Μετάβαση στο περιεχόμενο

Glaider

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Glaider

  1. Glaider

    Anubis Box

    Εγώ πάντως το παράγγειλα για ένα μήνα μιας και από ελληνικά μεταφρασμένα κόμικς δεν έχω τίποτα και επειδή το πρώτο κουτί έχει πολύ πράγμα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το κουτί του επόμενου μήνα δεν θα έχει τα ίδια πράγματα σε όλους τούς συνδρομητές όπως και δεν πιστεύω να έχει και τόσα πολλά πράγματα (μακάρι να βγω λάθος για το δεύτερο).
  2. Καλώς ήρθες και από μένα φίλε Γιώργο. Εδώ θα περάσεις πολύ ωραία και θα βρεις πολλά άλλα ενδιαφέροντα κόμικς για να διαβάσεις. Τσάκω και μια
  3. Καλώς ήρθες Γιώργο. Εδώ θα ανακαλύψεις πολλά και ωραία πράγματα
  4. Καλώς ήρθες και από μένα Κωστα. Θα ανακαλύψεις πολλά και ωραία πράγματα στο φόρουμ.
  5. Καλώς ήρθες φίλε μου στην παρέα μας και πάρε μια γιατί εδώ τις κατεβάζουμε σαν το νερό.
  6. Πάντως όχι στη θάλασσα . Ψαράκια λέμε εδώ κάτω στη Κρήτη αυτά Τη κούτα την είχα δίπλα στην βιβλιοθήκη μου μέσα στο σπίτι και όχι σε αποθήκη.
  7. Τι είναι το calibre; Εγώ χρησιμοποιώ το ComicRack με το addon ComicVine και τραβάει από το ίντερνετ και αποθηκεύει τις πληροφορίες του κάθε τεύχους.
  8. Και τα 3 κουτιά Vampirela, Hellboy, Valiant είναι περισσότερο να τα πάρεις για το σαλόνι σου σαν διακοσμητικό παρά για να φυλάξεις τα κόμικς σου. Πάντως είτε σε βιβλιοθήκη είτε σε κούτα άμα δεν θες να πάθουν ζημιά καλύτερα να ξοδέψεις λίγα ευρώ παραπάνω για σακουλάκια και χαρτόνια. Στην αρχή λόγο ελλείψεις χώρου είχα αφήσει κάποια εκτός βιβλιοθήκης σε μια κούτα σκέτα μονά τους, μετά από καιρό που την άνοιξα μετάνιωσα αφάνταστα, τίνγα στα ψαράκια. Από τότε πάντα μα πάντα μετά το διάβασμα σακουλάκι χαρτόνι και φύλαγμα γιατί η ψυχική μου υγεία προέχει.
  9. Το ξέρω αλλά αυτή η τιμή ισχύει νομίζω μόνο για τις συνδρομές που βολεύουν μόνο αν ακολουθείς ολόκληρες σειρές. Άμα θες να πάρεις καμιά mini series η μεμονωμένα τεύχη από διάφορες σειρές όπως εγώ με τα pre order τότε η τιμή τούς αλλάζει κατά πολύ. Άμα είχαν τις ίδιες τιμές στα pre orders τους με τις συνδρομές τους τότε θα ήταν το αγαπημένο μου μαγαζί.
  10. Κρίμα... τότε θα παραμείνω στο DCBS όπου στα 22-24 κόμικς τα μεταφορικά είναι 18$ και μην κάνει κανείς το λάθος να πάρει λιγότερα γιατί τότε θα είναι 28$. Μυστήριο πράγμα όμως ρε παιδιά, τα μεταφορικά από Ευρώπη να είναι περισσότερα από ότι από Αμερική.
  11. Λοιπόν πριν από δυο μέρες ψάχνοντας για δικτυακό μαγαζί με pre orders κάπου στην Ευρώπη βρήκα το Forbiden planet. Κάνοντας ένα τεστ με μια παραγγελία 22 κόμικς μου έβγαλε το αστρονομικό ποσό των 35 λιρών στα μεταφορικά. Και να τώρα η ερωτήσεις μου. Έχει αγοράσει κανείς πότε από εκεί; Είναι όντος τα μεταφορικά από το Forbiden planet.τόσα πολλά;
  12. Αυτό το έχω καταφέρει και μόνος μου, το λιγότερο 60 ευρόπουλα "θυσιάζω" κάθε μήνα στον βωμό των κόμικς.
  13. Στο papercut εδώ και κάνα δυο χρόνια δεν φέρνουν πια κόμικς παρά μόνο τόμους κατά παραγγελία.
  14. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την καραπαγωμένη μπύρα, χειμώνα καλοκαίρι Jiraiya φίλε μου, ήταν ο καλύτερος
  15. Εγώ είδα ένα post που έκανε το Star Comics στο FB και τσουπ να μαι.
  16. Glaider

    Πολύ καλησπέρα σας :)

    Καλησπέρα σε όλους σας και χάρηκα για την γνωριμία! Είμαι ο Μιχάλης και βρήκα χτες το forum ύστερα από μια κοινοποίηση που είδα από ένα μαγαζί με κόμικς. Ξεκίνησα με τα κόμικς από τότε που θυμάμαι να μπορώ να διαβάζω με κάθε εβδομάδα να αφήνω το χαρτζιλίκι μου στον περιπτερά της γειτονιάς μου αγοράζοντας τότε ότι μίκυ μάους , βαβούρα, ποπαυ, σεραφίνο, τιραμόλα, μπλέκ, κλασσικά βγαίνανε (τα οποία ενώ τα πρόσεχα σαν τα μάτια μου η μάνα μου είχε αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα να πάνε άδοξα . Αργότερα και ενώ μεγάλος θαυμαστής των Χ-μεν συνέχισα με τις ελληνικές εκδόσεις τις marvel (που για μένα ήταν επιεικώς απαράδεκτες με τόσες διαφημίσεις που είχαν στα εξώφυλλα) γιατί δυστυχώς τότε στο Ηράκλειο στη Κρήτη δεν είχαμε μαγαζιά να πουλάνε αμερικάνικα κόμικς αλλά ούτε υπήρχε ίντερνετ για online παραγγελίες από Ελλάδα ή εξωτερικό. Μέτα κατά το 2000 σαν φοιτητής ανακαλύπτω ότι τα news stands είχαν αμερικάνικα κόμικς, οι εισακούστηκαν . Το 2004 βρήκα το πρώτο μου μαγαζί από τας αμερικάς που μπορούσε να στείλει κόμικς στην Ελλάδα και από τότε σταθερά κάθε μήνα λαμβάνω τα κόμικς μου τα οποία κοσμούν την βιβλιοθήκη μέσα στα σακουλάκια τους. Αυτά τα ολίγα μη σας κουράσω κιόλας γιατί αν αρχίσω και με την ψηφιακή συλλογή από manga και anime που έχω τότε την βάψατε :lol:.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.