Μετάβαση στο περιεχόμενο

Glittering Goldie

Members
  • Περιεχόμενο

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Glittering Goldie

  1. Αν και μάλλον δεν είναι νέο πια δεν είδα να αναφέρεται κάπου οπότε το ανεβάζω εγώ. Δόθηκε για μια ακόμα χρονιά στους συνδρομητές των περιοδικών ντισνευ το ημερολόγιο του 2024όπως και την προηγούμενη χρονιά οι εικόνες που το απαρτίζουν δεν σχετίζονται μεταξύ τους (τουλάχιστον εγώ δεν βλέπω σύνδεση), είναι απλώς όμορφα εξώφυλλα που κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή με το μικυ μαους! Οι εικόνες φαίνονται όλες στο οπισθόφυλλο του ημερολογίου. Χρόνια πολλά σε όλους!
  2. Ήρθε χθες μαζί με το Ντόναλντ το καθιερωμένο πλέον ημερολόγιο του νέου έτους! Με καθιερωμένη και την χρήση εξωφυλλων που χρησιμοποιήθηκαν στο μικυ μαους το 2022 όμως φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν βλέπω τη σύνδεση...
  3. Glittering Goldie

    PEANUTS ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    Είναι ιδέα μου ή ο τόμος φαίνεται να είναι κάθετος και όχι οριζόντιος όπως ήταν τα προηγούμενα στριπ;
  4. Ήρθε σήμερα με την συνδρομή το ημερολόγιο του 2022 αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον αγαπημένο φαντομ ντακ!
  5. Glittering Goldie

    ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΙΞ

    Τα Μίκυ μυστήριο είναι α' έκδοσης; Αν ναι με ενδιαφέρουν τα 10,15,16,19,24
  6. Απο διπλα αλλο τιποτα! Κι εγω ενδιαφερομαι να ανταλλαξω αν εισαι αθηνα ή αν ανεβεις θεσσαλονικη για το con. Και γενικοτερα αν δεν χαλαει το θεμα μπορω να ανεβασω και λιστα
  7. Κυκλοφορει αυτες τις μερες η Maxi kinder εκπληξη με δωρο minions around the world! Υπαρχουν τρια σχεδια στη σειρα
  8. @ΚΟΜΙΞ Να προσθεσω επισης στα ορθογραφικα και το ονομα της Μιννι που το εχουν με ενα ν λες και προκειται για φουστα! Επισης εδω και χρονια νομιζω ο Γκουφυ κανει γιουκ και οχι γιακ, και οταν καποιος ειναι εκπληκτος δεν κανει γκουλπ αλλα γκασπ. Αυτα ειναι μερικα απο τα επιφωνηματα που με ξενισαν οταν τα ειδα. Σιγουρα με μια δευτερη αναγνωση θα βρισκονταν κι αλλα.@PhantomDuck Επειδη με ρωτησες στο αλλο θεμα εγω το δικο μου αλμπουμ το απεκτησα τυχαια μεσω μιας προωθητικης ενεργειας για τη συλλογη. Ευρεως δεν νομιζω οτι εχει κυκλοφορησει γιατι ενω εψαξα δεν το βρηκα στα περιπτερα.
  9. Το πηρα επιτελους στα χερια μου Σαν εκδοση ειναι πολυ καλη, με πολλες σελιδες, εικονες και αυτοκολλητα (καλο κουραγιο σε μας που θα επιχειρησουμε να ολοκληρωσουμε τη συλλογη). Οσον αφορα την ιστορια, που ειναι αδημοσιευτη, το καλο ειναι οτι διαβαζεται χωρις να εχει κανεις τα αυτοκολλητα αν και δεν ειναι κατι εξαιρετικο λαμβανοντας υπ' οψιν το ονομα που την υπογραφει. ( κατα τη γνωμη μου παντα). Αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ομως ηταν η μεταφραση! Ειναι απλα κακη, φαινεται οτι εχει γινει απο ανθρωπο που δεν διαθετει γνωσεις πανω στο συμπαν ντισνευ και παρολα αυτα δεν μπηκε καν στον κοπο να κανει μια στοιχειωδη ερευνα για το πως αποδιδονται εδω και χρονια τα διαφορα ονοματα χαρακτηρων και τα επιφωνηματα. Εχει βεβαια κι αλλα θεματα που δεν θα αναλυσω
  10. Τελεια νεα!! Αν και νομιζω οτι οταν το ειχα τσεκαρει στα ιταλικα υπηρχε η περιπτωση να κερδισεις και υπογεγραμμενα σκιτσακια απο διαφορους δημιουργους και γενικα διαφορα εξτρα
  11. Glittering Goldie

    Sales

    Καλησπερα. Θα ηθελα τα κομιξ 120 και 128
  12. Ας δηλωσω κι εγω συμμετοχη και να δωσω τα συγχαρητηρια μου για την υλοποιηση τετοιων πρωτοβουλιων
  13. Μια μικρη παρατηρηση. το notte prima degli esami σημαινει Νυχτα πριν τις εξετασεις και αναφερεται στις εξετασεις του τελευταιου ετους του λυκειου. Πολυ ομορφη ταινια, πολυ ομορφο τραγουδι και προβλεπεται μια πολυ ομορφη ιστορια!
  14. Εμενα με προβληματιζει λιγο το τριτο μικυ μαους. Ο αρχοντας των μαγων ειναι μεν η κεντρικη ιστορια του τευχους αλλα στο συγκεκριμενο τευχος δημοσιευεται το τριτο επεισοδιο! Βεβαια το εξωφυλλο δεν ανταποκρινεται σε καμια ιστορια του τευχους αφου μονο μια ειναι με τον σκρουτζ κι αυτη οχι στα χιονια. Κατι ενδιαφερον ειναι οτι τα δυο τελευταια τευχη που βλεπουμε στο ημερολογιο ειναι απο τον ιανουαριο του 2017. Το επομενο topolino εχει την ιστορια με τους φιλους του τζουνιορ οταν μεγαλωσαν! Ωραια ιστορια που μακαρι να την δουμε
  15. Sold! ναι φυσικα τι να το τοσες φορες; αν ψαχνεις και κανενα απο τα μικρα... εμενα μου λειπουν δυο, τα αλλα τα εχωδιπλα και τριπλα.
  16. Είμαι σίγουρη πως θα το βάλουν. Δεν ξέρω πώς τους ήρθε φέτος να μας το στείλουν, ίσως σκέφτηκαν να μας κάνουν ένα καλύτερο δώρο. Από την άλλη πολλοί από μας δεν θα πάρουμε την εφημερίδα εκείνη τη βδομάδα οπότε χάνουν Ακριβώς! Έχει όλα τα εξώφυλλα απο τα τεύχη του Βίου και της πολιτείας. Τελείωνει κι ο Ρόσα πάντως... Πόσα εξώφυλλα έχουν μείνει πια; Του χρόνου ίσως να έχουμε κάτι καινούριο!
  17. Δεν ξερω αν επρεπε να μπει εδω αλλα σημερα σε οσους εχουμε συνδρομη σε καποιο απο τα περιοδικα ντισνευ μας ηρθε δωρο το ημερολογιο του 2019. Μεγαλη βελτιωση σε σχεση με προηγουμενες χρονιες που μας εστελναν μια καρτα με τον μικυ! Θα το σκαναρα αλλα δεν εχω σκανερ... Οποτε απλως μια φωτογραφια! Σας αφηνω να μαντεψετε τις εικονες απο το εξωφυλλο
  18. Ναι κυκλοφορησε ταυτοχρονα με την κλασικη kinder εκπληξη και μπορει κανεις να το βρει και στα lidl καθως και στον μουστακα. Εγω πηρα 3 και ετυχα τρεις φορες το αεροπλανο... Το τελευταιο το πεταξα απ'τα νευρα μου! Αν το βρω θα φτιαξω αεροδρομιο!
  19. Φαντασομαι εντασεται στην ολη διαφημιστικη καμπανια του athenscon, πχ. φετος επαιζε διαφημηση για το con στο star κατι που εγω τουλαχιστον δεν θυμαμαι αλλες χρονιες. Σιγουρα υπηρξε συνεννοηση με την καθημερινη να αλληλοδιαφημιστουν. Εξαλλου πως αλλιως αποφασισε η καθημερινη να δημοσιευσει ιστορια της συγκεκριμενης μια μολις μερα πριν το con; η καθημερινη πουλησε τευχη και το con εκοψε εισητηρια
  20. Στην σελιδα των περιεχομενων του τευχους μας ενημερωνει οτι η Roberta Mighieli θα ειναι στο Athenscon για να υπογραψει τα τευχη των αναγνωστων του μικυ μαους.Αυτο δεν περιμενα να το δω ειναι η αληθεια!
  21. Να προσθεσω και τα υπολοιπα που μου εχουν τυχει! Πλεον τα μονα που μου λειπουν ειναι η στρουμφιτα-κηπουρος και το στρουμφακι που κανει τζογκινγκ. Μαζι με το στρουμφακι-γιατρο υπηρχε διπλο χαρτακι που δειχνει ολα στρουμφακια κι εχει μικρα αυτοκολητακια για να τα κολλησεις πανω σ' αυτα που ηδη εντοπισες. Απο την αλλη μερια υπαρχει λαβυρινθος.
  22. Να κι αλλα δυο που ετυχαν σε μενα εκτος απο τα τρια πρωτα. Το προβλημα ειναι οτι ενω τα πεντε πρωτα μου ηρθαν μια χαρα στο εκτο αρχισαν οι επαναληψεις και δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομα να τρωω αυγα kinder μεχρι να τα μαζεψω ολα!
  23. Γκαντσο εχουν ονομασει τον Γαντζο;;;;;Γενικοτερα συνηθιζεται πολλες φορες τα ονοματα να μενουν αμεταφραστα, αλλα αφου gancio σημαινει γαντζος και εφοσον ειναι ενας χαρακτηρας ηδη γνωστος στο κοινο θα επρεπε να το εχουν ψαξει λιγο. Πρωτη φορα παρατηρω τετοιου ειδους ασυνεπεια εκ μερους της εκδοτικης!
  24. Θα ηθελα τα παρακατω αν δεν τα εχει ζητησει ηδη καποιος! Μικυ μυστηριο Β΄Κύκλος (μεγάλο σχήμα-όχι η ανατύπωση) #8, 9, 12 (2 ευρώ)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.