Μετάβαση στο περιεχόμενο

jimakoszs97

Members
  • Περιεχόμενο

    1365
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από jimakoszs97

  1. Κατά την γνώμη μου σημαίνει ξεκάθαρα «διαβάστηκε» (ρεντ και όχι ρηντ) και έχει κάπως αρνητική σημασία, είναι ένα κλικ πριν το διαφωνώ. Δηλαδή «το διάβασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ μαζί σου». Δηλώνει ότι κάποιος το διάβασε και δεν έκανε like. Αν ήταν «διάβασε το» θα έπρεπε να λέει «read it» ή «read this» (ρηντ σε αυτή την περίπτωση).
  2. Εντάξει ήταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί, από την στιγμή που έγινε το ίδιο με το Super Μίκυ και με το Μίκυ Μάους.
  3. Έχουμε και video παρουσίασης Στο 2:04 τρολλάρει και τους αραχνάκηδες.
  4. Καινούργια συλλογή από Radnet. «Η Χρυσή Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδας» Ο πρώτος τόμος σε τιμή γνωριμίας 4€. Όλοι οι επόμενοι τόμοι 12€. https://radnet.gr/ancientlibrary/
  5. Υπάρχει και αυτό από Looney Tunes. (από εδώ) Που δυστυχώς έχει χρόνια να εκδοθεί κάτι στα ελληνικά.
  6. Βάζω άλλες 3 σελίδες. Είναι αμερικάνικη σειρά του 1989 με 4 τεύχη. Το 2002 ξεκίνησε ένα άλλο κόμικ με το ίδιο όνομα από άλλους δημιουργούς. Αυτό (του 2002) έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.
  7. Το σχέδιο παίζει τεράστιο ρόλο για εμένα, και το σχέδιο που έχουν οι περισσότερες ιστορίες του ΜΜ και του Ντόναλντ το βρίσκω απαίσιο και χοντροκομμένο. Ενώ στο ΚΟΜΙΞ βάζουν τις ιστορίες από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές, δηλαδή Barks, Rosa, Jippes, Vicar, Midthun, Branca, Mota, Gulien, Bas και Mau Heymans και άλλοι.
  8. Είχαν πει ότι το επόμενο μετά τον Μονόκερο θα ήταν το Κονγκό αλλά τελικά βγήκε το Ρακάμ πρώτα. Εγω θέλω καινούργιο Μπλούμπερυ! 4 χρόνια πέρασαν από το τελευταίο και έμεινε στην μέση η ιστορία!!!
  9. Για εμένα όμως είναι με διαφορά το καλύτερο από τα 4 περιοδικά.
  10. Σε όποιον δεν αρέσει ένα άλμπουμ, απλά δεν το αγοράζει. Τόσο απλά. Γιατί να βγουν τελευταία τα συγκεκριμένα άλμπουμ επειδή δεν αρέσουν σε κάποιους; Τα άλλα 2 άλμπουμ εξαντλήθηκαν και το Σοβιέτ επανεκδόθηκε, οπότε από πωλήσεις πάνε μια χαρά, όπως και τα υπόλοιπα άλμπουμ. Εμένα μου άρεσαν πολύ και τα δύο και περίμενα και το Κονγκό πολύ καιρό για να το έχω και αυτό στην συλλογή μου (όχι, δεν έπαιρνα εγώ τηλέφωνο στην εκδοτική ).
  11. Όχι, δεν είναι το Sin City. Το κόμικ αυτό δεν έχει εκδοθεί στα ελληνικά. Βάζω και την επόμενη σελίδα.
  12. Βάζω και την επόμενη σελίδα. Ο τίτλος του κόμικ είναι πασίγνωστος. Τον γνωρίζετε όλοι.
  13. Η Καθημερινή είχε αυξήσει την τιμή του περιοδικού «Οι Νέες Περιπέτειες του Φάντομ Ντακ» από 1,90€ σε 2,50€ και το περιοδικό συνέχισε μόνο για 1 τεύχος με την νέα τιμή. Οπότε μάλλον γι' αυτό προτιμούν να μειώσουν τον αριθμό των σελίδων από το να αυξήσουν την τιμή. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην πειράξουν το ΚΟΜΙΞ που είναι το ακριβότερο από τα περιοδικά Disney.
  14. jimakoszs97

    MISTER NO

    Αυτό εδώ ήταν τότε:
  15. Βλέπω ότι στην Πρωτοπορία πλέον είναι εξαντλημένα τα άλμπουμ «Ο ΤενΤεν και οι Πίκαρος» (Οκτώβριος 2018) «Ο ΤενΤεν στην Αμερική» (Απρίλιος 2019) «Οι 7 Κρυστάλλινες Μπάλες» (Νοέμβριος 2019) «Το Μαύρο Νησί» (Φεβρουάριος 2020) «Τα Πούρα του Φαραώ» (Οκτώβριος 2020) Είναι καλό ότι πουλάνε αλλά μάλλον ισχύει ότι βγαίνουν σε μικρότερο τιράζ.
  16. jimakoszs97

    KOMICS ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ

    Μήπως εννοείς τα Λούκυ Λουκ του Έθνους; https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/28406-λουκυ-λουκ/ https://www.greekcomics.gr/forums/index.php?/topic/39696-λουκυ-λουκ/
  17. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ: The First Issue ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ: Eager Beagles ΣΠΑΪ ΝΤΕΡΝΤΑΚ: Spider Don Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΑΚΙΑΣ: Crocodile Donald Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ: The Mouse and the Motorcyclists Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΝΙΚΗ: The Winner Comes Last Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΒΑΛΤΟΥ: The Blackswamp Race ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Chicken in a Storm ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ: The Golden Volcano
  18. Βάζω και τους συνδέσμους για το INDUCKS: ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ There Goes the Neighbourhood Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ Uncle Scrooge Disinherits Donald Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ The Half-Baked Baker Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Bin World ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ Plotted Rant ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΓΡΙΩΝ ΦΥΤΩΝ The Collector Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Fortune in a Factory Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ Scrooge’s Burglary ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Wrong Number ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ A Song for Freedom
  19. Εν τω μεταξύ, κάποιες φορές πετυχαίνω σκανς στα οποία δεν έχει γίνει σμίκρυνση. Π.χ. : https://inducks.org/story.php?c=H+2016-291
  20. jimakoszs97

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Είναι το εξώφυλλο του Andrea Freccero για την ιστορία «Paperino conquistatore vichingo» σε σενάριο Riccardo Secchi και με το χαρακτηριστικό σχέδιο του Francesco Guerrini.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.