Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsekouri

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος tsekouri

  • Γενέθλια 12/05/1991

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1690 προβολές προφίλ

tsekouri's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

181

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το βρήκα εκεί τελικά, είχε 5-6 αντίτυπα. Ευχαριστω όλους όσους απάντησαν.
  2. Καλησπέρα σε ολους Έχασα τον προηγούμενο τόμο (x men schism). Πρώτη φορά χάνω τόμο εντωμεταξύ, από προγραμματιστηκα στις διακοπές του Αυγούστου προφανώς και μπέρδεψα τις εβδομάδες, μόλις τώρα διαπίστωσα ότι έχω κάνει λάθος. Υπάρχει περίπτωση να το έχει δει κανείς να κυκλοφορεί ακόμα πουθενα στην Αθήνα; Στην Πλακεντίας που τσέκαρα έχει εξαντληθεί. Αν έχει δει κανείς κάτι ας μου στείλει, αλλιως θα το παραγγείλω.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να αγοράζω τους τόμους πέριξ των Αγίων Αναργύρων; Ρωτάω γιατί κάθε 2 εβδομάδες πρεπει να ξενιτευομαι. Ευχαριστώ
  4. Καλησπέρα Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να πάρω τον τόμο 40 διότι είμαι σε καραντίνα λόγω covid? Ευχαριστώ
  5. tsekouri

    DOOMSDAY CLOCK: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

    Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε σκοπεύουν να κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος;
  6. Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το τεύχος 26.(ηταν οι σελίδες συραμμενες ανάποδα μέσα στο τεύχος. Επίσης κάποιες σελίδες δεν ήταν καν συραμμενες με αποτέλεσμα να φεύγουν). Δεν επικοινώνησα με την Ανουμπις, αλλά με το κατάστημα το οποίο το αγόρασα, και μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστησουν κατευθείαν.
  7. tsekouri

    SHAZAM!

    Μόλις διαβάστηκε( μονορουφι) Τιμιοτατο, αλλά το περίμενα λίγο καλύτερο, λόγω συντελεστών κυρίως. Ωραίο setup, φοβερός χαρακτήρας ο Billy. Gary Frank αψεγάδιαστο σχέδιο. Με κούρασε λίγο ο black Adam, μπορούσαν να τον αναπτύξουν καλύτερα νομίζω. Η έκδοση πολύ καλή, και εξωφυλλαρα.
  8. Για μένα είναι έπος, ίσως η καλύτερη σειρά κόμικς που έχω διαβάσει. Κατέβηκε με τη μία, και όσο την διάβαζα, σταμάτησα ότι άλλο διάβαζα παράλληλα εκείνη την περίοδο. Έχει δωθεί τρελή βάση στο να χτίστουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που ενώ σαν concept είναι τραβηγμένοι από τα μαλλιά, ο τρόπος που γράφτηκαν τους κάνει όλους συμπαθεις. Ίσως έργο ζωής για τους δημιουργούς, έχουν δώσει την ψυχή τους και αυτό φαίνεται. Δεν τα λέω όλα αυτά επειδή είναι "αιρετικό" και "ακραίο", συνήθως τέτοια έργα απλά προσπαθούν να σοκάρουν και μέχρι εκεί. Εδώ το σοκ, η ακραία χρήση της βίας, το υπερβολικά καμμένο χιούμορ, η επίθεση στη θρησκεία κλπ. δουλεύουν προς όφελος της ιστορίας. Θα μπορούσα να το τραβήξω πολύ παραπάνω αλλά δε θα είχε νόημα. Απλά άψογο.
  9. Για το σχέδιο διαφωνώ, δεν το θεωρώ ιδιαίτερο, αλλά κακό. Ιδιαίτερο είναι το στυλ π.χ του sale(γνώμη μου) Στα υπόλοιπα μπορεί και να συμφωνώ.
  10. @gotham-city ακριβώς, πολύ κακό σχέδιο Και η ιστορία πολύ μέτρια, ειδικά από origin περιμένεις κάτι καλύτερο. Κακη επιλογή όντως, αλλά με 4€ είναι όλη η προσφορά, για αυτό και το χαμηλης ποιότητας εξώφυλλο. Φαντάζομαι τις καλές ιστορίες τις κρατάνε για να τις κυκλοφορήσουν αυτόνομα.
  11. Έπος, λίγο κατώτερο του preacher, αλλά επος. Θα ψαχτω και για φυσικά αντίτυπα, ξέρει κανείς αν έχει βγει κανένα HC;
  12. Εγώ δύσκολο να έκανα, εχω διαβάσει μόνο 4 δουλειές του, και απ' όσο έχω δει έχει μπόλικο υλικό. Ευτυχώς δηλαδή που προϋπήρχε γιατί θα είχα εκτεθεί.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.