Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris331

New Members
 • Περιεχόμενο

  9
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  43 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

43 Αφανής

Σχετικά με το μέλος Dimitris331

 • Τάξη
  Μόλις μπήκα
 • Γενέθλια 02/03/1985

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

 1. Dimitris331

  Δελτίο Τύπου Οξύ: Ο Ανάξιος Θορ

  Έχω όλα τα τεύχη του thor από το 2014 μέχρι αρχές του 2015 και τα μόνα που δεν είχα πάρει είναι αυτό το limited οπότε νομίζω τώρα που βγήκε στα ελληνικά είναι μία καλή ευκαιρία να το πάρω.
 2. Dimitris331

  ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ

  Μόλις τώρα είδα ότι είχαν βγει 30 τεύχη από αυτή την σειρά! Είχα πάρει όλες τις άλλες σειρές που είχαν βγει πριν από αυτή και επειδή τις σταματούσαν και χωρίς να ολοκληρωθούν οι ιστορίες πολλές φορές μου την είχε δώσει και όταν είδα την διαφήμιση από αυτήν αποφάσισα να μην ασχοληθω Κρίμα γιατί έχει κάποια καλά τεύχη που εκδόθηκαν.
 3. Dimitris331

  FANTASTIC FOUR (ΣΕΙΡΑ Β')

  Ωραία τεύχη και από ιστορίες και σκίτσο. Τα έχω ακόμα μέσα σε νάυλον και είναι σαν καινούργια!
 4. Dimitris331

  Καλησπέρα σε όλη την παρέα

  Ευχαριστώ φίλε να σαι καλά! Έχω κολλήσει ήδη και νομίζω ότι όποιος ασχολείται με τα κόμικς εδώ είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να βρίσκεται.
 5. Dimitris331

  Καλησπέρα σε όλη την παρέα

  Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εγω παιδια ξεκίνησα αρχές του '90 με μαρβελ από καμπανα και μαμούθ, τα disney της εποχής κόμιξ, μίκυ καθως και λουκυ λουκ. Τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις επιλογές έχω προσθέσει και την dc.
 6. Dimitris331

  BATMAN - Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΓΚΟΘΑΜ

  Μονο θετικά έχω να πω για το συγκεκριμένο graphic novel. Νομιζω οτι αποτελει μία πάρα πολύ καλή επιλογή και από άποψη τιμής μίας και είναι στα μισά λεφτά από την αμερικανική έκδοση, αλλά και από το υπέροχο σκίτσο που κατά την γνώμη μου ταιριάζει απόλυτα σε μία ιστορία του μπατμαν η οποία δεν με έκανε να χάσω το ενδιαφέρον σε καμία στιγμή.
 7. Dimitris331

  Marvel [ Skrulls, Invasion, Cap, F4 κλπ ]

  Ελπίζω μόνο να μην χρειάζεται να πάρει κάποιος και όλα τα tie in τεύχη που θα εχει για να βγάλει άκρη τι γίνεται... Κατά τα άλλα φαίνεται ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό event. Για να δούμε!
 8. Καλησπέρα παιδιά, Λουκυ Λουκ θα ψηφίσω θεωρώ πως είναι πιο πολύ στο στυλ που μου αρέσει, ή άγρια δύση και όλα τα σχετικά σε συνδυασμό με το χιούμορ που βγάζει, για μένα ξεχωρίζει συγκριτικά με τα άλλα δύο..
 9. Dimitris331

  AQUAMAN - ΕΠΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ!

  Σήμερα το πρωί το πήρα και γω καλό σχέδιο συμφωνω, σαν ιστορία μου αρεσε αλλά δυστυχώς ή ιστορία αυτή τελειώνει στο τεύχος 5 η 6 της αμερικανικής έκδοσης αν θυμάμαι καλά εδω κυκλοφορησαν μονο τα πρωτα δυο και έτσι χάνουμε το τέλος...
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.