Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ionas Aggelis

Members
  • Περιεχόμενο

    373
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    3

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Ionas Aggelis

  1. Βρε όντως τα έχω ψάξει και ότι ιστορία περιέχει το The Joe Kubert Years έχει βγει στα ελληνικά μέσω της εκδοτικής. Βέβαια, όπως τα λες, το The Joe Kubert Years δεν περιλαμβάνει όλες τις ιστορίες του Kubert, πρέπει να υπάρχουν 10-12 ακόμα. Ωστόσο επειδή παίζει να υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα λόγω DC, δεν θα μπορεί να τις πάρει και τις υπόλοιπες η εκδοτική του Μικρού Ήρωα.
  2. Ολόκληρο το Joe Kubert Years έχει εκδοθεί όμως. Και οι τρεις τόμοι (και μετά ένας συνολικός της dark horse) περιλαμβάνουν διάφορες ιστορίες οι οποίες δημοσιεύθηκαν πέραν των δύο τευχών Ταρζάν, στα Νέος Μπλεκ #50-60 και στα Μπλεκ #01-10. Οπότε δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος (πέραν του να τα έχει κανείς συγκεντρωμένα στη βιβλιοθήκη του σε ένα τόμο).
  3. Ionas Aggelis

    ΜΠΛΕΚ

    Του Στορμ είναι τελικά η πρώτη πρώτη ιστορία του, τεύχος #0 να το πούμε αλλιώς. Και πραγματικά χαίρομαι για τη συνέχεια του Largo
  4. Ionas Aggelis

    ΜΠΛΕΚ

    Ναι όντως αυτή ήταν η τελευταία ιστορία του Storm από τους Lodewijk - Lawrence. Υπάρχει μια ακόμα ιστορία, η ιστορία - προσχέδιο της σειράς, που ο χαρακτήρας ονομάζεται Κάπτεν Γκρεγκ, είναι 35 σελίδων. Και μετά είναι νεώτερες ιστορίες με άλλους δημιουργούς. Οπότε μένει να δούμε αν θα τον συνεχίσουν με αυτές τις ιστορίες, ή θα κινηθούν σε άλλα μονοπάτια
  5. Ionas Aggelis

    COMIC CULTURA MAGAZINE

    Γιατί καθαρά επιθυμούμε να διαφαίνονται στα στατιστικά του issuu οι αναγνώσεις του περιοδικού. Για καθαρά πληροφοριακούς λόγους. Έπειτα οποίοι επιθυμούν να λάβουν το pdf μπορούν να με ενημερώσουν με προσωπικό μήνυμα και θα τους αποσταλεί.
  6. Ionas Aggelis

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: COMIC CULTURA #09

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ COMIC CULTURA #09 Το δωρεάν ψηφιακό περιοδικό κόμικς Comic Cultura επιστρέφει δωρεάν και online με το 9ο τεύχος του. Το περιοδικό γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία διαφόρων sites, blogs και άλλων ανθρώπων που αγαπούν την 9η τέχνη. Από τα πρώτα του βήματα επιδιώκει να μιλήσει για τα κόμικς αλλά και να δώσει πάτημα σε καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους στις σελίδες του. Στο περιοδικό θα βρείτε κριτικές σε κόμικς, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα, εικονογραφήσεις και κόμικς από νεότερους, αλλά και από καταξιωμένους δημιουργούς, που με θέρμη αγκάλιασαν απ’ την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Comic Cultura. Αυτή τη φορά το νέο τεύχος αφιερώνεται στην αναπαράσταση των Αφροαμερικανών στα κόμικς, ένα θέμα με πλούσια θεματολογία, αφού δεν αρκεί να μιλήσει κανείς για την εμφάνιση των Αφροαμερικανών στα κόμικς, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσει για την απουσία τους για δεκαετίες ολόκληρες από αυτά (όπως και από όλες τις πτυχές της πολιτιστικής βιομηχανίας) ή για την οριενταλιστική τους αναπαράσταση στις ελάχιστες στιγμές που εμφανίζονταν στα καρέ κόμικς. Στα πλαίσια του αφιερώματος θα βρείτε μια ιστορική αναδρομή στην αντιπροσώπευση μαύρων χαρακτήρων και δημιουργών στα κόμικς, ένα αφιέρωμα στο Black Panther και μια λίστα με γαλλοβελγικά κόμικς που αναπαριστούσαν τον συστηματικό ρατσισμό. Σε άλλα κείμενα, η Ειρήνη Χαλκιά μιλάει με τους συντελεστές του Comic n’ Play, γίνετε παρουσίαση στις ελληνικές εκδόσεις κόμικς που κυκλοφόρησαν εν μέσω covid-19, αλλά και στα φετινά (online) βραβεία Eisner! Με το 9ο τεύχος αρχίζει μια πολλά ελπιδοφόρα συνεργασία με το εργαστήριο τέχνης «Ζωγραφίζω», όπου σε κάθε τεύχος θα παρουσιάζονται δύο έργα από τους μαθητές του εργαστηρίου, σε επιμέλεια του Νικόλα Στεφαδούρου! Επιπλέον, συνεχίζονται τα κόμικς από ξένους κομίστες, με τον Σερβικής καταγωγής Marko Stojanovic να δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό, και να γράφει το σενάριο για ένα κόμικ με τίτλο «Ως Την Κόλαση: Οι Άλλοι» (σε εικονογράφηση του Sabahudin Muranovic Muran). Τέλος, φιλοξενούνται 12 νέα κόμικς από 13 Έλληνες δημιουργούς: Allison Washington, Σπύρος Βερύκιος, Νίκος Γραμμενόπουλος, Κώστας Ζυγούρης (Zgur), Νίκος Καμπασελέ, Χρήστος Κάρπης (Brain Mince Design), Κωνσταντίνος Κάτσος, Περικλής Κουλιφέτης, Ανέστης Μαυρομμάτης – Παρασίδης, Αντώνης Νικολόπουλος (Soloup), Αριάδνη Τζουνάκου, Λουκία Τζωρτζοπούλου (Lussaki), Φαίη Ψαθά. Το εξώφυλλο το φιλοτέχνησε ο Νίκος Καμπασελέ και το στήσιμο το επιμελήθηκε ο Brain Mince Design. Μπορείτε και να διαβάσετε ελεύθερα με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: issuu.com/ionasaggelis/docs/comicultura09.
  7. Το Comic Cultura επέστρεψε με ολοκαίνουργιο τεύχος, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην απεικόνιση της Αφροαμερικανικής κουλτούρας στα κόμικς! Με κείμενα και κόμικς Ελλήνων και ξένων δημιουργών διαβάστε το ελεύθερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο! issuu.com/ionasaggelis/docs/comicultura09 Περιμένουμε τις απόψεις σας!
  8. Ionas Aggelis

    COMIC CULTURA MAGAZINE

    Το Comic Cultura επέστρεψε με ολοκαίνουργιο τεύχος, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην απεικόνιση της Αφροαμερικανικής κουλτούρας στα κόμικς! Με κείμενα και κόμικς Ελλήνων και ξένων δημιουργών διαβάστε το ελεύθερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο! issuu.com/ionasaggelis/docs/comicultura09 Περιμένουμε τις απόψεις σας!
  9. Ionas Aggelis

    COMIC CULTURA MAGAZINE

    Προσφυγιά. Ξεριζωμός. Μνήμη, βαριά και ασήκωτη. Στο «μετα-covid» τεύχος του COMIC CULTURA, ασχολούμαστε με το προσφυγικό ζήτημα, και την απεικόνισή του στην 9η Τέχνη, ένα θέμα που παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Στις 84 σελίδες του θα βρείτε, επίσης, δύο συνεντεύξεις, ένα διήγημα, και 20 αδημοσίευτα (και απολαυστικότατα) κόμικς από 26 Έλληνες και ξένους δημιουργούς! Εξώφυλλο από No Budget Epics Καλή ανάγνωση!
  10. Προσφυγιά. Ξεριζωμός. Μνήμη, βαριά και ασήκωτη. Στο «μετα-covid» τεύχος του COMIC CULTURA, ασχολούμαστε με το προσφυγικό ζήτημα, και την απεικόνισή του στην 9η Τέχνη, ένα θέμα που παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Στις 84 σελίδες του θα βρείτε, επίσης, δύο συνεντεύξεις, ένα διήγημα, και 20 αδημοσίευτα (και απολαυστικότατα) κόμικς από 26 Έλληνες και ξένους δημιουργούς! Εξώφυλλο από No Budget Epics Καλή ανάγνωση! ISSUU LINK
  11. Ionas Aggelis

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: COMIC CULTURA #08

    Εδώ και τρεις μήνες ζούμε τη φρενίτιδα του κορωνοϊού, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας - σε παγκόσμια κλίμακα. Απώλεια ανθρώπινων ζωών, καραντίνα, αποκλεισμός, ακύρωση εκδηλώσεων κάθε είδους... Το δωρεάν ψηφιακό περιοδικό κόμικς Comic Cultura δημοσιεύει, εν μέσω αυτής της πανδημίας, το 8ο τεύχος του. Το περιοδικό που γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία διαφόρων sites, blogs και άλλων ανθρώπων που αγαπούν την 9η τέχνη, και που από τα πρώτα του βήματα επιδιώκει να μιλήσει για τα κόμικς αλλά και να δώσει πάτημα σε καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους στις σελίδες του. Στο περιοδικό θα βρείτε κριτικές σε κόμικς, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα, εικονογραφήσεις και κόμικς από νεότερους, αλλά και από καταξιωμένους δημιουργούς, που με θέρμη αγκάλιασαν απ’ την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Comic Cultura. Στο «covid», λοιπόν, τεύχος του COMIC CULTURA, ασχολούμαστε με το προσφυγικό ζήτημα, και την απεικόνισή του στην 9η Τέχνη- ένα θέμα που παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Πολύ συχνά, ο βομβαρδισμός δηλώσεων, περισπούδαστων απόψεων και αποσπασματικών πληροφοριών δυσχεραίνει την ευχερή κατανόηση ζητημάτων τόσο σύνθετων, όπως είναι το προσφυγικό. Ωστόσο, κάθε εργαλείο προς την καλύτερη κατανόηση πτυχών του θέματος μόνο ωφέλιμο μπορεί να είναι. Ένα τέτοιο εργαλείο αποτελεί και η Ένατη Τέχνη, η οποία από τη φύση της ως εκφραστικό μέσο καθιστά την περιήγηση σε δύσβατα μονοπάτια πιο εύπεπτη από μία απλή παράθεση πληροφοριών – και συνάμα πιο επιδραστική. Στις 84 σελίδες του θα βρείτε, επίσης, συνεντεύξεις και κόμικς του Ιορδανού Mohanad Adel Alabadi, και του Ιταλού αναρχικού Andro Malis.Την συνέχεια του διηγήματος του Γιώργου Σαφελά, «Στέλθη: Παιχνίδι Με Κανονές». Και 18 αδημοσίευτα- και απολαυστικότατα- κόμικς από 26 Έλληνες δημιουργούς (Fokshee, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, ThePack, Blessed Zines, Zgur, Τάσος Θεοφίλου, Brain Mince Design, Κωνσταντίνος Κάτσος, Apo Ken, Περικλής Κουλιφέτης, Apocalypse, Κυριάκος Μακρής, Meliss, Soloup, Φίλλιπος Ντεγίδης, Αλέξια Οθωναίου, Νάταλι Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπαηλίου, Δημήτρης Σαλλής, Γιώργος Σαφελάς, Chrispy Shift, Νίκος Σκαμάνγκας, Νικόλας Στεφαδούρος, Decomposition, Lussaki, John Zamas). Το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του No Budget Epics. Μπορείτε να το διάβασετε online με ένα κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο: issuu.com/ionasaggelis/docs/comicultura08. Καλή ανάγνωση!
  12. Ionas Aggelis

    COMIC CULTURA MAGAZINE

    Το COMIC CULTURA #07 τυπώθηκε, και βρίσκεται πλέον στα Solaris, red n noir. Για online παραγγελίες προτείνετε το e-shop του red n noir. Πάρτε το, τιμήστε το, στηρίξτε το.
  13. Thanks @nikolas12! Πέραν του βιβλιοπωλείου red n noir, το COMIC CULTURA #07 βρίσκεται πλέον και στο Solaris! Για online παραγγελίες προτείνετε το e-shop του red n noir. Πάρτε το, τιμήστε το, στηρίξτε το.
  14. Το έντυπο Comic Cultura #07 να ενημερώσω πως είναι αυτοέκδοση. Συνεπώς δεν υποστηρίζεται από κανέναν εκδοτικό οίκο και ούτε πρόκειται να έχει κάποια διανομή σε περίπτερα. Παρ' όλα αυτά προσπαθούμε να το διανέμουμε σε κομιξάδικα, όπως και να γίνει διαθέσιμο σε διάφορα e-shops ουτωσώστε να έχετε τη δυνατότητα να το παραλάβετε σε όποιο μέρος και αν είστε... Από Δευτέρα θα έχουμε επίσημα πράγματα να ανακοινώσουμε, οπότε μείνετε συντονισμένοι...
  15. Ionas Aggelis

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: COMIC CULTURA #07

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ COMIC CULTURA #07 Το δωρεάν ψηφιακό περιοδικό κόμικς Comic Cultura μπαίνει στο δεύτερο έτος κυκλοφορίας του με το 7ο τεύχος του. Το περιοδικό γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία διαφόρων sites, blogs και άλλων ανθρώπων που αγαπούν την 9η τέχνη. Από τα πρώτα του βήματα επιδιώκει να μιλήσει για τα κόμικς αλλά και να δώσει πάτημα σε καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους στις σελίδες του. Στο περιοδικό θα βρείτε κριτικές σε κόμικς, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα, εικονογραφήσεις και κόμικς από νεότερους, αλλά και από καταξιωμένους δημιουργούς, που με θέρμη αγκάλιασαν απ’ την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Comic Cultura. Κεντρικό αφιέρωμα αυτή τη φορά τα horror κόμικς. Το horror είναι από τα δημοφιλέστερα είδη κόμικς τις τελευταίες δεκαετίες. Στην Αμερική η ανάπτυξη του είδους έρχεται μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι να αντιμετωπίσουν ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών και τη σκληρή λογοκρισία του Κώδικα Δεοντολογίας των Κόμικς (Comics Code Authority), και να περάσουν στην underground κουλτούρα. Όπως αναφέρετε στην εισαγωγή του αφιερώματος, «Τα horror κόμικς επίσης αναπαριστούσαν τις κοινωνικές αντιλήψεις μιας εποχής. Ειδικά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μιας υπαρκτής απειλής. Οι γυναίκες είχαν βγει από τα σπίτια τους, στην αγορά εργασίας, είχαν γίνει πιο δυναμικές και αποτελούσαν «κίνδυνο» για μεγάλο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού, που μόλις είχε επιστρέψει από τον πόλεμο. Δεν ήταν σε θέση να αφομοιώσουν τη νέα συνθήκη, η αβεβαιότητα ήταν έκδηλη, ζητούσαν την επιστροφή των γυναικών στην πρότερη «ασφαλή» κατάσταση.» Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από παρουσιάσεις στα γνωστότερα και λιγότερα γνωστό horror κόμικς από όλες τις «σχολές» του είδους. Το 7ο τεύχος περιλαμβάνει για πρώτη φορά κόμικς από ξένους κομίστες. Στο παρόν τεύχος φιλοξενείται ο Αργεντίνος Ian Debiase, με το πρωτότυπο έργο του «Side By Side». Για να τον γνωρίσετε καλύτερα διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξή του, στους Ίωνα Αγγελή και Μάνο Βασιλείου Αρώνη. Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Σαφελάς σε εικονογράφηση της Εύας Κουτσούκου μας μεταφέρει σε μια δυστοπική Αθήνα, στο πρώτο μέρος του διηγήματός του, «Στέλθη: Παιχνίδι Με Κανόνες», ενώ θα βρείτε αφιερώματα και κριτικές για τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες σε κόμικς, ταινίες και σειρές, και 13 νέα κόμικς από 18 Έλληνες δημιουργούς (Σάββας Αμπατζίδης (ThePack), Μαρία Βασιλάκη, Βασίλης Γκογκτζιλάς, Έφη Θεοδωροπούλου, Αλέξανδρος Κατσίκας, Κωνσταντίνος Κάτσος, Περικλής Κουλιφέτης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss), Γιώργος Μικάλεφ, Κωνσταντίνος Μοσχονάς, Catalina Nistor, Αντώνης Νικολόπουλος (Soloup), Γιώργος Παπαηλίου, Νικόλας Στεφαδούρος (Stef), Γιώργος Τσαρδανίδης, Crazy Duck Comics). Το εξώφυλλο και η γραφιστική επιμέλεια ανήκουν στον Brain Mince Design. Μπορείτε να βρείτε το τεύχος τυπωμένο σε διάφορα φεστιβάλ κόμικς. Όπως επίσης μπορείτε και να διαβάσετε ελεύθερα με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: issuu.com/ionasaggelis/docs/comicultura07.
  16. Ionas Aggelis

    COMIC CULTURA MAGAZINE

    Έφτασε το νέο, 7ο τεύχος, του περιοδικού δωρεάν και online στο issuu.com... Διαβάστε το εδώ Με Έλληνες και -για πρώτη φορά- ξένους δημιουργούς! Και πολλά ακόμα κείμενα (συνεντευξείς, διηγήματα, σχολιασμοί-παρουσιάσεις)... Εξώφυλλο (& η γραφιστική επιμέλεια όλου του τεύχους) από τον Brain Mince Design.
  17. Έφτασε το νέο, 7ο τεύχος, του περιοδικού δωρεάν και online στο issuu.com... Διαβάστε το εδώ Με Έλληνες και -για πρώτη φορά- ξένους δημιουργούς! Και πολλά ακόμα κείμενα (συνεντευξείς, διηγήματα, σχολιασμοί-παρουσιάσεις)... Εξώφυλλο (& η γραφιστική επιμέλεια όλου του τεύχους) από τον Brain Mince Design.
  18. Αγαπητοί αναγνώστες, Κάποιες καταστάσεις χαίρουν άμεσης αντιμετώπισης… Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ανησυχίας, σύγχυσης και αβεβαιότητας. Ένα κλίμα που δυστυχώς επηρεάζει και την κόμικς κοινότητα, αντιστοίχως και εμάς… Μετά την αναβολή του Comicdom Con, όπως και άλλων, μικρότερων σε σκέλος κομιξικών (και μη) events, παίρνουμε και εμείς την απόφαση να αναβάλλουμε την εκδήλωση στο red n’ noir στις 21 Μαρτίου με την πρώτη παρουσίαση του Comic Cultura #07. Υποσχόμαστε πως με την πρώτη αχτίδα ελπίδας το event θα πραγματοποιηθεί! --Η συντακτική ομάδα του Comic Cultura--
  19. Είναι πλέον γνωστό πως το γήρας δεν ακουμπάει τα κόμικς... Πέρα από τη πλάκα, όταν μιλάμε για 15 χιλιάδες κόσμο μέσα σε ένα τριήμερο, και ειδικά τόσος κόσμος σε χώρους που διεξάγεται το κον που είναι -σχετικά- μικροί, άρα επόμενο να πάρει μετάθεση σε μια ημερομηνία που -θεωρητικά- θα έχει περάσει ο κίνδυνος.
  20. Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο. Δεν ακυρώνεται... Ανατρέπει πολλά η αλλαγή ημερομηνίας, πολλά πλάνα εκδοτών ειδικά (πχ jemma νομίζω σίγουρα επηρεάζεται) αλλά μέχρι και του Comic Cultura, και πλάνα αυτοεκδόσεων. Γενικώς γ******ε ο Δίας λιγουλάκι. Πάντως πολύ ορθό από μέρους τους να το αναβάλλουν για Σεπτέμβριο, μια χαρά μήνας είναι (αν και λίγο γεμάτος, πέρσι είχε άλλα 4 κόμικ events, Drama Comics Festival, Καμπίσιοι Δημιουργοί, Εν Αιθρία, Chaniartoon, 3C - Cretan Comic Con και το Παζάρι Βιβλίου στο Ζάππειο). Αλλά είμαι σίγουρος πως θα βρουν τον τρόπο να μας βάλουν ξανά στο εορταστικό κλίμα...
  21. Το Comic Cultura, ένα δωρεάν ψηφιακό περιοδικό κόμικς που γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία διαφόρων sites, blogs και άλλων ανθρώπων που αγαπούν την 9η τέχνη. Το Comic Cultura επιδιώκει από τα πρώτα του βήματα να μιλήσει για τα κόμικς αλλά και να δώσει πάτημα σε καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους στις σελίδες του. Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν κριτικές σε κόμικς, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, άρθρα και αφιερώματα, αλλά και εικονογραφήσεις και κόμικς από νεότερους αλλά και από καταξιωμένους δημιουργούς που με θέρμη αγκάλιασαν απ’ την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του Comic Cultura. Μετά από 6 τεύχη ψηφιακής κυκλοφορίας, το 7ο τεύχος έρχεται για πρώτη φορά έντυπο! Τυπωμένο σε περιορισμένα αντίτυπα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο βιβλιοπωλείο Red n’ Noir, σε μια παρουσίαση του περιοδικού όσο και του κεντρικού του θέματος, τις κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις του Τρόμου στα κόμικς. Το horror είναι από τα δημοφιλέστερα είδη κόμικς τις τελευταίες δεκαετίες. Στην Αμερική η ανάπτυξη του είδους έρχεται μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι να αντιμετωπίσουν ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών και τη σκληρή λογοκρισία του Κώδικα Δεοντολογίας των Κόμικς (Comics Code Authority), και να περάσουν στην underground κουλτούρα. Τα horror κόμικς επίσης αναπαριστούσαν τις κοινωνικές αντιλήψεις μιας εποχής. Ειδικά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μιας υπαρκτής απειλής. Οι γυναίκες είχαν βγει από τα σπίτια τους, στην αγορά εργασίας, είχαν γίνει πιο δυναμικές και αποτελούσαν «κίνδυνο» για μεγάλο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού, που μόλις είχε επιστρέψει από τον πόλεμο. Δεν ήταν σε θέση να αφομοιώσουν τη νέα συνθήκη, η αβεβαιότητα ήταν έκδηλη, ζητούσαν την επιστροφή των γυναικών στην πρότερη «ασφαλή» κατάσταση. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα θα μας μιλήσουν ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Ίωνας Αγγελής, η συντάκτρια του περιοδικού και ιδρυτικό μέλος του φόρουμ Comicstreet Λένα Τζιογκίδου και ο δημιουργός κόμικς Σπύρος Δερβενιώτης, στο #rednnoir_bookstore_cafe_bar (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη) το Σάββατο, 21 Μαρτίου στις 20:00 Σας περιμένουμε! ==== EDIT!!! Η εκδήλωση αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας εξαιτίας της ραγδαίας έξαρσης του κορωνοϊού... Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να επανέθουμε σύντομα με νέα ημερομηνία για αρχές Απριλίου...
  22. Ionas Aggelis

    Dampyr (2022)

    Αντιλαμβάνεσαι πως το ποστ που παραθέτεις το έκανα πριν 1,5 χρόνο και σε αυτό το διάστημα τα πλάνα αλλάζουν, ε; Και το Dampyr πάντως δεν κυκλοφόρησε στην ημερομηνία που είχαν πει (Ιανουάριος 2020) και ούτε έχει ανακοινωθεί τίποτε άλλο.
  23. Όχι, η έντυπη μορφή του #07 είναι απλά πειραματική. Τυπώσαμε σε περιορισμένα αντίτυπα, και απλά μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος. Εάν πάνε όλα καλά, η βασική ιδέα είναι να έχουμε παράλληλα με την δωρεάν ψηφιακή και μια -αρκετά περιορισμένη βέβαια- επί πληρωμής έντυπη κυκλοφορία. Θα κάνουμε σχετικό event στο βιβλιοπωλείο Red n' Noir (Δροσοπούλου 52, Κυψέλη) το Σάββατο, 21 Μαρτίου, όπου θα μιλήσουμε για το τεύχος και θα μπορείτε να το δείτε και να το αγοράσετε ως έντυπο. (Ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα, μέσα στις μέρες θα επικοινωνηθεί και επίσημα). Μάλλον έχεις χάσει αρκετά επεισόδια . Φταίει που και εγώ έχω παραμελήσει το greekcomics και το συγκεκριμένο thread (ενημερώνω κατά καιρούς με δελτία τύπου, αλλά και το επίσημο thread του περιοδικού στη κατηγορία webcomics). Αλλά φταις και εσύ που δεν έχεις facebook να βλέπεις τι παίζει Λοιπόν, 7 Ιανουαρίου βγήκε το επετειακό #06 με έξτρα 16 σελίδες. Το #07 είναι έτοιμο εδώ και 15 μέρες, το τυπώσαμε, δεν καταφέραμε να το φέρουμε στο τραπέζι μας στο LAComicsFestival (όπου είχαμε και ομιλία), οπότε πρώτη επίσημη -και έντυπη- εμφάνιση θα γίνει όπως προανέφερα στο red n noir στις 21 Μαρτίου. Σε αυτό το σημείο να πω πως από το #07 το περιοδικό θα φιλοξενεί και δημιουργίες από ξένους δημιουργούς, πρώτος ο Ian Debiase. Πράγμα για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος να το δείτε -πέρα από ψηφιακά. Το εξώφυλλο και το κεντρικό αφιέρωμα του #07 μιλάνε για το horror στα κόμικς... Ο Brain Mince Design έχει αναλάβει την πλήρη γραφιστική επιμέλεια του τεύχους και το σκίτσο του εξωφύλλου.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.