Μετάβαση στο περιεχόμενο

papous26

Members
  • Περιεχόμενο

    151
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από papous26

  1. papous26

    X-Men '97 (2024- )

    @ albert μέχρι στιγμής η 1η σεζόν έχει 10 επεισόδια σύνολο και θα προβάλλεται το κάθε ένα ανά εβδομάδα.
  2. papous26

    X-Men '97 (2024- )

    Είδα χθες τα δύο πρώτα επεισόδια του X-MEN '97, τα οποία είναι η συνέχεια της αγαπημένης παιδικής σειράς των 90's με την χαρακτηριστική εισαγωγή που δεν χορταίναμε να ακούμε! Τα επεισόδια συνεχίζουν ακριβώς απο εκεί που τελείωσε το τελευταίο επεισόδιο της παλιάς σειράς, οπότε πρόκειται για sequel. Πραγματικά είναι πιστό και στο όλο feeling και στο σχέδιο της αρχικής σειράς, αλλά όλα έχουν γίνει "ρετους" στα σύγχρονα δεδομένα. Στην αρχή λίγο με ξένισε (ειδικά το πρόσωπο του Magneto), αλλά στην πορεία το συνήθισα. Έχει κάποιες σκηνές πραγματικά "οφθαλμόλουτρο" και κινηματογραφικές! Η χαρακτηριστική σκηνή με την προσγείωση του Cyclops ήταν όλα τα λεφτά... μετά θα ήταν κορυφαίο να πει "Bring me Kakarot" ! Και στη συνέχεια η ατάκα "To me my X-MEN! Μάλιστα το δεύτερο επεισόδιο έχει και "ανατροπή" στο τέλος. Δεν θυμάμαι/νομίζω να είναι η ιστορία εντελώς πιστη στο comic, αλλά και πάλι είναι πάρα πολύ κοντά! Έχει ήδη πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές και από χθες που προβήθηκαν τα επεισόδια έχει κάνει χαμούλι! Από τις πρώτες εντυπώσεις τοποθετώ τη σειρά πιο πάνω από το What If? και πολύ κοντά με το Spider-Verse (είναι και η νοσταλγία στη μέση που προσθέτει πολλούς πόντους). Πιστεύω ότι θα αγαπηθεί και από τους νεότερους και μικρότερους φίλους. Δεν πρέπει να το χάσει κανένας φίλος των X-MEN και των Marvel Comics γενικότερα!
  3. @ nikolas12 Πραγματικά συμφωνώ και επαυξάνω για το Succession! Αν και βλέπω πάρα πολλές σειρές, το ανακάλυψα αργά, όταν έκανε πολύ ντόρο η 4η και τελευταία σεζόν! Γενικά ότι βγάζει το HBO είναι εγγύηση. Τρομερές ερμηνείες και απίστευτο story! Είναι η μοναδική σειρά που έχω δει που πραγματικά η κάθε επόμενη σεζον ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, με αποκορύφωση στην τελευταία! Το επεισόδιο S04E03 που έχει την απίστευτη ανατροπή παίρνει δικαιολογημένα 9,9 και έκανε χαμό όταν προβλήθηκε στην Αμερική! Εάν σας άρεσε το House of Cards μην το χάσετε!
  4. Το πρώτο ωραίο μεν, αλλά αρκετά εισαγωγικό δεν. Το σκέλος της ιστορίας υπερτερούσε έναντι όλων των άλλων στοιχείων. Αυτό με τα σκουλήκια δεν με χάλασε καθόλου, αντιθέτως το βρήκα και λογικό για να μπορουν να κινούνται σε τόσο μεγάλες αποστάσεις, στην άλλη άκρη του πλανήτη.
  5. To είδα χθες και εγώ στο σινεμά.... και τι ΕΠΟΣ ήταν αυτό!!!! Τι ΤΑΙΝΙΑΡΑ (χωρίς υπερβολή)! Αξίζει μακράν το 8.9 στο IMDB, αν και προσωπικά θα του έβαζα 9.5! Το story, η πλοκή, η σκηνοθεσία, όλοι οι ηθοποιοί και ειδικά ο πρωταγωνιστής και η Zendaya ήταν το κάτι άλλο! Η μουσική (Hans Zimmer) πάει από μόνη της για πολλά βραβεία! Τα έφε ήταν τόσο όσο, αλλά απόλυτα ρεαλιστικά και χωρίς καμία υπερβολή! Δεν με κούρασε καθόλου και δεν έκανε καθόλου κοιλιά. Είχα πάρα πολύ καιρό να βγω τόσο γεμάτος και ευχαριστημένος από μια αίθουσα σινεμά (αφού μπήκα στο αμάξι και ένιωσα για λίγο σαν να πρόκειται να ξεκινούσα διστημόπλοιο )! Πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί που το ζούμε αυτό και κατά την ταπεινή μου άποψη είναι κάτι ανάλογο όπως όταν είδαν τα πρώτα Star Wars (χωρίς να κάνω σύγκριση). Απορώ γιατί δεν έχει κάνει ντόρο, θα έπρεπε να γίνεται χαμός στις αίθουσες. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΥΓ. δεν έχω διαβάσει ούτε τα βιβλία, ούτα τα comics και δεν είμαι φανατικός του Dune!
  6. Μόλις το είδα και εγώ σε περίπτερο περιοδικών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου. Μήπως υπάρχει σε κάποιο σχόλιο η αντιστοίχιση με τα αμερικάνικά και τα ελληνικά τεύχη που έχουν ήδη κυκλοφορήσει; Το 1ο τεύχος μήπως είναι συνέχεια των δύο τόμων Marvel Knights: Spider-Man που είχαν κυκλοφορήσει το 2007 στην Ελλάδα από την Anubis;
  7. Εγώ συμμερίζομαι και σκέφτομαι τον φίλο @ constantinople που ήδη θα τρίβει τα χέρια του και θα γυαλίζουν τα μάτια του για τις νέες αντιστοιχίσεις με τις αμερικάνικες κυκλοφορίες, τη χρονολογική σειρά και το τι έχει ήδη κυκλοφορήσει στα ελληνικά και τι όχι!!! Προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω όλη τη σειρά, αλλά επιλεκτικά όσους τόμους δεν έχω είτε στα αγγλικά, είτε στα ελληνικά.
  8. TΑ ΣΠΑΕΙ (αναμενομενο)!!!! Και επίσης το countdown trailer για το teaser που το είδα στο instagram κορυφαίο!!! "Get your special sock out nerds..."
  9. papous26

    Loki (2021- )

    @ nikolas12 Πολύ σωστά, η Marvel γενικά από τηλεοπτικές παραγωγές, καθώς ήθελα να συμπεριλάβω και την παρατήρηση/εξαίρεση που ανέφερε ο @ spider-maniac στο προηγούμενο σχόλιο.
  10. papous26

    Loki (2021- )

    Συμφωνώ με τους "προγράψαντες" και ειδικά το τελευταίο επεισόδιο όχι μόνο ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη της σειράς, αλλά αποτελεί και τη μόνη λαμπρή εξαίρεση σε ότι έχει βγάλει το MCU η Marvel τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια (πλην των animation για το Spider-Verse)!
  11. Έσκασε η "βόμβα"... ο Adam Kubert στο Athenscon!
  12. Μηνιαία τεύχη και πάλι τεύχη για τις τρέχουσες σειρές! Δεν μπορώ να περιμένω να μπουν σε TPB. Μόνο ότι χάνω και παλαιότερες σειρές ή σειρές/ ιστορίες που αξίζουν και τις μαθαίνω αργότερα σε TBP.
  13. Το 4ο επεισόδιο όντως ανέβηκε σε επίπεδο και μας άφησε και με το cliffhanger στο τέλος! Η συνέχεια έπεται με αγωνία!
  14. papous26

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Μακάρι... αλλά δεν το βλέπω...
  15. papous26

    DARK NIGHTS: DEATH METAL (DELUXE EDITION)

    Τώρα το τελειώσα και μου άρεσε. Βέβαια παρόλο που είχα διαβάσει το Death Metal και το Doomsday Clock (ξενόγλωσσο) κατά την εξήγηση των προηγούμενων γεγονότων νιώθω πως κάτι χάνω. Π.χ. πότε ο Batman που Γελά νίκησε τον Mr Manhattan; Και πότε έχασε η Justice League από τον Batman που Γελά και σκοτώθηκε ο Batman (Bruce Wayne); (ίσως στην ongoing της σειρά;)
  16. papous26

    Xepeta Comics on Sale

    Καλημέρα @ x for xepeta το Storm #2 υπάρχει ακόμη;
  17. Πάνε τα λεφτάκια μας... Jonathan Ηickman με κλειστά τα μάτια!!!
  18. Από τις καλύτερες ιστορίες των Avengers που διαβάσαμε ως μικρά παιδία στις σελίδες του (μικρού) ελληνικού Σπάιντερμαν! Με είχε σημαδέψει και τη θυμάμαι ακόμα!
  19. @ MARIELOS συμφωνώ και επαυξάνω! Πραγματικά μετά το Immortal Hulk, πρέπει να είναι η καλύτερη ιστορία από τις τρέχουσες σειρές της Marvel! Εκπληκτικό σχέδιο και πολύ ωραία πλοκή. Δεν ακολουθώ τις περιπέτειες του συγκεκριμένου αντί-ήρωα και δεν έπαιρνα τα τεύχη, αλλά ήδη έχω παραγγείλει το τομάκι! Μην το χάσετε! Είναι must!
  20. Την είδα κι εγώ προχθές και ούτε που το κατάλαβα πως πέρασαν 2+ ώρες! Η ταινία παρόλο που είναι animation παραδίδει μαθήματα πλοκής και σεναρίου! Η ταινία είναι πλήρης! Τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό! Οι διθυραμβικές κριτικές που έχει λάβει δικαιολογούνται απόλυτα! Αν περιμένετε να δείτε την ακριβή ιστορία του Spider-Verse από τα comics θα εκπλαγείτε πολύ ευχάριστα! Και υπάρχει και ανατροπή στο τέλος...! Πήραν την 1η ταινία και την πήγαν 10 βήματα παρά πέρα! Όσο για το animation είναι πλέον μια κατηγορία από μόνο του και κατατάσσεται στα καλύτερα του είδους και γιατί όχι και στο καλύτερο (όπως ήδη λένε κάποιοι, αν και αυτό θα το δείξει ο χρόνος)! 9,5/10 από εμένα!
  21. papous26

    Titans (2018-2023)

    Όντως το τέλος της σειράς μας άφησε με μια πικρόγλυκη γεύση. Η τελευταία σεζόν τραβιόταν από τα μαλλιά για να βγει. Όπως και να έχει ήταν μια αρκετά καλή super hero σειρά που θα τη θυμόμαστε για το πολύ πετυχημένο casting των ηθοποιών και για τα πολύ ωραία και comic accurate κουστούμια των ηρώων.
  22. Με πρόλαβε ο @ nikolas12 με τα σχόλιά του στα οποία συμφωνώ κι επαυξάνω κι εγώ. Το είδα κι εγώ πριν μια εβδομάδα και όντως πρόκειται σίγουρα για την καλύτερη ταινία της τριλογίας και κατά πάσα πιθανότητα η καλύτερη ταινία της Marvel μετά το Endgame. Η πλοκή είχε ξεκάθαρα αρχή, μέση και τέλος. Το soundtrack για ακόμα μια φορά ένα από δυνατά σημεία της παραγωγής, με αποκορύφωμα για εμένα τη σκηνή στο Dog Days Are Over. H σκηνή μάχης ενώ παίζουν οι Beastie Boys λογικά θα πρέπει να τα σπάει σε 3D. Το μόνο μελανό σημείο είναι το stοry με τον Adam Warlock, αλλά MCU είναι αυτό, δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα να είναι comic accurate. Χωρίς να θέλω να κάνω spoilers πήγα να ξενερώσω με τον Starlord προς το τέλος, αλλά ευτυχώς δε συνέβη το αναμενομένο κλίσε. 8,5/10 απο εμένα. Δεν θα ήθελα να συνεχιστεί με άλλη ταινία η συγκεκριμένη ομάδα (εξάλλουν οι περισσότεροι έχουν πει ότι δεν θα συμμετέχουν) και ΑΝ κάποια στιγμή στο μέλλον ξαναβγάλουν τους Φύλακες του Γαλαξία, να είναι κάτι εντελώς καινούργιο και μετά από πολύ καιρό.
  23. papous26

    THE SILVER SURFER: ΠΑΡΑΒΟΛΗ

    @ nikolas12 μετά και από αυτή την παρουσίαση δεν πιστεύω να υπάρξει κάποιος που να ΜΗΝ το αγοράσει!!!
  24. papous26

    ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ

    Από το Comicdom Con Athens 2023 και συγκεκριμένα στο panel " Τα Σπαϊντερ-Μαν του Καμπανά", με τον κο Παχνέλη, οπου μάθαμε ότι πρακτικά το Σπαϊντερ-Μαν ήταν σαν "πάρεργο" για την εκδοτική, ότι δημοσίευαν τα κόμικς που κάποιος άλλος σαν "εισαγωγέας" των αμερικανικων κομικς, ονόματι Σκούρας (αν θυμάμαι καλά το όνομα) τους έδινε για να εκδώσουν και με ότι να 'ναι επιλογες/ σειρά και ότι πρακτικά φωτογράφιζαν τις σελίδες από τα αμερικανικα και μετά τα τυπωναν!!
  25. Από το panel " Τα Σπαϊντερ-Μαν του Καμπανά", με τον κο Παχνέλη, οπου μάθαμε ότι πρακτικά το Σπαϊντερ-Μαν ήταν σαν "πάρεργο" για την εκδοτική, ότι δημοσίευαν τα κόμικς που κάποιος άλλος σαν "εισαγωγέας" των αμερικανικων κομικς, ονόματι Σκούρας (αν θυμάμαι καλά το όνομα) τους έδινε για να εκδώσουν και με ότι να 'ναι επιλογες/ σειρά και ότι πρακτικά φωτογράφιζαν τις σελίδες από τα αμερικανικα και μετά τα τυπωναν!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.