Μετάβαση στο περιεχόμενο

maidonian

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος maidonian

  • Γενέθλια 08/17/1988

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

maidonian's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

95

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εχθές το βράδυ διάβασα την ομότιτλη ιστορία και ήταν πολύ καλή. Δίδυμο Μίκυ Σκρούτζ δεν έχει τύχει να ξαναδώ. Ωραίος ο Vitaliano.
  2. Ααα μάλιστα, ευχαριστώ πολύ κύριε Φάντομ
  3. Παιδιά τελικά πήρα τους τόμους 7 και 8 από την έκδοση της Fantagraphics όπως έλεγα και όντως αξίζουν τα λεφτά τους. Η αρχική μου ψήφος (Γ) υπερ-ενισχύεται λοιπόν. Μόλις που ξεκίνησα την πρώτη ιστορία και παρατήρησα ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ όλων των εκδόσεων που έχω δει, (κομιξ 179 , κομιξ β' 32, walt disney comics and stories 607) και μου έκανε εντύπωση η διαφορά με την πρώτη αμερικάνικη έκδοση κυρίως. Επίσης ξέρει κανείς τι παίζει με την Νεα Ακτινα η οποία αναφέρεται στον χρωματισμό κάποιων ιστοριών?
  4. Ευχαριστώ φίλε Indian, Ντισνεόπλητος και συγκεκριμένα παπιόπληκτος όπως ανέφερε ο retroplaymo . Έχω βρει ήδη αρκετές πληροφορίες που δεν γνώριζα και θα μάθω και άλλες από ότι φαινεται
  5. Το inducks το γνωριζω (αλλά όχι εις βάθος) μιας και το χρησιμοποιώ σαν αρχείο για να ξέρω τι έχω και τι ψάχνω , τα άλλα δύο θεματάκια θα τα διαβάσω για να ενημερωθώ. Συγχαρητήρια και πάλι για τη δουλειά στο σάιτ και ξανά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα είναι όντως διαβολικό αν γίνει αυτό Παντως λέω να πάρω τουλάχιστον έναν τόμο της Fantagraphics για να τον συγκρίνω με τα μάτια μου με αυτούς της βιβλιοθήκης και βλέπουμε. Πρέπει να έχω κάνα δυό τεύχη με αυτες τις συνεντεύξεις που αναφέρεις. Θα ήθελα να έχω ολα τα τεύχη του Κόμιξ σε φυσική μορφή αλλά εκτός από το οικονομικό κομμάτι έχω ήδη πρόβλημα χώρου με τις τρέχουσες σειρές .
  6. Δεν ήξερα ότι λείπει κάποια ιστορία εκτός των άλλων μειονεκτημάτων στη σύγκριση των δύο εκδόσεων. Εντάξει παιδιά, με πείσατε, θα παραγγείλω τους δύο πρώτους τόμους της Fantagraphics Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  7. Εκεί κατέληξα και εγώ όταν είδα ότι βάζουν σερί Ροσα στο Κομιξ από το 19 και μετά, είπα να ρωτήσω τους ειδήμονες όμως για σιγουριά. Fantagraphics λοιπόν. Μόλις μπορέσω θα κάνω και ένα τόπικ αναζήτησης για τους τόμους της βιβλιοθήκης που μου λείπουν μήπως βρεθεί τίποτα.
  8. Καινούριο μέλος, ας πω την άποψη μου για το θέμα μιας και ο Ντον Ροσα ειναι ο αγαπημένος μου δημιουργός. Μόλις ανακάλυψα την έκδοση της Fantagraphics καθώς έψαχνα ενναλακτικές επειδή τυχαίνει να ψάχνω κάποιους τόμους από τη βιβλιοθηκη κόμιξ και δεν τους βρίσκω πουθενά. Φαίνονται να είναι εξαιρετικής ποιότητας και με πολλές επιπλέον πληροφορίες για τον δημιουργό και τις ιστορίες που δεν υπάρχουν στην ελληνική έκδοση. Νομιζω λοιπόν ότι θα άξιζε το κόστος των 250 ευρώ μια Ελληνική fantagraphics έκδοση μιας και είναι μόνο 10 τόμοι. Θεωρείτε ότι μπορεί να γίνει κάποια κίνηση από την Καθημερινή παιδιά ? Σκέφτομαι να πάρω τους τόμους της Fantagraphics μιας και δεν μπορώ να βρω τους τόμους της βιβλιοθηκης κομιξ που μου λείπουν για να συμπληρώσω την συλλογή μου.
  9. Mπήκα τώρα μετά από παρότρυνση του germanicus. Ψήφισα και στην δημοσκόπηση του Ντον Ροσα μιας και σχετίζεται με το πρόβλημα μου αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω ακόμα εκεί. Mόλις βγήκα από το αυγό. Edit: Μόλις είδα ότι μπορώ. Στραβομάρα
  10. Ω ναι, άλλος ένας παπιόπληκτος Ευχαριστώ για το καλωσορισμα και τις πληροφορίες για το club
  11. maidonian

    Καλώς σας βρήκα !!!

    Καλημέρα σε όλους τους κομιξόφιλους του Greekcomics. Με λενε Στεφανο, είμαι 29 και βρήκα το Greekcomics από το φίλο μου τον Γούγλη καθώς προσπαθούσα να βρω πληροφορίες για τους τόμους της βιβλιοθήκης κομιξ που δεν έχω. Είχα να ασχοληθώ με κομιξ εδώ και χρόνια μέχρι που το 2014 άνοιξα ένα αραχνιασμένο κουτί με ωραίες αναμνήσεις με τα παπιά της Disney και έτσι άρχισα να ψάχνω να δω τι εκδοσεις υπάρχουν. Ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι υπάρχουν συλλογες με το έργο του Carl Barks και του αγαπημένου μου Don Rosa. Κατάφερα να πάρω όλους τους τόμους του Barks από την Καθημερινή αλλά όχι και του Rosa καθως έχει κλείσει ο εκδοτικός οίκος και ο Τερζόπουλος δεν τα έχει. Μου λείπουν ο τέταρτος και ο πεμπτος τόμος + οι δυο του βίου και ψάχνοντας να τους βρω μέσω ιντερνετ βρηκα και το Greekcomics όπως είπα. Ελπίζω να τα καταφέρω επιτέλους με την πολύτιμη βοήθεια σας. Συγχαρητήρια για το σαιτ που από ότι είδα υπάρχει πολλά χρόνια. Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα με το ατελείωτο intro.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.