Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λούφας Μακ Μπακ

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Λούφας Μακ Μπακ

  • Γενέθλια 12/04/2002

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

400 προβολές προφίλ
  • Gong

Λούφας Μακ Μπακ's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

116

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ωραίες φαίνονται αυτές οι νέες ιστορίες πάντως και οι δανέζικες είναι καλές. Οι δανέζικες και ο Ρόσα στο Κόμιξ και στο Μίκυ οι καλές ιταλικές.
  2. Καλησπέρα! Είναι πολύ όμορφα εδώ, ένας πραγματικός παράδεισος για όλες τις ηλικίες!
  3. Αντί να ειρωνεύεσαι κοίτα πρώτα τι έγραψα και μετά μίλα. Σχολίασα αυτό που βρήκε κακό πού βλέπεις να το πηγαίνω στο αόριστο;
  4. Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Οι βορειοευρωπαϊκές ιστορίες παραδοσιακές δε σας αρέσουν, πρωτότυπες επίσης όχι, βλέπετε κλασική και λέτε τί, πάλι τα ίδια; Βλέπετε μετά πρωτοποριακή λέτε μα καλά τι αίσχη είναι αυτά, πώς ξεφεύγει έτσι το σενάριό από το κανονικό; Έχετε φάει κόλλημα με τις βορειοευρωπαϊκές. Και στην τελική ιστορία Disney είναι, όχι μυθιστόρημα βασισμένο σε κοινωνικοπολιτικά γεγονότα, όλες οι ιστορίες Disney έχουν πολλά κενά στο σενάριο ή υπερβολές ακριβώς επειδή είναι Disney!
  5. Και πάλι δε συμφωνώ. Ας μιλήσουμε λοιπόν πιο συγκεκριμένα κι ας πάρουμε την τελευταία αμιγώς δική του ιστορία που δημοσίευσαν, την <<Μεταμόρφωση>>, πες μου τις παρατηρήσεις σου πάνω στην πλοκή / σχέδιο της για να μη μιλάμε αοριστολογώντας.
  6. Δε συμφωνώ! Έχουν απρόβλεπτη και έξυπνη πλοκή! Επίσης και το σχέδιο είναι πολύ ωραίο και ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της υπόθεσης.
  7. Γιατί; Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και ειδικά ο Νόελ! ΟΙ ιστορίες του έχουν πολύ πρωτότυπο σενάριο και μυστήριο!
  8. Πράγματι οι ιστορίες των Βαν Χορν είναι πολύ καλές! Γιατί τις έχετε πάρει έτσι στραβά;
  9. Εγώ από τις παλιότερες έχω διαβάσει την Αποστολή των Τριών Ημερών και μου άρεσε πάρα πολύ! Α κι επίσης και τον Κύβο του Ολύμπου που ήταν επίσης πολύ καλή.
  10. 632 Ντίσνεϋ 21 Λούκυ Λουκ 19 Αστερίξ 12 Ιζνογκούντ 7 Τεν Τεν 1 Μπλεκ ΣΥΝΟΛΟ: 692 κόμικς
  11. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη ιστορία, με σημεία - γκαγκ αλλά και σημεία πιο ''συναισθηματικά'' ενώ κρατά τη δράση αμείωτη μέχρι και την τελευταία σελίδα !
  12. Κι εγώ το διάβασα, χθες βράδυ και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου! Μια μεγάλη και γλυκιά ιστορία! Το σχέδιο φαίνεται βέβαια κάπως περίεργο, αλλά ταιριάζει πολύ με το σενάριο...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.