Μετάβαση στο περιεχόμενο

str79

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από str79

  1. Καλησπέρα, έχουμε κανένα νέο για νέες εκδόσεις από τα ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΟ ΣΚΑΡΠΑ?
  2. Δλδ? Τι μπορεί να εξυπηρετεί την καθημερινή κάτι τέτοιο? Κι αν την εξυπηρετεί θεωρητικά την βολεύει, οπότε τι?
  3. Είναι αστείο να βγάλουν 4 κομμάτια! Δλδ φάγαμε 1,5 χρόνο για 4 κομμάτια! ΓΙΑ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! Και πότε θα την ολοκληρώσουν δλδ??? Απαράδεκτοι! Αφήστε που βλέπω να φτάνει στο 5ευρω, μην σας πω ότι μπορεί να μικρύνουν κι άλλο την έκδοση!!!
  4. Δεν το κανω για να βγαλω κερδος. Απλα δεν παω να αγορασω πχ το σουπερ μικυ... Καταλαβες? Εαν η αξια τους η συλλεκτικη ειναι σαν τις ιστοριες του Μπαρκς που ακομη τις αγοραζω απο καταστηματα οκ να ξεκινησω αλλιως εαν ειναι σαν το κυριακατικο μικυ ας πουμε θα κανω πισω. Αυτο ρωταω φιλε μου. Επισης ξερεις εαν πουλαει κανεις την πρωτη σειρα της καθημερινη για τις ιστοριες του Μπαρκς και επιπλεον τιν Βιο και την πολιτεια και τα χαμενα επεισοδια?
  5. Καλημέρα σε όλους σας. Επειδη αγοραζω συνεχως τα κομικ που εχασα τα πρηγουμενα χρονια απο την καθημερινη (πηρα του Σκαρπα, εχω τελειωσει με την τριτη σειρα του Μπαρκς και αγοραζω την 2η σιγα σιγα (εαν πουλαει καποιος ευχαριστως να μηλισουμε)), επειδη αγοραζω το εθνος για τον Καστελ, Θελω να ξερω αν η σειρα που ξεκινα αυριο θα ειναι συλλεκτικη γιατι ηδη δινω πολλα λεφτα και το σκεφτομαι πια....
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.