Μετάβαση στο περιεχόμενο

Druuna92

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Druuna92

  1. Druuna92

    EPIFANY COMICS

    Ναι, το λάβαμε, το διαβάσαμε και πολύ σύντομα θα σας απαντήσουμε.
  2. Druuna92

    EPIFANY COMICS

    Κατ΄ αρχήν, στείλτε μας δείγμα δουλειάς σας και, αν μας ενδιαφέρει ο,τιδήποτε από αυτά που θα δούμε, τα υπόλοιπα τα συζητάμε εκτενέστερα. Εννοείται ότι, σε κάθε περίπτωση, θα λάβετε απάντηση από εμάς..!
  3. Druuna92

    EPIFANY COMICS

    Μπορείτε να στείλετε δείγμα του έργου σας στη διεύθυνση: hillades@yahoo.gr, θα μελετηθεί από την διευθυντική ομάδα του Epifany και θα σας σταλεί απάντηση για το αν μας ενδιαφέρει να το δημοσιεύσουμε ή όχι..!
  4. Τελευταία μέρα σήμερα στο ComocdomCON στο Γκάζι και η προσφορά όλης της σειράς των Ληστάρχων στα 12 ευρώ συνεχίζεται όσο ακόμη υπάρχουν αποθέματα! Δώρο, όπως πάντα, και μια αφίσα δια χειρός Παναγιώτη Τσαούση..!
  5. Druuna92

    EPIFANY COMICS

    To 10o τεύχος του Epifany Comics ήδη έκανε από σήμερα την πρώτη του εμφάνιση στο Comic Con της Θεσσαλονίκης που μόλις ξεκίνησε. Θα το βρείτε, όπως και πέρυσι, στον πάγκο της Phase Productions μαζί με πολλές προσφορές! Σας περιμένουμε..!
  6. Έκτακτη ανακοίνωση: για μία ακόμη μέρα, και στο AthensCon, η πολύκροτη σειρά μας θα διατίθεται ολόκληρη στα 12 ευρώ! Στο περίπτερο της Phase Productions! Όποιος πρόλαβε, τον Πένγκο είδε!
  7. Druuna92

    ΥΨΙΛΟΝ

    Επειδή πολύς κόσμος ρωτάει που μπορεί να τα βρει, τα τελευταία εναπομείναντα τεύχη της σειράς, όλα τα νούμερα, εκτός του 4 που έχει εξαντληθεί, συν το αγγλόφωνο, βρίσκονται στον πάγκο της Phase στο Con που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη συμπρωτεύουσα! Υπενθυμίζουμε ότι η συνέχεια της σειράς, το 1ο μέρος από το 6ο κεφάλαιο, φιλοξενείται στο Αιώνιος #3 που επίσης βρίσκεται στον πάγκο της εκδοτικής!
  8. Οι προσφορές της Phase για τη σειρά των Ληστάρχων συνεχίζονται και στη συμπρωτεύουσα! Όλα τα τεύχη λοιπόν, συν μία αφισα δια χειρος του Παναγιώτη Τσαούση, μόνο 12 ευρώ! Για ακόμη 2 μέρες στο Comic Con της Θεσσαλονίκης!
  9. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!! Όσο για την αφίσα, από ταχυτητα δε σας δόθηκε, μας συγχωρείτε πολύ! Μπορούμε να σας στείλουμε αφίσα (προφανώς χωρίς χρέωση) ή να περάσετε από τα γραφεία μας να σας δώσουμε. Καλέστε μας στο 2103239743 για να σας εξυπηρετήσουμε!
  10. Μόνο για σήμερα και αύριο, στο ComicdomCon, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στο περίπτερο της Phase Productions, και τα 3 τεύχη ΑΙΩΝΙΟΣ μόνο 10€!! Σας περιμένουμε!! 👏🙃🙃
  11. Μόνο στο ComicdomCon στην Πλατεία Κλαυθμώνος, η Phase Productions, δίνει σήμερα κ αύριο, και τα 5 τεύχη Λήσταρχοι μόνο 12 ευρώ και δώρο 1 αφίσα από τον καλλιτέχνη Παναγιώτη Τσαούση! Signing από το καλλιτέχνη, σήμερα 15:00-16:00 στο περίπτερό μας!!
  12. Hello guys!! Μόνο για σήμερα, στο περίπτερο της Phase Productions, στο Comicdom CON Athens 2021, θα βρείτε και τα 5 Τεύχη των Ληστάρχων, μόνο 12 ευρώ!! Δώρο μία αφίσα Α3! ???
  13. Κι όμως, θα κυκλοφορήσει πανελληνίως και με αυξημένο τιράζ. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μετά από τόση καθυστέρηση! @Comichunter
  14. Καλησπέρα στην παρέα! Θα ηθελα να μας πείτε σε ποιες περιοχές δε βρίσκετε το κομικ! Ειναι σημαντικο να το γνωρίζουμε αυτο! Βγηκαμε στα περίπτερα της επαρχίας το Σάββατο στις 11/5..
  15. Και το διαφημιστικό μας τρέιλερ που κάνει πάταγο !!!
  16. Επισης, θα ηθελα να προσθέσω, πως συγχαρηκα τα κοτσια τους να βγουν στα περίπτερα, και οχι το τελικο αποτελεσμα!
  17. Helloooo και από εμένα! Ως "υπεύθυνη επικοινωνίας και προώθησης" της Phase Productions, θα ήθελα αρχικά να πω ένα τεράστιο μπράβο στον σεναριογράφο (Β.Χ) και στον καλλιτεχνη (Θ.Κ) που χωρίς να γνωρίζουν από πριν ποια θα είναι η γνώμη του κοινού για το έργο τους (πώς θα γινόταν εξάλλου ) βγηκαν στα περιπτερα, εκτέθηκαν σε τόσο κοσμο (προσωπικά δεν ξερω αν θα το εκανα). Νομιζω πως ήρθε ο καιρός τα ελληνικά comics (σε γενικότερο πλαίσιο) να τα βλέπουμε στα περίπτερα, ωστε εμεις οι κοινοί θνητοί (ναι ναι, βαζω και εμενα μεσα ) να έχουμε αμεσότερη προσβαση στον κόσμο της 9ης τεχνης!! Θα ήθελα να συμπληρώσω, πως όντως θα ήταν καλύτερο να έβγαιναν 2 τευχη παρεα για αρχη (και για ποικιλους λογους), όμως (εσείς το γνωρίζετε καλυτερα απο εμενα αυτο) ο κόπος του καλλιτέχνη θα ήταν τεράστιος, χωρις να γνωριζουμε το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, στοχος της Phase Productions, είναι η τρίμηνιαια εκδοση να γίνει διμηνιαία (σσσσσσσ δεν το ακουσατε απο εμενα ). Τελος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τοσο για τα θετικά σχόλια που ειπώθηκαν εδω (και σε αλλους διαδικτυακούς χωρους), όσο για τ' αρνητικα, γιατι χωρις αυτα, πώς θα βελτιωθουμε ορε?? Merci beaucoup!! (Και σορρυ για το σεντονι!!)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.