Μετάβαση στο περιεχόμενο

MARIELOS

Members
  • Περιεχόμενο

    374
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από MARIELOS

  1. Χρόνια πολλά στον @ Θοδωρής Καραπάνος που γιόρταζε το Σάββατο! Κουράγιο μικρέ!
  2. Κουράγιο νεαρέ τζεντάι! Τελείωσε τις υποχρεώσεις σου και μετά όρμα στα κόμικς! Είναι ατελείωτα τα τζαναμπέτικα!
  3. MARIELOS

    ASTERIX

    Ξεκίνησα να διαβάζω την ίριδα και βλέποντας τον καινούργιο κακό, άρχισα τα μουμπλε μουμπλε και τα σαν ποιον μοιάζει. Είναι ίδιος το τσιράκι του Τόνυ Σοπράνο! Δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο τύπος πέθανε πριν δύο ή τρία χρόνια.
  4. MARIELOS

    The Walking Dead: The Ones Who Live (2024- )

    Το νέο TWD μου απέδειξε αυτό που πίστευα πάντα. Ότι ο Rick Grimes είναι το The Walking Dead. Μετά από ένα κάρο φόλες που είδαμε τελευταία, (με μια μικρή ίσως εξαίρεση τον μισό Ντάριλ Ντίξον) η σειρά πιάνει το νήμα από την ανατίναξη της γέφυρας όπου χάθηκε ο Ρικ και όπου στην ουσία σταμάτησε το ορθόδοξο TWD και άρχισαν οι σάχλες. Καλοδουλεμένο και σεναριακά και οπτικά (στα τελευταία TWD υπήρχαν φορές που οι μάσκες των ζόμπι έκαναν μπαμ και δεν έπειθαν κανένα ειδικά όταν ήταν πάνω από πουκάμικο) μας λύνει τις απορίες χρόνων και μπαίνει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Αυτά στα δύο πρώτα επεισόδια. Δεν δείχνει να το χαλάει παρακάτω, αντίθετα μάλλον προβλέπεται συναρπαστικό. Καλή διασκέδαση!
  5. Το πήρα. Αξιοπρεπέστατο! Θα χορτάσουμε σπάιντερμαν αδέρφια!
  6. Εγώ όταν πηγαίνω στη Ρώμη παθαίνω φουμετίαση. Ειδικά όταν δεν υπήρχε η εκδοτική του Μικρού Ήρωα. Τα συμπτώματα είναι μελαγχολία, ζήλια και ένα αναπάντητο γιατί.
  7. Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος;
  8. Με μεγάλη χαρά θα έπαιρνα την συλλογή αυτή παρόλο που έχω διαβάσει την παλιά σειρά ως εκεί που έφτασε. Όμως φίλε @ karolos79 ήταν χοντρή η πατάτα του σκοτώματος των τόμων της προηγούμενης σειράς. Θυσίαζα (κυριολεκτικά) κάθε Παρασκευή ένα ποσό, στήριζα την σειρά και σε λίγο καιρό μου τα πετάει σε τιμή 50% και 70% χαμηλότερα; Αυτά δεν τα συγχωρεί η αγορά . Πως θα με διαβεβαιώσει η εταιρεία ότι αυτό που θα πάρω 10 σήμερα δεν θα το βάλει 4 αργότερα; Προτιμώ να είμαι στην πολυθρόνα μου χαιδεύοντας την γάτα μου με σατανικό χαμόγελο περιμένοντας το εκκρεμές να χτυπήσει την ώρα της προσφοράς παρά να την ξεκινήσω την συλλογή άμεσα. Λογική και η δική σου άποψη με διαφορετικό από το δικό μου αισιόδοξο πνεύμα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα πιάσει επιχειρηματικά.
  9. Από βιβλία αξίζει ο πάγκος του Ζαχαρόπουλου με πολύ κλασική λογοτεχνία, πολλά αξιόλογα θρησκευτικά από Σωτήρ, Πορφύρα κλπ, πολλά ιστορικά που αξίζουν τον κόπο και από παιδικά να προικίσεις παιδιά και εγγόνια. Επίσης πέτυχα διαμαντάκια όπως Τα καμάκια του Βασιλικού κλπ. Μεγάλη ντάνα Ιουλίου Βερν απο 4π. Χρόνο να έχεις και θα βρεις αρκετές ευκαιρίες.
  10. Μόλις επέστρεψα από τη δική μου επιδρομή. Να συμπληρώσω τους παραπάνω είχε το Υπομονή από Οξύ και δεν υπήρχε η Ανουμπις. Μάλιστα έκανα δεύτερη γύρα επί τούτου και δεν την είδα πουθενά. Εγώ πήρα τον τόμο Ρόυ Ρέης με 2 ευρώ και από τους κλασικούς Μάρβελ τον 42 που μου έλειπε. Είχε ως τον τόμο 83. Μάλιστα όλα ήταν χωρίς ζελατίνα. Μυστήριο...
  11. Ζάγκορ: Η επιστροφή του Χελινγκεν. Βαρβάτο πράμα 500+ σελίδες μιας και είχα και αδειούλα!
  12. Παρέλαβα σήμερα την μαυροπαρασκεβιάτικη παραγγελία μου για τους τόμους 31-40 από τους οποίους μου έλειπαν οι 7 και οι θεοί είχαν μέσα τον ελλαττωματικό Κάπταιν Αμέρικα 37. Ιδανικό φινάλε για την συλλογή της εταιρείας που έφτασε την $#@%^ σε υπέρτατο επίπεδο. Δεν με χαλάει, θα τον πάρω τον 90 με τον σωστό κάπταιν μέσα... αλλά ρε φίλε..... τόσο πολύ ;
  13. Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις.... Ο νέος Punisher που μόλις κυκλοφόρησε!
  14. Μήπως με τους μηχανόβιους δίνουν δώρο την μοτοσικλέτα.
  15. Είναι κανονικό κόμικ η του στυλ 12 άθλοι του Αστεριξ;
  16. MARIELOS

    One Piece (2023- )

    Ωραία σειρά για αυτούς που δεν παρακολουθούν το anime. Βαρετούλι όμως για τους φαν. Το anime έχει τόσο βάθος χαρακτήρων καλών και κακών, τόση πλοκή και λεπτομέρεια στην εξέλιξη, που είναι ίσως άθλος να αποδοθεί σε μερικά ωριαία επεισόδια. Τέλος αν ο Τεντόγλου είναι μέλος του greekcomics με ψευδώνυμο, νομίζω θα άξιζε να μας πει τη γνώμη του.
  17. MARIELOS

    Loki (2021- )

    Έβαλα τον εγκέφαλο στον πάγο γιατί τον στραμπούληξα βλέποντας το S2E1.
  18. Μπα! Βλέπω τον Μπέιλαν να κάνει το coming out και να βγάζει τον Τζεντάι από μέσα του...
  19. Είδα το πρώτο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Μετά τις δύο μούφες, τον τελευταίο κύκλο του Fear the Walking Dead και το Dead City νομίζω ότι ο Ντάριλ κλέβει την παράσταση. Με όμορφο σενάριο και πρωτότυπο σκηνικό (Γαλλία), δεν βαρέθηκα καθόλου στη μία ώρα που κράτησε και μου άφησε αγωνία για τη συνέχεια.
  20. Καλούλι ήταν το 4ο. Ο γεροσίθ είχε το στυλ ξιφασκίας του Ντούκου έχω την εντύπωση.
  21. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο κυνήγι του Κρέιβεν που εναλλασσόταν σe δύο σειρές και στην Ελλάδα είδαμε μόνο τα του Amazing Spiderman αφού για το Web of Spiderman δεν είχε ο Καμπανας τα δικαιώματα τότε.
  22. Χθες βράδυ είδα το πρώτο επεισόδιο. Προτείνω σε όσους δεν έχουν δει το Rebels, να το δουν καθώς υπάρχει άμεση συσχέτιση με την σειρά. Στην ουσία ακολουθεί τους ήρωες του Rebels μετά την επανάσταση. Εξαιρετικό ήταν. Επίσης εξαιρετικός ο κακός Ρέι Στήβενσον που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και θα άξιζε να τον δούμε λίγο παραπάνω. Το φινάλε σοκαριστικό και μας προετοιμάζει για μια υπέροχη συνέχεια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.