Μετάβαση στο περιεχόμενο

chris dude

Members
  • Περιεχόμενο

    46
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος chris dude

  • Γενέθλια 09/26/1989

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2053 προβολές προφίλ

chris dude's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

227

Συνολική φήμη στο GC

  1. chris dude

    ΤΟ ΠΤΩΜΑ

    εξαιρετικα ενδιαφερον (παρολο το μακαβριο της υποθεσης) θεμα! τρομερο το σχεδιο του πετρου, οπως και η πρωτοτυπη ιστορια. ερωτηση, που μπορω να το βρω αυτο το κομικ? ευχαριστω
  2. να εισαι καλα φιλε μου! εναλλακτικα, παιζει το να ζητησω απο καποιον που θα παει στο comic con της αθηνας να μου παρει και εμενα μερικα κομικς απο τον ρουμπουλια και να μου τα στειλει ταχυδρομικα? (φυσικα θα πληρωσω την τιμη+μεταφορικα) (συγκεκριμενα ψαχνω το κομικ νταρντανα και την τριλογια του ποναν του μαρμαρου).
  3. σωστο, αλλα εγω δεν ειμαι στην αθηνα, ουτε θα μπορεσω να κατεβω εκει τοτε... γι αυτο ρωταω μηπως μπορω να τα βρω και με αλλο τροπο (εαν γινεται). ερωτηση: θα ανεβει ο ρουμπουλιας σε comic-con της θεσ/νικης?
  4. πολυ ωραιο φαινεται, με ομορφα σχεδια και μπολικο (πικαντικο) χιουμορ! που μπορω να το βρω αυτο το κομικ παιδια? (διοτι ρωτησα αλλα πουθενα δεν το βρηκα) επισης θα ηθελα να παρω και την τριλογια του Πόναν του Μάρμαρου, εαν ειναι διαθεσιμη καπου σαν κομικς... ευχαριστω!
  5. chris dude

    ΜΠΛΑΚΣΑΝΤ

    τελεια νεα! το μονο θλιβερο ειναι οτι, στις πρωτες ημερες της κυκλοφοριας του, θα βγει στην βουλγαρια και στην ιταλια, αλλα οχι στην ελλαδα... δεν μας εχουν και πολυ υποψη τους... (τωρα θα μου πεις, η ιταλια εχει τεραστιο κοινο οπαδων κομικς... αλλα και παλι. ειναι κριμα που μας αγνοουν)
  6. chris dude

    ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

    ενδιαφερον, αν και θα διαφωνησω στο σημειο που μιλαει για ''αμφιβολη δυαδικοτητα των φυλων''. αν μιλαμε για βιολογικα φυλα, ε, αυτα ειναι δυο. (ως biological genders/sex) αλλο το θεμα με τα ''κοινωνικα φυλα'', τα οποια ειναι πολλα. (social genders). το (επισης) ενδιαφερον στην ολη παρουσιαση ειναι: υπηρχαν τα αιδοία στην αρχιτεκτονική ως σύμβολα προστασίας?! ακου τι μαθαινουμε καθε ημερα... φυσικα ενα βιβλιο που μιλαει εν ετει 2021 για πατριαρχια και ειναι γραμμενο απο μια ''ακτιβιστρια'', νομιζω οτι θα το προσπερασω...
  7. chris dude

    ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΡΕ

    καταπληκτικο κομικ, και μου αρεσει που ειναι αφιερωμενο στην ξενη, αλλα και στην ντοπια μουσικη! αγαπημενοι μου καλλιτεχνες απο αυτο το αλμπουμ ειναι ο Θανάσης Καραμπάλιος με το τρομερο στυλ ζωγραφικης και ρεαλισμου που εχει (καταπληκτικος καλλιτεχνης που τον θαυμαζω απο το ''1800'' ακομα), η απιστευτη Αγγελική Σαλαμαλίκη με το τρομερο (και πολυ γοητευτικο +ζωηρο σχεδιαστικο στυλ της, το οποιο ειναι αμεσα αναγνωρισιμο και ομορφο), ο Περικλής Κουλιφέτης με την καταπληκτικη αποδοση του (πολυ δυνατου) τραγουδιου του σαββοπουλου, ο Νικόλας Κούρτης εχει πολυ ρεαλιστικο στυλ με καλες σκιες και λεπτομερειες στο background των εικονων του, ο Νικόλας Στεφαδούρος με το καλο του στυλ κ νοημα, και ο Σταύρος Κουτσιούκης με τις ωραιες του ιστοριες και το ξεχωριστο του στυλ, (επισης αμεσα αναγνωρισιμο), ενω εκπληξη μου κανει το νεο ονομα (για εμενα), ο Κώστας Φραγκιαδάκης, του οποιου το ρεαλιστικο στυλ και οι καθαρες γραμμες μου κανουν πολυ καλη εντυπωση! καταπληκτικο αλμπουμ, και πολυ προσεγμενη δουλεια. ας ειναι καλα οι εκδοσεις μικρος ηρως, που συνεχιζουν να βγαζουν ποιοτικα κομικς και να προωθουν τα καλα ελληνικα και ξενα κομικς στην χωρα μας... (για να μην πω για το καταπληκτικο τους εργο με τις επανεκδοσεις του κορτο μαλτεζε στην ελλαδα...) (αν δεν ηταν αυτοι, ακομα θα περιμεναμε την μαμουθκομιξ να τα επανεκδωσει... το 2400 μ.χ.) τελος παντων, μπραβο στους πολυ ταλαντουχους καλλιτεχνες μας, αλλα και στις εκδοσεις μικρος ηρως για το αριστο εργο τους! ευγε!
  8. chris dude

    ΓΙΑ ΠΟΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ

    σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, valtasar! εχω μερικες ερωτησεις ακομα... για να γινω μελος στην ΛΕΦΙΚ, πρεπει να πληρωσω αρχικα (και καθε μηνα μετεπειτα)? και εαν ναι, δεχονται paypal? αμα σταματησω την συνδρομη μου, θα διατηρησω το προφιλ μου στο e-shop της ΛΕΦΙΚ, ή θα το κλειδωσουν? ευχαριστω
  9. chris dude

    ΓΙΑ ΠΟΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ

    γεια σας παιδια, λυπαμαι για το bump... που μπορω να το αγορασω αυτο το κομικ? εψαξα παντου, αλλα δεν το βρηκα πουθενα, οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη, ευχαριστω
  10. chris dude

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    πολυ ενδιαφερον και ομορφο κομικ, θα το διαβασω μολις βρω την ευκαιρια... ειναι ακομα διαθεσιμο απο το shop της ΛΕΦΙΚ? (και απο το shop των εκδοσεων ΟΞΥ?) τελος, αναρωτιεμαι, θα εκανε η ΛΕΦΙΚ και μια νεα εκδοση του γαλλικου κομικ ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'', η αρχη ενος μυθου, που κυκλοφορησε στην χωρα μας το 2001 απο τις εκδοσεις anubis? (αλλα δυστυχως δεν πηγε παραπερα απο το 1ο αυτο τευχος, ενω η σειρα αυτη εχει βγαλει 10 τομους με επιτυχια στο εξωτερικο...)
  11. chris dude

    ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ: ΤΑΝΓΚΟ

    ειναι πανεμορφο κομικ, και δινω συγχαρητηρια και στην ΕΦΣΥΝ και στις εκδοσεις ''μικρος ηρως'' για αυτην την τελεια επανεκδοση των κομικ του κορτο μαλτεζε... μερικες ερωτησεις: ξερουμε αν θα βαλουν και αλλα κομικ του κορτο μαλτεζε στις επομενες εφημεριδες της ΕΦΣΥΝ? και τελος, θα εκδοσει αραγε η εκδοτικη ''μικρος ηρως'' το κομικ ''ΜΟΥ'' του κορτο μαλτεζε?
  12. chris dude

    ΓΙΑ ΠΟΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ

    δεδομενου το οτι λατρευω οτιδηποτε εχει να κανει με ιπποτες, πανοπλιες, σπαθια περιπετειες και τα συναφη, αυτος ειναι ενας τιτλος που θα χαρω πολυ να τον διαβασω! ελπιζω η δημιουργος του κομικ να εχει κανει και αλλους τομους μεχρι τωρα...
  13. παρα πολυ ενδιαφερον. θα ηθελα πολυ να το διαβασω αυτο το κομικ στο κοντινο μελλον, οταν ολοκληρωθει, ή εαν το θελει ο καλλιτεχνης... μου φανηκε πολυ ομορφο, και με αριστο σχεδιασμο στις ζωγραφιες του.
  14. απιστευτο! εισαι τρομερος φιλε germanicus! αυτη ειναι η ιστορια! πολυ ωραιο σκιτσο και υποσχομενη δουλεια,θα ηθελα πολυ να το διαβασω στο κοντινο μελλον, αν γινεται... συμφωνουμε απολυτα οτι το συκγεκριμενο κομικ ειναι τρομερο διοτι ειναι ενα καλοδουλεμενο και καλοσχεδιασμενο κομικ, αλλα κυριως ειναι ενα προιον ταλεντου+αγαπης, οπως πολυ σωστα ειπες. παρα πολυ ενδιαφερον project! τα συγχαρητηρια μου στο παιδι.
  15. εφτασα αργα στην γιορτη, αλλα ας ρωτησω: υπαρχει πλεον καποιο αντιτυπο του κομικ ''ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΤΟΥΙΛΑΜΠΙ'', ή οχι? (και εαν δεν υπαρχει πλεον πουθενα, τουλαχιστον μπορω να το διαβασω σε σκαναρισμενη μορφη?) εγω πιστευω οτι θα επρεπε να το ξανατυπωσει+να το βγαλει και παλι στην κυκλοφορια η ΛΕΦΙΚ, για να μαθαινουν οι καινουργιοι και για να το διαβασουν οσοι ''παλιοι'' το εχασαν (οπως εγω). αυτα απο εμενα, ελπιζω καποιος να με βοηθησει, ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.