Μετάβαση στο περιεχόμενο

malliarakis

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος malliarakis

  • Γενέθλια 10/05/1985

malliarakis's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

38

Συνολική φήμη στο GC

  1. Mπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο εσωτερικό του βιβλίου. Η εικονογράφηση είναι του Γιάννη Κωνσταντινίδη. Σας ευχαριστώ. https://www.facebook.com/drtomcat.gr/videos/140743529960270/
  2. Ευχαριστώ πολύ κι εγώ. Ελπίζω να σας αρέσει. Η κοινότητα που έχετε δημιουργήσει είναι εξαιρετική και φυσικά θα σας παρακολουθώ για να βοηθήσω σε οτιδήποτε χρειαστεί.
  3. Γεια σας, είμαι ο Χρήστος Μαλλιαράκης, συγγραφέας του κόμικ "Μπορείς να αποδράσεις από το εργαστήριο του Δρ. Tom Cat;". Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε και από τον Ion, το βιβλίο απευθύνεται σε 2 κατηγορίες αναγνωστών, σε αυτούς που τους ενδιαφέρει να μάθουν τα βασικά του Προγραμματισμού, των Μαθηματικών και της αλγοριθμικής σκέψης και σε αυτούς που τους αρέσουν τα escape rooms, οι γρίφοι και το μυστήριο που αποπνέουν χωρίς να χρειάζεται καμία προηγούμενη γνώση σε Προγραμματισμό, Πληροφορική ή Μαθηματικά. Στην ιστορία ο Δρ. Tom Cat προσκαλεί 5 φοιτητές στο εργαστήριο του, όπου αυτοί βρίσκονται ξαφνικά εγκλωβισμένοι και προσπαθούν να αποδράσουν. Το ένα δωμάτιο διαδέχεται το άλλο με γρίφους, προβλήματα παρατηρητικότητας κ.α., ενώ κάθε δωμάτιο είναι αφιερωμένο σε ένα σημαντικό επιστήμονα των Μαθηματικών και της Πληροφορικής όπου ο αναγνώστης μαθαίνει για τον ίδιο, αλλά και καλείται να λύσει έναν γρίφο που σχετίζεται με την ζωή του. Στόχος είναι στο τέλος κάθε δωματίου να συμπληρωθεί ο κατάλληλος αλγόριθμος απόδρασης που θα οδηγήσει και στην τελική αναπάντεχη (;) συνάντηση με τον Δρ. Tom Cat. Τέλος να σας αναφέρω ότι συμπληρωματικά με το βιβλίο θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα και ένα mobile app που θα συνδυάζει το βιβλίο με στοιχεία Augmented Reality προκειμένου να σας δίνει και πρόσθετα στοιχεία για το κάθε δωμάτιο. Ελπίζω από όποια οπτική γωνία και αν το δείτε να σας αρέσει γιατί γράφτηκε με πολύ μεράκι και επιμελήθηκε από μία εξαιρετική ομάδα. Για όσους θέλετε να μαθαίνετε νέα του βιβλίου μπορείτε να γραφτείτε και στην σελίδα μας στο facebook. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.