Μετάβαση στο περιεχόμενο

GURU

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος GURU

  • Γενέθλια 07/07/1972

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

930 προβολές προφίλ

GURU's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

60

Συνολική φήμη στο GC

  1. GURU

    COLT

    Μερικες πληροφοριες / διορθωσεις σχετικα με το COLT : το περιοδικο πρωτοκυκλοφορησε τον Νοεμβριο του 1992. Η πρωτη περιοδος αποτελειται απο 33 τευχη (με τελευταιο το τευχος Οκτωβριου 1995-Νο 33). Στη συνεχεια πουληθηκε στον Κωνσταντινο Γερου (εκδοτη τοτε του Penthouse και ιδιοκτητη του Rock FM). Ετσι ξεκινησε τον Ιανουαριο του 1996 την Β' περιοδο του με αριθμηση Νο 1 , ξανα απο την αρχη. Το τευχος Νο 4 (Απριλιου 1996),ηταν το τελευταιο με διευθυντη τον Βασιλη Μπονιο. Απο το επομενο ανελαβε η αειμνηστη Ρικα Βαγιαννη. Τελευταιο διαπιστωμενο τευχος ηταν το Νο 18, Ιουνιου 1997 με εξωφυλλο Eva Herzigova.
  2. θα ηθελα την Σουπερ Κατερινα, τευχος 4. Ευχαριστω!
  3. GURU

    ΤΣΑΡΛΥ

    Όλα θα γίνουν. Δεν έχω σκάνερ,και λόγω πανδημίας η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε να επισκεφτώ το σύλλογο. Επιφυλάσσομαι.
  4. GURU

    ΤΣΑΡΛΥ

    Ακριβως φιλε φλοκ,αυτο ειναι το τελευταιο τευχος. μετα εγινε "Βιονικη" για ενα και μοναδικο τευχος με αριθμηση 1. Σου εχω στειλει κι ενα μηνυμα.
  5. GURU

    ΤΣΑΡΛΥ

    Α,πολύ ενδιαφέρον,σ ευχαριστώ πολύ. Θα κανονίσω να περάσω.
  6. GURU

    ΤΣΑΡΛΥ

    Επειδή δεν έχω scanner,μπορώ κι απο κινητό να φωτογραφήσω;
  7. GURU

    ΤΣΑΡΛΥ

    Το Τσάρλυ δεν κυκλοφόρησε 25 τεύχη όπως αναφέρετε,αλλά 27! επίσης,μετονομάστηκε σε "Βιονική" ,για ένα και μόνο τεύχος (με αρίθμηση 1),κ μετά έκλεισε οριστικά. Είμαι συλλέκτης των παραπάνω. Τέλος, να αναφέρουμε και την παράλληλη μηνιαία έδοση Μεγάλος Τσάρλυ,σε Α4 μέγεθος που κράτησε μόνο 6 μήνες.
  8. Ιδού ότι διασώθηκε απο το σπάνιο τεύχος Νο 3.
  9. Με έκπληξη μου ανακαλύπτω επιτέλους μια αναφορά στο περιοδικό ΣΟΥΠΕΡ TEENS! είχα ρωτήσει τους πάντες,και κανείς δεν το θυμόταν. Ημουν τότε 10 ετών,και είχα αγοράσει και τα 3 τεύχη.Ναι,σωστά διαβάσατε.Τρία τεύχη βγήκαν,και όχι 2!!! το 3ο (Αύγουστος 1982),είχε εξώφυλλο τον Leif Garrett και τα χρώματα του λογότυπου στο εξώφυλλο ήταν πράσινο και κίτρινο.Δυστυχώς,πέταξα τα τεύχη (πράγμα για το οποίο φυσικά κι έχω μετανιώσει),αλλά έχω κρατήσει το εξώφυλλο του 3ου τεύχους,μιας κι απο μέσα είχε μια ολοσέλιδη ασπρόμαυρη φωτογραφία των KISS (των οποίων είμαι συλλέκτης).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.