Μετάβαση στο περιεχόμενο

HeyPanos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος HeyPanos

  • Γενέθλια 04/05/1868

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1574 προβολές προφίλ

HeyPanos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

31

Συνολική φήμη στο GC

  1. HeyPanos

    ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Το σχέδιο χρειάζεται περισσότερο βάθος και η ιστορία καλύτερη σκηνοθεσία.
  2. H ηλικια του Αρκα φαινεται ολο και περισσοτερο. Εχει καταντησει σαν αυτους τους γερους που μιλαν χωρις να εχουν ιδεα τι λενε. Το οτι εχει παψει ειναι αστειος χρονια τωρα νομιζω ειναι γεγονος.
  3. @Dr Paingiver Εννοουσα να προστατεψουν τα πραγματα που πωλουνται που φερουν την υπογραφη τους, ωστε οπως ειπες να μην υπαρχει κερδοσκοπια εναντιον τους. Για τα υπολοιπα που σχολιασα πριν δεν εχεις κατι να πεις ή επελεγες να μην σχολιασεις;
  4. Ειναι κανονας αγορας οτι οσα περισσοτερα παρομοια προιοντα εχεις τοσο μειωνεται η αξια τους. Προφανως και θα συνεχισουν να υπαρχουν αγοραπωλησειες ομως το οτι καποιοι καλλιτεχνες ηθελαν να προστατεψουν την υπογραφη τους χρεωνοντας την μου ακουγεται αστειο. Αλλωστε αν οι υπογραφες ηταν τζαμπα τοτε το ενδιαφερον θα χανονταν, οποτε το ιδιο και η αξια μεταπωλήσης τους. Ο αριθμος θρηνωδε των 20χ που θα ενδιαφερονταν να αγορασει κατι δευτερο χερι θα μειωνεται με τον καιρο και καποτε θα μηδενιστει.
  5. Το αντίθετο. Το να δινεις τιμη και περιορισμενο αριθμο υπογραφων κανει την υπογραφη σου πιο σπανια και "ακριβη" στο ebay. Κερδοσκοπια εις βαρος τους δεν θα υπηρχε αν οι υπογραφες ηταν τζαμπα. Ο λογος που το κανουν ειναι καθαρα κερδος και γιατι αλλιως θα εμεναν στο καθε κον μια ολοκληρη μερα να υπογραφουν.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.