Μετάβαση στο περιεχόμενο

Disney Maniac

Banned
  • Περιεχόμενο

    182
  • Εγγραφή

Σχετικά με το μέλος Disney Maniac

  • Γενέθλια 11/25/1999

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1584 προβολές προφίλ

Disney Maniac's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

724

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εαν προσπαθουν με τετοια hashtags να εκσυγχρονιστουν... Δεν περιγραφω αλλο Ελπιζω παντως μετα απο αυτα τα ιταλικα εξωφυλλα να κοψουν και αυτα τα hashtags γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα κοψω εγω φλεβες
  2. Ναι κι εγω αυτο θεωρω οτι θα γινει... Ασε που το ΚΟΜΙΞ θα μπορεσει να μεινει αμολυντο απο τους Ιταλους με αυτον τον τροπο Το 2014 - 2015 θα ειναι απλα μια μελανη κηλιδα στην ενδοξη ιστορια του
  3. καλα το αστειο ειναι οτι υπαρχει ηδη ομορφη σκληροδετη συγκεντρωτικη εκδοση η οποια βρισκεται πολυ ευκολα και σε καλες τιμες, και καποιοι κανουν τουμπες που θα βγει με το κομιξ με τη συνοδεια του λουφα... ελεος, τι να πω.
  4. Δεν ειπα οτι δεν τα αγαπας. Ειναι προφανες οτι τα βλεπεις σαν ευχαριστες αναμνησεις και δεν πολυασχολεισαι με το τι βγαινει τωρα ή τι ιστοριες δημοσιευσαν στα νεα περιοδικα της Καθημερινης. Τα κομικς ντισνεϋ που βγαινουν τα διαβαζεις ή απλα τα αγοραζεις ? Εμενα μου φαινεται οτι τα βλεπεις καπως αναξια ιδιαιτερης ανησυχιας σχετικα με την ποιοτητα τους μιας και ειναι ''παιδικα'' και οτι και να βγει δν υπαρχει προβλημα για σενα. εγω παντως παρατηρω οτι τα θεωρεις πιο πολυ κομματι της παιδικης σου ηλικιας με τα οποια θα ασχοληθεις λιγο για τον χαβαλε, αλλα κυριως θα ασχοληθεις με ''σοβαρα'' κομικς. υπαρχουμε κι αλλοι που διαβαζουμε σχεδον μονο ντισνεϋ οποτε και δινουμε περισσοτερη βαση στο τι δημοσιευεται και τι ποιοτητα εχει απο πλευρας αυτου του ειδους. ον τοπικ τωρα δεν βρισκω λογικο να υποστηριζεις την δημοσιευση μιας ιστοριας που βγηκε πριν 10 μολις χρονια, βρισκεται πανευκολα, και μαλλον θα κυκλοφορησει παλι το αλλο καλοκαιρι, ενω εκκρεμουν τοσες αλλες παρα πολυ ομορφες ιστοριες, εντελως αδημοσιευτες. Εαν δεν το εχεις καταλαβει ο editor τις βαζει απλως για να μειωσει τα κοστη. Να μην ξοδεψει τιποτα για 1 χρονο ΚΟΜΙΞ, καθως προφανως τις εχει προαγορασει για τομακι.
  5. μην το παιζεις εξυπνος και κουλ, προφανως σε μενα απευθυνεσαι οσον αφορα την γκρινια. καποιοι σαν εσενα που ουσιαστικα δεν ενδιαφερονται για τα ντισνεϋ προκαλουν το προβλημα. ασχολησου με τα κομικς που σου αρεσουν και ασε τα ντισνευ σε αυτους που συνεχιζουν να τα διαβαζουν. αυτο που λεω και με λες ουσιαστικα μιζερο, ειναι οτι δεν ειναι δυνατον να επανεκδίδονται οι ιδιες ιστοριες ξανα και ξανα. Και το χειροτερο ειναι οτι εν προκειμενω το κανουν για να βγαλουν τζαμπα για τους ιδιους συλλεκτικα τευχη οπως προειπα. αντι να δημοσιευσουν την αυτοκρατορια του παγου ή καποια παλια αδημοσιευτη ιστορια καθομαστε και ασχολουμαστε με τους βαν χορν & σια, και τον χιλιοεκδωμενο Ροσα που τον βρισκεις παντου.
  6. δεν ειναι πια τοσο δυσκολο να βρεις τον βιο. προσωπικα τον αγορασα περσι στα 15 ευρω. Πριν 10 χρονια εκδοθηκε. Αν ηταν να επανεκδιδαμε καθε 10 χρονια ροσα και μπαρκς δεν προκειται να δουμε ποτε κατι καινουριο γιατι θα ειναι ενας ατελειωτος κυκλος αυτη η κατασταση. και στην τελικη ας βγαλουν ενα νεο τομακι βιου με την εφημεριδα να τελειωνουμε επιτελους με αυτην την ιστορια γιατι μας εχουν πρηξει. και εσυ αντι να τους υπερασπιζεσαι και να το παιζεις ανετος, καλα θα εκανες να καταλαβαινες οτι ο μοναδικος λογος που εβαλαν βιο ειναι διοτι θα τον βγαλουν και το αλλο καλοκαιρι σε τομακι και ετσι θα εχουν καμποσα τζαμπα γι' αυτους τευχακια <<συλλεκτικου>> κομιξ τα οποια θα συμπληρωνονται με καταπληκτικες βανχορνικες και σταβενουιτερικες ιστοριες... με κατι τετοιες δηλωσεις ειναι που ενθαρρυνονται οπως ειπα και στο προηγουμενο μου ποστ και κανουν αυτες τις βλακειες. βρισκουν χωρο και τα κανουν.
  7. Θελατε επανεκδοση Ροσα επειδη δε σας αρεσουν οι <<πανασχημοι>> τομοι του τερζοπουλου??? Παρτε τωρα τον Βιο στα μουτρα για μια ακομη φορα. Δε φταιει ο editor, εσεις φταιτε που του δωσατε τον χωρο να κανει τετοιες βλακειες. Ειτε συνεχιζοντας να παιρνετε το περιοδικο ειτε επικροτωντας τις επανεκδοσεις, θεωρωντας οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τους τομους της βιβλιοθηκης ΚΟΜΙΞ. Σας αρεσει να εχουν απ' εξω τον τιτλο του ΚΟΜΙΞ? Παρτε τα τωρα. Πολυ καλα μας κανει ο editor
  8. Συμφωνω για τις ραχες με εικονα. Τα Κλασικα ηταν πολυ ωραια την περιοδο που εφαρμοζαν αυτη τη μεθοδο!
  9. Αυτο κανει μια σωστη εταιρεια. Αν δεν το εκαναν αξιζαν την κατακραυγη Γενικα παντως δεν νομιζω οτι ειναι τυποι που θα πανε να σου φανε χρηματα με αυτον τον τροπο. Το να μην επεστρεφαν τα χρηματα θα με παραξενευε, γιατι ασχετα του τι λεμε τωρα εμεις για τις αποφασεις τους σε σχεση με τα ντισνεϋ, ειναι σοβαρη και μεγαλη εταιρεια που κατι τετοια τα προσεχει και δεν κανει γυφτιες.
  10. λολ οκ εχουν καποιες ομοιοτητες, αλλα λογικο ειναι αφου και τα δυο αποτελουν τα στερεοτυπα του μικυ ντετεκτιβ.
  11. Off Topic: Αν δειτε στο inducks στις πολυμερεις ιστοριες που βγαινουν τωρα βαζουν οπως θα επρεπε τον αριθμο σελιδων. Για ενα διαστημα πολυ λανθασμενα έβαζαν στον αριθμο σελιδων, μονο τις σελιδες του πρωτου μερους.
  12. Ε γι' αυτο και εχουν τοσο ομορφα πραγματα εκει. Εμεις παντα παραγκωνισμενοι Ολοι οι ντισνεϋκοι εκει επρεπε να εχουμε γεννηθει!
  13. Αυτο να λεγεται Το πως καταληξαμε με 3 δανεζικα περιοδικα και ενα ιταλικο ειναι αξιον αποριας Μαλλον ο Αλαφουζος εχει βορειοευρωπαικες ριζες
  14. Γι' αυτό λεγεται παρωδια του Κορτο μαλτεζε και οχι κορτο μαλτεζε. Εμενα μου φαινεται περιεργο να εισαι προκατειλημμενος πριν καν διαβασεις μια ιστορια απλως επειδη ειναι disney, παρ' ολο που φαινεται τοσο καλη
  15. Ο Τουρκονι ισως να αποτυπωνε καλυτερα το κλιμα των ιστοριων του Κορτο. Κι ο Καβατσανο παντως ειναι πολυ καλος. Γιατι?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.