Μετάβαση στο περιεχόμενο

George Shady

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από George Shady

  1. Το άλμπουμ της ταινίας που θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα στη Γαλλία τελικά είναι έτσι μέσα (φωτογραφίες παρακάτω). Έχει την μορφή που έχουν αυτά τα άλμπουμ, με την αφήγηση αντί για τα μπαλονάκια, αλλά αυτή τη φορά αντί να πάρουν στιγμιότυπα από την ταινία, έχουν φτιάξει το κλασικό σκίτσο των κόμικς. Μένει να δούμε βέβαια αν θα κυκλοφορήσουν αυτό στην Ελλάδα ή κάποιο παλαιότερο (π.χ. Το Μυστικό Του Μαγικού Ζωμού ή Το Χρυσό Μενίρ). Όσον αφορά τον Ιντεφίξ, στη Γαλλία έχει γίνει αυτόνομη σειρά. Ήδη μετράει 3 τεύχη. Για αυτό το λόγο το βλέπω δύσκολο να το ξεκινήσει η ΜΑΜΟΥΘ. Αν ήταν ένα τεύχος ίσως το έβγαζε. Σιγά μην ξεκινήσει καινούρια σειρά για τον Ιντεφίξ.
  2. Λέτε το νέο Λούκυ Λουκ να βγει με το κίτρινο πλαίσιο; Υποτίθεται ότι το κατήργησαν, αλλά το τελευταίο Λούκυ Κιντ πάλι με κίτρινο πλαίσιο ήταν... Επίσης στις 3 τελευταίες κυκλοφορίες τους (αυτές που έχω αγοράσει τουλάχιστον), υπάρχει λάθος στο εξώφυλλο. Στο Αστερίξ έγραψαν ανάποδα τα ονόματα του συγγραφέα και του σκιτσογράφου, στο επόμενο Αστερίξ η ράχη γράφει "Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Ο ΓΡΠΥΑΣ" και στο τελευταίο Ιζνογκούντ, στη ράχη αναγράφεται ως "ΙΖΝΤΟΓΚΟΥΝΤ" (μακάρι να ήταν το μοναδικό λάθος στο συγκεκριμένο). Γενικά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω και είμαι ευχαριστημένος με ό,τι βγαίνει, αλλά τα παραπάνω είναι ένδειξη προχειροδουλειάς. Αναρωτιέμαι αν θα κάνουν το ρεκόρ 4 στα 4 και δούμε κανένα τίτλο όπως "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΡΑΤΑΜΠΛΝΑΝ".
  3. Απ' ό,τι κατάλαβα θα είναι στα εκτός σειράς και όχι το #40. Θα είναι η πρώτη φορά που θα βγάλουν ταινία με ηθοποιούς και το άλμπουμ της ταινίας θα είναι με το κλασικό σκίτσο του Αστερίξ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πιστεύω. Ουσιαστικά θα είναι σαν να βγάζουν το #40, αφού πρόκειται και για εντελώς καινούργια ιστορία. ΥΓ: Με τον ρυθμό που κυκλοφορούν τα νέα τεύχη στο εξωτερικό και με τον ρυθμό που τα εκδίδει η ΜΑΜΟΥΘ, τα τεύχη που δεν έχουμε στα Ελληνικά, αντί να μειώνονται θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός...
  4. Πριν λίγο ανακάλυψα ότι σε λίγες μέρες βγαίνει στην Γαλλία το Ιζνογκούντ 32. Εδώ υποτίθεται κάπου στα Χριστούγεννα ότι θα βγάλουν το 29. Είπαν κάθε 6 μήνες περίπου. Ελπίζω να είναι όντως κάθε 6 μήνες και όχι κάθε 6 χρόνια. Και να γίνει καλύτερη δουλειά στη μετάφραση γιατί το 28 σχεδόν δεν διαβαζόταν.
  5. Δυστυχώς δεν είναι και τόσο αξιόπιστοι ούτε στις κυκλοφορίες τους, ούτε στον τομέα επικοινωνίας. Μου έχει τύχει να μου απαντήσουν σε μήνυμα μετά από έναν μήνα. Με το Ιζνογκούντ έχω πραγματικά εκνευριστεί. Αν δεν το ήθελα για την συλλογή μου ίσως να μην το αγόραζα και καθόλου μετά από όλο αυτό. Το περιμέναμε 14 χρόνια. Τον χειμώνα που μας πέρασε είχαν πει ότι θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα. Το Πάσχα είπαν μέσα στον Μάιο. Τον Μάιο είπαν αρχές Ιουνίου. Και να που μπαίνει ο Ιούλιος και ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή πληροφόρηση. Κάτι δικαιολογίες για τυπογραφία τις ακούω βερεσέ. Καλύτερα να έλεγαν από την αρχή ότι δεν ξέρουν πότε θα κυκλοφορήσει, παρά να δίνουν συνέχεια ημερομηνίες και να εκτίθενται. Εγώ πλέον δεν εμπιστεύομαι τίποτα από όσα λένε, για αυτό και δεν πρόκειται να τους ξαναστείλω και μήνυμα για να τους ρωτήσω για κυκλοφορίες κ.τ.λ. Ούτε τα εκτός σειράς Αστερίξ πρόκειται να βγάλουν (θυμάμαι το 2018 να μου λένε ότι η επόμενη κυκλοφορία τους θα είναι "Το Μυστικό Του Μαγικού Ζωμού - Το Άλμπουμ Της Ταινίας"). Και το Λούκυ Λουκ που είναι να βγει το φθινόπωρο κάτι θα γίνει και θα το καθυστερήσουν πάλι.
  6. Για το Ιζνογκούντ κανένα νέο ακόμα. Έπρεπε να έχει βγει εδώ και λίγες μέρες. Σε άλλα νέα, ανακοινώθηκε το επερχόμενο Λούκυ Λουκ. Αν δεν κάνω λάθος, ο τίτλος σημαίνει "Η Κιβωτός Του Ραντανπλάν". Έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 21 Οκτωβρίου για την Γαλλία.
  7. Καλησπέρα στην παρέα! Έχω καιρό να γράψω, αν και παρακολουθώ τις εξελίξεις. Είχα κι εγώ επικοινωνία με την ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ αυτή την εβδομάδα μέσω της σελίδας τους στο Facebook. Μου είπαν τα παρακάτω: 1) ΑΣΤΕΡΙΞ. Μιας και η κύρια σειρά είναι ολοκληρωμένη με τα 39 τεύχη, θα εκδώσουν κάποια άλμπουμ εκτός σειράς (Το Μυστικό Του Μαγικού Ζωμού, Το Χρυσό Μενίρ, Ιντεφίξ κ.ά.). Δεν διευκρίνισαν ποια και πότε. 2) ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ. Τον Νοέμβριο περιμένουμε το νέο τεύχος σχεδόν ταυτόχρονα με την Γαλλική έκδοση. Αμέσως μετά θα κυκλοφορήσουν και το τελευταίο Λούκυ Κιντ που δεν έχει βγει στα Ελληνικά (Suivez La Flèche). 3) ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ. Ρώτησα αν θα βγάλουν νέο τεύχος κάποια στιγμή αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση. Είναι 4 τεύχη που δεν έχουμε στα Ελληνικά. 4) ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ. Το τεύχος 28 θα βγει αρχές Ιουνίου. Μετά θα κυκλοφορεί ένα νέο τεύχος κάθε 6 μήνες περίπου. Ανέφεραν ότι θα βγουν κανονικά και τα τεύχη 29, 30, 31. Άρα, αν όλα πάνε καλά, σε δυο χρόνια την κλείνουμε την σειρά.
  8. Δεν ξέρω για τα περίπτερα. Τα αγοράζω πάντα από βιβλιοπωλεία που τα φέρνουν αμέσως και έχουν και μια μικρή έκπτωση.
  9. Δυστυχώς έχουμε μείνει λίγο πίσω στην Ελλάδα στα Γαλλικά κόμικς όσον αφορά τις κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Ήδη "χρωστάνε" τρία Lucky Kid, το Αστερίξ 38, ένα ακόμα Αστερίξ (το άλμπουμ της ταινίας Το Μυστικό Του Μαγικού Ζωμού που είχαν πει ότι θα το βγάλουν και αυτό), ενώ φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει κάποιες άλλες σειρές όπως τα Ραντανπλάν, Ιζνογκούντ κ.ά. Στη Γαλλία ανακοίνωσαν νέο Λούκυ Λουκ για τον Οκτώβριο. Επίσης θα δημοσιεύσουν ανέκδοτη ιστορία-άλμπουμ του Αστερίξ από τους Goscinny και Uderzo! Παρακάτω είναι τα εξώφυλλα από τις συγκεκριμένες επερχόμενες κυκλοφορίες. Αναρωτιέμαι αν θα τα δούμε και πότε και στην Ελλάδα.
  10. Το Amazing Spider-Man: Venom Inc. ξέρουμε πότε θα βγει στα ελληνικά;
  11. Ανακοινώθηκε νέο Λούκυ Λουκ, το οποίο θα βγει στη Γαλλία στις 7 Νοεμβρίου 2018. Αρχίζουν και μαζεύονται αρκετά τεύχη, να δούμε αν θα δημοσιευθούν ποτέ και στα ελληνικά...
  12. Χωρίς να το έχω ψάξει πολύ, πρόκειται για τεύχος εκτός σειράς, από διαφορετικό σκιτσογράφο. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η ιστορία.
  13. Στις παρακάτω φωτογραφίες παραθέτω τα τεύχη Λούκυ Λουκ, Ραντανπλάν, Αστερίξ και Ιζνογκούντ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στα Ελληνικά, για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Από Λούκυ Λουκ έχουμε 3 τεύχη Λούκυ Κιντ και ένα ακόμα τεύχος εκτός σειράς, αυτό που λογικά θα βγει σύντομα. Από Ραντανπλάν έχουμε τα τεύχη 17, 18, 19, 20 της κανονικής σειράς, καθώς και ακόμα 4 τεύχη εκτός σειράς, σύνολο δηλαδή 8 τεύχη. Από Αστερίξ το νούμερο 37 της κανονικής σειράς. Από Ιζνογκούντ τα τεύχη 28, 29, 30 της κανονικής σειράς.
  14. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος γιατί υπάρχουν 3 εκδόσεις Λούκυ Λουκ σαν αυτές που φαίνονται στη φωτογραφία. Ξέρω ότι η πρώτη είναι το τεύχος "Η Μπαλάντα Των Ντάλτον Και Άλλες Ιστορίες" και η δεύτερη είναι το άλμπουμ της ταινίας που αν δεν κάνω λάθος είχε βγει και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψαρόπουλος με τον τίτλο "Η Εκδίκηση Των Ντάλτον". Το τρίτο τεύχος γνωρίζει κάποιος τι περιέχει;
  15. Καλησπέρα παιδιά! Έψαξα λίγο για τα τεύχη του Ραντανπλάν που δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα και βρήκα αυτά που φαίνονται και στην εικόνα. Τα 4 τεύχη στην πάνω σειρά είναι τα τεύχη 17-20 και τα τέσσερα από κάτω είναι τίτλοι εκτός σειράς. Ξέρει κάποιος αν πρόκειται να μεταφραστούν τα συγκεκριμένα τεύχη; Αν μου έχει διαφύγει κάτι ενημερώστε με...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.