Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris331

Members
  • Περιεχόμενο

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Dimitris331

  • Γενέθλια 03/02/1985

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Dimitris331's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

183

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ωραια νέα!! Θεωρώ ότι αφού βγάζουν το δεύτερο volume του venom που έχει το origin του γιου του Έντι Μπροκ θα βγάλουν και το absolute Carnage κάποια στιγμή..
  2. Συμφωνώ φίλε μου οι εκδόσεις της ανουμπις έχουν το κανονικό μέγεθος όπως και τα αμερικάνικα και δεν υπάρχει το παραμικρό προβλημα.. εμένα προσωπικά είναι το δεύτερο τομακι από οξύ που παίρνω για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ.. Δεν ξέρεις τι θα παίζει με τα μπαλονάκια, αν θα διαβάζεται κτλ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί επιμένουν σε αυτό το μέγεθος ενώ έχουν δει και οι ίδιοι ότι υπάρχει προβλημα σε πολλές εκδόσεις..
  3. @Mandrake infinity gauntlet, infinity war και original sin δεν τα έχω πάρει γιατί άκουσα και γω ότι υπήρχε πρόβλημα.. αυτό εδώ έχει αρκετά καρέ μονοσελιδα η μισή σελίδα στα οποία δεν χάνεις κάτι επειδή είναι προς την κολλα.. από την αλλη πολλά καρέ είναι μισό δάχτυλο μακριά από την ραχη.. Αν πας σε κατάστημα ξεφύλλισε το να το δεις καλύτερα.. Επίσης τα μπαλονάκια που λέω ότι είναι οριακά είναι έξω από την κόλλα, δεν χρειάζεται να βάλεις το κεφάλι μέσα στο βιβλίο να τα διαβάσεις όπως στο Batman.. Είμαι και εγω επιφυλακτικός λόγω οσων άκουσα για τις προηγούμενες εκδόσεις οπότε τα τσεκαρω πριν αγοράσω..
  4. Όσο αφορά τα μπαλονάκια υπάρχουν λίγα τα οποία είναι οριακά αλλά διαβάζονται δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα.. τα καρέ επίσης μια χαρά, το ξεφύλλισα τώρα πάλι επίτηδες, καποια είναι προς την κόλλα δεν χάνεις κάτι ομως, γενικά δεν με προβλημάτισε σε κάποιο σημείο για να πω ότι δεν βλέπω η δεν μπορώ να διαβάσω κάτι.. θεωρώ πάντως ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο μικρότερο μέγεθος που έχουν τα τομακια.. Στο Batman the man who laughs που έχει αρκετά μπαλονάκια στις άκρες κάποια με δυσκόλεψαν να τα διαβασω, σε αυτό εδώ δεν είχα τέτοιο θέμα..
  5. Το διάβασα παρά τις μπερδεμένες σελίδες, έβγαλα άκρη τελικά.. Πολύ καλή ιστορία με όμορφο σκιτσο.. Δύο αρνητικά έχω όσο αφορά το βιβλίο, το εξώφυλλο τσαλακώνεται εύκολα και έχει πάρει κλίση προς τα έξω, με μόλις μια φορά που το διάβασα και το μέγεθος όπως και το Batman the man who laughs που πήρα είναι και τα δύο σχεδόν ίδια με τα τεύχη που δόθηκαν με την εφημερίδα.. θα ήθελα να είναι στο κανονικό μέγεθος..
  6. Εμένα πάλι ο πρώτος τόμος είναι κομμένες οι σελίδες από την κάτω πλευρά μόνο με αποτέλεσμα σε μερικά μπαλονάκια οι λέξεις έχουν χαθεί, ο δεύτερος τόμος είναι πιο μεγάλος και οι σελίδες είναι οκ δεν είναι κομμένες..
  7. Σήμερα βρήκα τον δεύτερο τόμο παιδιά κυκλοφόρησε και επαρχία..
  8. Καλησπέρα παιδιά, ο δεύτερος τόμος έχει κυκλοφορήσει στην επαρχία; Σε δύο περίπτερα που κοίταξα έχουν μόνο τον πρώτο..
  9. @Laz33 συμφωνώ μαζί σου φίλε μου αλλά ο ίδιος αντίπαλος η χαρακτήρας να εμφανιστεί σε δύο κολλητές ιστορίες η στην μεθεπόμενη νομιζω είναι λίγο δύσκολο να γίνει.. ο Ιεζεκιήλ εμφανίζεται μόλις άλλαξε η αρίθμηση των τευχών 30 τεύχη μετά δηλαδή από τον τόμο της συλλογής..
  10. @Laz33 Απ'οτι ξέρω ο Ιεζεκιηλ εμφανίζεται ξανά, θα τον δεις και στο εξώφυλλο του αμερικανικού τεύχους 506.. Δεν τα έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα τεύχη, μια πρόχειρη ματιά εριξα.. και ο Μορλουν εμφανίζεται ξανά στο the other και μετά στο spider verse.. Στο spider verse μπορούμε να δούμε και τον κόσμο που προέρχεται ο Μορλουν αλλά και κάποιους νέους χαρακτήρες σαν και αυτόν..
  11. Δευτέρα απόγευμα ήρθε το δέμα μου.. μου είπε το κούριερ ότι δουλεύουν μέχρι εννιά το βράδυ και δεν προλαβαίνουν.. μάλλον τυχερός είμαι που παρέλαβα μέσα σε δώδεκα μέρες..
  12. Παιδιά εμένα σήμερα το πρωί που κοίταξα με τον κωδικό, το δέμα μου βρίσκεται ακόμα στα κεντρικά στην Αθήνα από την μεγάλη Πέμπτη.. Και μένω μισή ώρα απο την Αθήνα να φανταστείτε..
  13. Καλησπέρα παιδιά, δωρεάν μεταφορικά για τηλεφωνικές παραγγελίες η μέσω web; Και χωρίς χρηματικό όριο;
  14. Μπορεί να βάλουν χαρτόνι στον τόμο του wolverine που θα δείχνει τους επόμενους τέσσερις τόμους και να το πάνε έτσι από δω και πέρα.. Ίσως τους έρχεται πιο φθηνά το νάυλον..
  15. Ναι όντως έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει τα διπλά είχαν λιγότερες..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.