνήσεις μιας πιό αγνής εποχής!
  2. Ευχαριστώ πολύ για το τρατάρισμα και επιφυλάσσομαι!
  3. Ευχαριστούμε πολύ για την πληρέστατη παρουσίαση των περιπετειών του Κόρτο... Συνειδητοποιώ πως έχοντας στην κατοχή μου μόνο 4 τίτλους, πρέπει να αρχίσω εκ νέου την αναζήτηση για έναν από τους πιό αγαπημένους μου χάρτινους ήρωες!
  4. Η αλήθεια είναι πως σε τρυφερές ηλικίες η καλύτερή μου παρέα αποτελούνταν από ανυπότακτους Γαλάτες, μοναχικούς καουμπόηδες (σουρεάλ και μη) και Βέλγους δημοσιογράφους με λευκά φοξ τεριέ... Μεγαλώνοντας ωστόσο, οι επιρροές πολλαπλασιάστηκαν και οι συγκινήσεις μεγάλωσαν αφού έκανα πιά παρέα με κάτι τύπους σαν τον - ιδιοφυώς - σκοτεινό Moebius, ανακάλυπτα τον αισθησιασμό επί χάρτου μέσα από τα σκίτσα των Manara και Serpieri και σάλπαρα για εξωτικούς προορισμούς παρέα με μποέμ καπετάνιους, εξερευνώντας το μαγικό σύμπαν του Pratt... Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για προτίμηση διότι νομίζω πως με τα κόμικς μου συνέβη ότι μου συνέβη και με την μουσική: μεγάλωσα με ροκ, και μετά έμαθα πως υπάρχει η τζαζ, η σόουλ, η φανκ, τα ρεμπέτικα και πάει λέγοντας... Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!
  5. asteri33

    Χαιρετώ κι εγώ...

    Σας ανακάλυψα ψάχνοντας στο διαδίκτυο για παλιά και αγαπημένα κόμικς με τα οποία μεγάλωσα... Μπαίνω στην κοινότητά σας με διάθεση να μάθω, να ανακαλύψω και ει δυνατόν να συνεισφέρω όπου και όπως μπορώ... Καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.