Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ekati

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Ekati

  • Γενέθλια 11/30/1985

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://ekatillum.wixsite.com/mysite

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

482 προβολές προφίλ

Ekati's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

26

Συνολική φήμη στο GC

  1. "The Walking Dead Art": create to survive! Το κανάλι FOX, στο πλαίσιο του νέου κύκλου «The Walking Dead» καλεί καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν τον κόσμο της σειράς μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του «The Walking Dead ART» έχει αναλάβει η M art. H ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net. 54 καλλιτέχνες εμπνέονται από το “The Walking Dead” και μας παρουσιάζουν την δική τους οπτική στο μετα- αποκαλυπτικό και δυστοπικό κόσμο της σειράς φαινόμενο! Για τους fan του κόμικ και της σειράς The Walking Dead και όχι μόνο, στις 15 με18 Μαρτίου στο Ώδειο Αθηνών! Ώδειο Αθηνών Έκθεση ανοιχτή προς το κοινό. Πέμπτη & Παρασκευή 14:00 – 22:00 Σάββατο & Κυριακή 10:00-22:00 Περισσότερες Πληροφορίες: www.thewalkingdeadart.gr https://www.facebook.com/FOXtvGR/
  2. Κοίτα πράγματι χρειάζεται ένα επίπεδο για να περάσεις αλλα αυτό είναι κάτι που μπορείς να κατακτήσεις σε ένα χρόνο εντατικού φροντηστηρίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ στην Αθήνα είναι ότι δίνουν σχεδόν χίλια άτομα και οι θέσεις σε αυτες τις σχολές είναι πανω κατω εκατο το χρόνο. Οπότε μένουν έξω προφανώς αρκετα άτομα που ήταν έτοιμα να μπουν. Το θετικό με τις σχολές Θεσσαλονικης και Φλωρινας είναι ότι δινουν σχεδόν οι μισοι, και φλωρινα ίσως και λιγότεροι, γιατι για καποιον απο Αθήνα η νησία είναι αδύνατο να παει. Να ξέρεις ότι στις καλών τεχνων κατέυθυνση διαλέγεις με το που μπαίνεις. Ζωγραφική ,Γλυπτική η Χαρακτική και συνηθως μπορείς να κάνεις μέχρι μια αλλάγή -εξαρτάται και τη σχολή- ως το πτυχίο. Είναι όλες πέντε χρόνια, έχουν διαφορα μαθηματα επιλογής όπως για παραδειγμα γραφικές τέχνες που συνδέονται άμεσα με εικονογράφιση και κόμικ. Μάλιστα οι γραφικές τέχνες είναι συνδεδεμένες πολύ με κατευθυνση χαρακτικής. Οσο για τα κλασικά μαθήματα η και τα αρκετά θεωριτικά πίστεψε με δε πάνε χαμένα με ότι καλλιτεχνικό και αν ασχοληθείς. Ολες οι σχολές έχουν τα καλά και τα στραβά τους το θέμα είναι πόσο θες να εμπλακεις. Θα σου πρότεινα να δεις λίγο τις σελίδες των σχολών στο ιντερνετ http://www.vis.auth.gr/ https://eetf.uowm.gr/ https://eetf.uowm.gr/courses/ergastirio-psifiakon-technon/ και αν έχεις τη δυνατότητα να τις επισκεφτείς, η θεσσαλονικη ειναι χωρισμένη σε δίαφορα κτίρια γύρω από το αριστοτέλειο οπότε θα σου πρότεινα μια επισκεψη στη Φλωρινα που είναι ολα μαζεμένα και από όσο ξέρω έχει πολύ φιλικό περιβάλλον.
  3. Καλησπέρα, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις σχολες Καλων Τεχνων Θεσσαλονίκης και Φλώρινας, έχω φίλους που τελείωσαν πέρυσι στη Φλώρινα και είναι πολύ ικανοποιημενοι. Εγώ φέτος περνω πτυχίο απο της Αθηνας, σε όλες της Καλων Τεχνων θέλει ειδικες εξετασεις για να μπεις αλλά σίγουρα μπορεις να βρεις ένα φροντηστήριο κοντα σου για να προετοιμαστείς μεχρι τον επομενο Σεμπτεμβρη που γινονται οι εξετασεις. Η εκπαιδευση ειναι δωρεαν, μόνο τα υλικά σου θα σε επιβαρύνουν και οσο καιρο πάρει τα εξοδα του φροντιστηριου. Ειχα τελιώσει πριν γραφιστική σε δημοσιο ιεκ αλλα τελικα συνεχισα με καλων τεχνων και τα συνδύασα σε ένα βαθμο στη δουλεία μου, οποτε δες μηπως υπαρχουν και δημοσια ιεκ στη Βορεια Ελλαδα στους τομεις που σε ενδιαφερουν, νομιζω εισαγεσαι με βαθμο απολυτηριου και τα διδακτρα είναι πολυ χαμηλα, αλλα πανε δεκα χρονια απο τοτε που ειχα παει και δε ξερω τι εχει αλλαξει, μπορει να τα ονομαζουν και αλλιως. Τα δημοσια ιεκ ειναι δυο χρόνια θεωρούνται μεταδευτεροβαθμια εκπαιδευση κατι που δεν επιτρεπει τη δυνατοτητα να πας σε μεταπυχιακο η να βγαλεις αδεια διδασκαλίας, ειναι κατι που έμαθα αφου αποφοιτησα τοτε και ειναι καλό να το ξερεις. Απο καταρτηση όμως πέρνεις τα βασικα που χρειαζεται για καθε ειδικοτητα. Για ιδιωτηκα ιεκ η σχολες δε ξέρω καθολου πληροφορίες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.