Jump to content

fotdim

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fotdim

 1. Αυτό το αντίγραφο του 1ου τεύχους μου φαίνεται πολύ δελεαστικό Λέτε αν ζητήσω και αντίγραφο του 2ου τεύχους να είναι υπερβολή?
 2. [imdb=tt4951982] Την είδα σήμερα. Η ταινία εμπνέεται από την αξέχαστη αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που βυθίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς στον ανατολικό Αρκτικό ωκεανό, τον Αύγουστο του 2000. Επρόκειτο για μια απλή ναυτική άσκηση που όμως είχε τραγική κατάληξη, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται – για πέντε μέρες – τη βοήθεια από τις ξένες κυβερνήσεις, προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης.
 3. Αυτό το πινακάκι από που το βρίσκετε?
 4. Είναι καθαρή απάτη και δεν γίνεται ασυνείδητα αλλά πολύ ευσυνείδητα. Από κάτω λέει ότι πρόκειται για το αυθεντικό πρώτο τεύχος και δεξιά ότι είναι σπάνια ανατύπωση. και διευκρινίζει ότι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Δηλαδή αφού είσαι τόσο κορόιδο (και δεν τα διάβασες όλα με προσοχή) και πήρες την μαϊμού, καλά να τα πάθεις. Κανονικά αν ήταν σε μια σοβαρή πλατφόρμα αγγελιών έπρεπε να μπανιαριστεί ισοβίως.
 5. Πρέπει να έχεις στο ΠιΣι σου το CDisplay
 6. Αυτός ο άνθρωπος έγινε στρατηγός
 7. Σωστά εδώ ούτε τα ντοκιμαντέρ δεν είναι αντικειμενικά. Γενικά πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο κάτι να είναι 100% αντικειμενικό πάντα θα έχει μια κάποια υποκειμενικότητα από την μεριά του δημιουργού γενικά.
 8. Έχεις δίκιο έχει μια συνέντευξη του Kubert και λέει πως εμπνευστικε το "Φαξ από το Σαραγεβο" και έχει και μια σελίδα του.
 9. Το κατενάτσιο (ιταλ.: catenaccio) είναι μια ποδοσφαιρική τακτική, η οποία δίνει έμφαση στην άμυνα. Η λέξη είναι ιταλική και σημαίνει "αμπαρωμένη πόρτα". Ως ποδοσφαιρικός όρος καθιερώθηκε να σημαίνει την πολύ καλά οργανωμένη και σφιχτή άμυνα, η οποία είναι προσαρμοσμένη να μην δίνει στον αντίπαλο ευκαιρίες για γκολ. Το σύστημα έγινε διάσημο από τον Αργεντινό προπονητή Χελένιο Χερέρα, ο οποίος το εφάρμοσε στην ιταλική Ίντερ τη δεκαετία του ’60, με σκοπό να νικά με 1-0 τους αντιπάλους της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το κατενάτσιο δεν είναι θεαματικό και συχνά χαρακτηρίζεται ως αντιποδόσφαιρο .... Πηγή: ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ
 10. Κι εμένα έτσι ήρθε αλλά κατά πολύ καλή τύχη δεν είχε ούτε τόσο δα τσαλακωματάκι.
 11. Ένα βήμα ακόμα ... Καλό θα ήταν και να γράφουμε Ελληνικά και όχι να πετάμε λέξεις στα Αγγλικά όταν υπάρχει η αντίστοιχη στα Ελληνικά. Γιατί πχ να πούμε genre (αγαπητέ @Laz33 ) και όχι είδος???
 12. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Γιώργηδες και τις Γιωργίες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον κύριο Πρόεδρα
 13. Αυτό έπρεπε να το κάνει παρουσίαση ο Ινδιάνος
 14. Πρέπει να είναι ο ίδιος με παραπάνω Αλλάζουμε λίγο τις τιμές και περιμένουμε να τσιμπήσει κανένας άσχετος.
 15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους χτεσινούς εορτάζοντες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους σημερινούς γενεθλιάζοντες. Κυρ Νίκο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΑ.
 16. 166 ευρά το καλοκαίρι είναι νομίζω ευκαιρία και με λίγο παζάρι θα πέσει στα 150 ευρά το καλοκαίρι και μια και είναι όλη η σειρά του Μπακς είναι σούπερ ευκαιρία
 17. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημεράκι την παραγγελία μου
 18. Τώρα είδα ότι μου έστειλαν απάντηση ότι ειδαν την παραγγελία μου. Την έστειλα μερικές φορές αλλά με αντικαταβολή όχι με κάρτα, πιστευω να καταλαβουν ότι είναι μία παραγγελία και να μην την στείλουν όσες φορές τους την έστειλα γιατί εγώ μια θα πάρω.
 19. Προσπαθώ να κάνω μια αγορά και μου βγάζει συνέχεια λάθος
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.