Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περικλής

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Περικλής

  • Γενέθλια 09/25/1979

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Καλαμαριά
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Μουσική, κινηματογράφος, βιβλία, διάστημα, κηπουρική, μαγειρική και φυσικά ΚΟΜΙΚΣ!!!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1820 προβολές προφίλ

Περικλής's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

104

Συνολική φήμη στο GC

  1. Περικλής

    ALDEBARAN [ LEO ]

    Έχει λίγες μέρες που τελείωσα την σειρά του Aldebaran του Leo για την οποία υπάρχει αναλυτική περιγραφή του Cassidy : Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ο τρόπος απεικόνισης του κάθε πλανήτη που σε συνδυασμό με την αποίκιση του διαστήματος (αγαπημένο θέμα) και το σασπένς που δημιουργεί με τα σημάδια εξωγήινης νοημοσύνης, με έκανε να παραβλέψω κάποιες φανερές αδυναμίες (όπως κάποιοι χαρακτήρες στους οποίους κανένας δεν μπορεί να «αντισταθεί» ) Τα βρήκα όλα και τα κατέβασα από το πολύ καλό european blogspot http://europeanclassiccomic.blogspot.gr/search?q=aldebaran To συστήνω ανεπιφύλακτα
  2. London calling! Τελικά πήγα και γύρισα με μία μόνο αγορά αλλά τι αγορά!! Edena Moebius και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του!! Χαώδες το Forbidden planet, πιο μικρό το book and comic exchange στο Notting Hill με comics που ξεκινάνε με 50p!!! Είδα και στο θέατρο το Scrooge το οποίο ήταν σκέτη μαγεία!!! Αυτά!!
  3. Μια φορά πριν από χρόνια είχα κερδίσει είχα κερδίσει μια φιάλη κρασί magnum από το κτήμα Εύχαρις. Καιρός είναι νομίζω να ξανακερδίσω κάτι... αλλά αν δεν κερδίσω και εδώ δεν πειράζει, κερδίζω αλλού!
  4. Λατρεύω το Ινκαλ και κυρίως το σχέδιο του Moebius. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το Edena και πραγματικά ο Moebius είναι το κάτι άλλο. Ένας άλλος που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ο ψυχεδελικός caza. Αυτούς τους δύο θα ψάξω κυρίως αλλά και άλλους που δεν έχω διαβάσει ποτέ. Μια αγορά που θα κάνω αν το βρω μεταχειρισμένο είναι το Orbiter του Ellis. Ένα άλλο που εξιτάρει την φαντασία μου είναι το 2001 nights του Yukinobu. Αυτά τα δύο δεν τα έχω διαβάσει αλλά υποθέτω οτι είναι κοντά σε αυτό που θέλω. Οπότε είμαι όλος αυτιά (ή καλύτερα μάτια )
  5. Κατόπιν συμβουλής του προέδρου ανακοινώνω ( ) οτι θα πάω στο Λονδίνο αρχές Ιανουαρίου για 3 μέρες και σίγουρα θα επισκεφτώ ένα από τα δύο πρωινά που έχω στη διάθεσή μου το forbidden planet και ίσως και το book and comic exchange. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις sci-fi, fantasy ή οτι άλλο καλό έχετε υπόψη σας. Μιας και είμαι αρχάριος θα χρειαστώ την βοήθειά σας!
  6. Θα πάω Λονδίνο αρχές Ιανουαρίου για λίγες μέρες αλλά σίγουρα θα επισκεφτώ το forbidden planet και ίσως και το book and comic exchange. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις sci-fi, fantasy ή οτι άλλο καλό έχετε υπόψη σας...μιας και είμαι αρχάριος
  7. Καλώς σας βρήκα! Θα ήθελα να πω στον GeoTrou οτι ψηνόμουνα να πάρω το edena απο amazon πολυ καιρό αλλά τσιγγουνευόμουνα τα 40€ και το βρήκα τις προάλλες σε ένα site με comics όπου μπορείς να το κάνεις download όπως και πολλά άλλα. Δεν συγκρίνεται βέβαια με το χαρτί οπότε μου φαίνεται πως δεν γλυτώνω το 40αρι..
  8. Περικλής

    Καλώς σας βρήκα

    Γεια χαρα σε όλους. Είμαι από Θεσσαλονίκη και σας βρήκα ψάχνωντας για τρόπους κατασκευής σε album παλιών τευχών του περιοδικού εννιά Αγαπημένος μου μακράν είναι ο Moebius (αξεπέραστος με Jodorowsky στο incal) και μετά ο Caza. Έχω κάποιες σκαναρισμένες σελίδες από ιστορίες του Caza (από 9) αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τις ανεβάσω.. Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και καλές αναγνώσεις!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.