Μετάβαση στο περιεχόμενο

akouw

Members
  • Περιεχόμενο

    106
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από akouw

  1. 7 ώρες πριν, Guts είπε:

     

    Thanks για την πληροφορία. Αν ισχύει αυτο που λες οτι σε δύο τόμους δεν τελειώνει η ιστορία, προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο! Είναι σαν να βγάζουν τόμους έτσι στην τύχη απλά για να φτιάξεις τη ράχη της συλλογής. Εγω απλά το προσπερνάω και συνεχίζω να αγοράζω επιλεκτικά τους λίγους τόμους που μου αρέσουν.

    Θα προσπεράσω κι'εγώ,είχα πεί ότι θα πάρω όλη την 60άδα για να στηρίξω τη συλλογή αυτοί όμως θα είναι οι 2 πρώτοι τόμοι που δε θα πάρω,τους θεωρώ μεγάλη κοροιδία και αρπαχτή μισοτελειωμένο υλικό προφανώς γιατί είχαν έτοιμη τη μετάφραση και δε τους κόστισε,αν ήθελαν international exclusives ας διαλεγαν 2 τόμους στο πιο αυτόνομο και πιο ολοκληρωμένο.Όσο για τη 2η 60άδα πιο επιλεκτικά καθώς τόμοι τύπου THOR-REBORN (σκέτο κρέμασμα χωρίς λόγο) θα αποφεύγονται,τη στιγμή που τρέχει και η Radnet που με ενδιαφέρει και σκέφτομαι να την ολοκληρώσω και έτσι αλλάζουν και τα οικονομικά δεδομένα

    • Like 8
  2. 7 ώρες πριν, olyssesmoore είπε:

    Υπάρχει και σε άλλους στον τόμο 27,Avengers:Διάλυση,το παρακάτω πρόβλημα;Το ξέρω μικρό το κακό,αλλά παραμένει ακόμη ένα πρόβλημα της σειράς....

    2020_09_11 10_33 Office Lens.jpg

    Και το δικό μου έτσι είναι,και όπως λές μικρό το κακό σε σχέση με το τι έπαθε ένας φίλος μου που πήρε το νέο καθεστώς του Κάπ,ο τόμος είχε τα 5 τεύχη του Κάπ και στη θέση του έκτου είχαν βάλει το τέλος του Marvels με τα εξτράδια του και διαφήμιση επόμενου τεύχους το disassembled. 

    • Like 1
    • Αστείο 2
  3. Αυτό πιστεύω και'γώ,η πρώτη 60άδα θα ακολουθήσει το πρότυπο της Αγγλικής,πλήν ελαχίστων προσθαφαιρέσεων που ήδη έχουν γίνει κάποιες όπως,Captain America-out of time,deadpool,guardians of galaxy,doctor strange,και αυτές λόγω ταινιών της Μάρβελ που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα σαν επαγγελματικό τρύκ για να προσελκύσουν και κινηματογραφικό κοινό στη αγορά των τόμων.Οι τελευταίες επιλογές τους δείχνουν ότι επιτέλους συμμαζεύουν την πρώτη 25άδα μετά τις όποιες παρεμβάσεις είχαν κάνει.Τώρα όσον αφορά σε κάτι που είχε αναφερθεί παλιότερα και αν ισχύει,ότι δηλ. η Ανούβις λόγω της συνεργασίας της με την Άσετ έχει βάλει φρένο σε κάποιους τίτλους που περιέχονται στη πρώτη 60άδα όπως civil war,1602,eternals,αυξάνει τη πιθανότητα να δούμε στη θέση τους περισσότερους τίτλους που έχει εκδόσει η οξύ,(εάν και εφόσον έχει περάσει η διάρκεια των 2 ετών πνευματικών δικαιωμάτων) όπως dark phoenix,black panther,κτλπ για να καλυφθούν τα κενά αυτής της συμφωνίας.

    • Like 5
  4. 2 ώρες πριν, Laz33 είπε:

    Δεν έκανα κουμάντο σε κανενός πορτοφόλι.
    Ενώ γράφτηκε εδώ μέσα άποψη του στυλ "πάρτε το για να στηρίξετε την προσπάθεια, αν δεν το πάρετε θα μας τα σταματήσουν".

     

    Τώρα για το Kraven συγκεκριμένα ας είμαστε σοβαροί. Όποιος πραγματικά το ήθελε θα το είχε ήδη αγοράσει τόσο καιρό.

    Μη μου πεις για το οικονομικό. Έχει δώσει τόσα λεφτά να πάρει όλους τους τόμους της Hachette (πολλούς εκ των οποίων δεν θα τους αγόραζε αν έβγαιναν εκτός συλλογής) και θα τσιγκουνευόταν τα 6 παραπάνω ευρώ που κάνει η έκδοση της Οξύ;

    Το οικονομικό το ακούω λίγο ως φθηνή δικαιολογία :)

     

    Αυτή η άποψη γράφτηκε γι'αυτούς που γράφουν πως θέλουν να ολοκληρώσουν είτε τη σειρά,είτε τη ράχη,είτε εύχονται η σειρά να ξεπεράσει την 60άδα (εδώ μέσα έχουν γραφτεί αυτά αν δε με απατά η μνήμη μου) και όχι για τυχαίους και αλεξιπτωτιστές που απλά είδαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν ότι τους λείπει απο οξύ και Ανούβις,(θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα κάτι τέτοιο),γράφτηκε για αυτούς που την έχουν αποδεχτεί και τη θέλουν και με τα καλά της και με τα στραβά της συμπεριλαμβανωμένων και των επανεκδόσεων που ήταν γνωστές εξαρχής.Απο'κει και πέρα ας μη τη πάρει και κανένας ούτε στέλεχος της Άσετ είμαι,ούτε ποσοστά παίρνω,τη πληρώνω όπως όλοι σας.Αλλά η αλήθεια εξακολουθεί να λέει ότι για να υπάρχει βιωσιμότητα πρέπει να μπαίνει και πλάτη απο το κοινό,για να έχει και το κοινό τις απαιτήσεις του.Πάμε στο οικονομικό τώρα γνωρίζω κόσμο απο το κύκλο μου που ματώνει για να δώσει το 20ευρω το μήνα,και που αυτά τα 6 ευρώ που αναφέρεις τα μεταφράζει σε μια κούτα ΝΟΥΝΟΥ kid για τα παιδιά του,και όμως συνεχίζει να στηρίζει τη συγκεκριμένη έκδοση γιατί πιστεύει ότι αξίζει,και θεωρεί τον εαυτό του κερδισμένο σε σχέση με το να έδινε απο 20 εώς 30 ευρώ για ένα τίτλο των άλλων εκδοτικών όσο καινούργιες και αν είναι.Ε μην ακούς και'συ πιά τόσες πολλές φθηνές δικαιολογίες.Σ'αυτό που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι κάποιους τίτλους της Άσετ αν κυκλοφορούσαν εκτός συλλογής ούτε που θα τους άγγιζαν,αλλά είναι αναμενώμενο ότι σε μια πληθώρα τίτλων κάποιοι θα είναι και μούφα,αν και αυτό έχει να κάνει και με τα προσωπικά γούστα του καθένα,για παράδειγμα απ'όλους τους τίτλους της σειράς που έχω διαβάσει εκτός του τελευταίου (18) οι πιο άκυροι για εμένα ήταν το thor reborn και το she hulk,άλλοι μπορεί να ξετρελάθηκαν αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά,και εγώ ξενέρωσα με αυτές τις 2 επιλογές,και εγώ θα προτιμούσα στη θέση τους να είχαν βάλει π.χ. το life and death of captain marvel 1&2,αλλά ούτε γκρίνιαξα,ούτε έκραξα,ούτε ζήτησα κάποια παρέμβαση,την αφήνω να κυλήσει όπως την έχουν σχεδιάσει ώστε να καλυφθούν όλα τα γούστα.

    • Like 12
  5. 6 ώρες πριν, Tsaklas είπε:

    Μην τα μπερδεύετε. Δεν είπαν καθόλου αν η επιλογή είναι δικιά τους ή όχι. Διευκρίνησαν απλά ότι αυτοί κάνουν μόνο επιμέλεια και μετάφραση. Για μένα λειτουργούν ακριβώς όπως είπες, τους έδωσαν μια λίστα των πρώτων 150 τίτλων έστω και η επιμέλεια συμπεριλαμβάνει ακριβώς μια υποτυπώδη επιλογή μεταξύ αυτών. Δεν είπαν κάποιο ψέμα. Εννοείται δεν είναι ελεύθεροι να εκδόσουν οτιδήποτε και πρέπει να διαλέξουν από πεπερασμένο αριθμό τίτλων που τους έχει δώσει η Hachette, αλλά οι κινήσεις τους δείχνουν επίσης ότι κάποιον έλεγχο στην επιλογή μεταξύ αυτών, σίγουρα τον έχουν. Δεν υπάρχουν δηλαδή στανταράκια. Παρόλα αυτά τον έλεγχο τον έχει η Hachette. Η Anubis από που κι ως που να πάρει κάποιο μήνυμα; Οι πωλήσεις είναι της Hachette. Το πολύ πολύ να της βάλουν χέρι για την επιλογή. Αλλά δε θα βάλουν και την γάτα τους να κλαίει αν δεν πουλήσει το Κρέιβεν, φαντάζομαι δεν θα πληγεί η ίδια τόσο πολύ από το πόσο πούλησε ή οχι, δεν είνα δική της έκδοση. Μάλιστα, αυτό που θέλουν, δηλαδή το να ανταγωνιστούν την ΟΞΥ, θα το έχουν πετύχει σε κάθε περίπτωση. Δεν πρόκειται κανένας με λίγη ικανότητα για έρευνα αγοράς να αγοράσει Κρέιβεν από ΟΞΥ στο μέλλον. Όλοι θα αγοράζουν της Hachette. Στην τελική νομίζω υπερεκτιμάμε την οικονομική/αγοραστική ευχέρεια του Έλληνα κόμικ-φαν. Μπορεί πολλοί εδώ να το έχουμε, ίσως πάρα πολλοί όμως να μην το έχουν. Το ότι θα βγει σκληρόδετο στα 10 ευρώ πάντως μόνο ευχάριστο είναι για τα ελληνικά δεδομένα. Μας χαρίζουν ένα γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια που λένε. Όντως κρίμα, όντως πλήγμα αν λόγω αυτού χάσουμε το Death of the Stacys, το χω ξαναπεί πολλές φορές, όντως κι εγώ ξενέρωσα αλλά ας μην είμαστε και τόσο απαιτητικοί πια. Στις 60 ιστορίες σίγουρα οι 10 θα είναι επανεκδόσεις. Ο καθένας προφανώς θα γκρινιάξει για αυτές που έχει (έχουμε δει ακόμα και άτομα να θεωρούν επανέκδοση ιστορίες που είχαν βγει μόνο επί Καμπανά) και θα χαρεί κρυφά λίγο παραπάνω για όσες δεν είχε αγοράσει ακόμα και θα έχει τώρα την ευκαιρία να τις αποκτήσει φθηνά. Το να κάνουμε σχέδια μποϊκοτάζ για να στείλουμε μηνύματα στην εκδοτική, το βρίσκω λίγο αχάριστο από την στιγμή που 6 μήνες πριν, το να εκδοθεί αυτή η συλλογή στην Ελλάδα σε τέτοια τιμή και με τέτοια συχνότητα θα έμοιαζε πρωταπριλιάτικο αστείο. 

    Άν και νεαρός ώριμη η σκέψη σου και ο λόγος σου, μπράβο σου.

    • Like 3
    • Ευχαριστώ 1
  6. 18 λεπτά πριν, Laz33 είπε:

    Kαταρχάς @TheMetalBat κανένας δεν τάπωσε κανέναν.
    Την άποψή του έγραψε ο akouw, όπως κι εγώ είχα γράψει τη δική μου :)

     

    Εκτός αυτού, δεν προέτρεψα τον κόσμο να μην πάρει το Kraven. Είπα απλά πως δεν θα το πάρω εγώ :)
    Και δεν μ΄έκανε εκλεκτικό το σφάλμα που λες (γιατί σφάλμα;) ότι στην 20άδα είδαμε ακυκλοφόρητους τίτλους εκτός 60άδας και μας άνοιξε η όρεξη.
    Απ΄την αρχή είχα δηλώσει ότι θ΄αγοράζω επιλεκτικά, μιας και δεν είμαι μεγάλος φαν των υπερηρωικών.
    Και μόνο που πήρα τα σχεδόν 2/3 των τόμων που κυκλοφόρησαν, είναι υπέρβαση για μένα και κέρδος για την Hachette.
    Οπότε καμία υποχρέωση δεν νιώθω ν΄αγοράσω και τόμους που ήδη έχω ή τόμους που δεν μ΄ενδιαφέρουν, μόνο και μόνο για να "στηρίξω την προσπάθεια".

    Ο καθένας κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι του :)

     

    Και όσον αφορά τη συλλογή πιστέψτε με η πορεία της είναι καθορισμένη.
    Με το να μην πάρουμε 10-15 άτομα το Kraven δεν θ΄αλλάξει κάτι. Ούτε με το να το πάρουμε θ΄αλλάξει.

    Ξέρουν αυτοί πως τα πάνε και αν συμφέρει να συνεχίσουν. Δεν περιμένουν να δουν τις πωλήσεις του 20ου τόμου :)

     

    Σε σχέση με τις επανεκδόσεις τόμων που κυκλοφορούν σας είπα την άποψή μου.
    Πιο πολύ με χαλάει που παίρνουν τη θέση τόμων που δεν έχουν ξαναβγεί στην Ελλάδα.

    Λέτε πχ για το Days of Future Past.
    Με το να βγεί το ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας E is for Extinction πιστεύετε ότι έχει ελπίδες να βγει το Future Past;
    Ούτε καν.
    To Οld Man Logan επίσης λιγοστεύουν οι πιθανότητες να το δούμε όσο βγαίνουν τα εξαντλημένα της Anubis, πόσο μάλλον τα μη εξαντλημένα :)
     

     

    Δεν είχα διάθεση να ταπώσω κανένα,την αποψή μου διατύπωσα βλέπωντας ότι μετά την ανακοίνωση του kraven άρχισε να σέρνεται μια γκρίνια,το ότι τη διατύπωσα σε δικό σου πόστ? έτυχε να είναι η αφορμή η αιτία προυπήρχε και δεν αναφέρομαι μόνο σ'εσένα προσωπικά αν έτσι θεώρησες αλλά γενικά και σε αυτό το στύλ θα συνεχίσω στο γενικό,αυτοί που παίρνεται τόμους κατ'επιλογήν 1 στους 5 ας πούμε για παράδειγμα και καλά κάνετε και γουστάρετε δικαίωμα σας είναι,απο την άλλη δε μπορεί να έρχεστε και να απαιτείται το τι θα εκδοθεί απο τι συλλογή με βάση του τι λείπει απο το ράφι σας,αδιαφορώντας ταυτόχρονα για το τι λείπει απο το ράφι αυτών που τη στηρίζουν σε κάθε τεύχος,αυτό ισχύει και για τους υπόλοιπους τους τακτικούς αυτά που έχετε εσείς μπορεί να μη τα έχουν οι άλλοι,και αυτοί οι άλλοι μπορεί να είναι και περισσότεροι απο όποιους έτυχε να τα έχετε πάρει,κρίμα να τα χάσουν κι'αυτοί.Σαφώς και δε θα κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι σου όπως δε θα κάνεις εσύ στο δικό μου,και το δικό μου ξέρεις τι λέει τώρα?ότι μπορεί να αποκτήσει τίτλους τώρα που δε μπορούσε πρίν και αυτό λόγω χαμηλού κόστους έκδοσης της συγκεκριμένης συλλογής.Γιατί κομιξάκηδες μπορεί να υπάρχουν και άνεργοι,και χαμηλόμισθοι με ανήλικα, ή που δεν έχουν μπαμπά και μαμά να τους χαρτζηλικώσει και αυτό το χαμηλό κόστος τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυτά που δε μπορούσαν και τυχαίνει να τα'χετε εσείς.Ούτε σου ζήτησα να στηρίξεις την όποια προσπάθεια στο γενικό σύνολο αναφερόμουν,όσο για τη πορεία της συλλογής τίποτα δεν είναι καθορισμένο διέπεται απο κανόνες προσφοράς και ζήτησης κάτι που δε πουλάει κατεβάζει ρολλά είναι ανάλογης λογικής και φιλοσοφίας άλλων σειρών με μινιατούρες,αυτοκινητάκια κλπ που μόλις έπεφταν οι πωλήσεις πήγαιναν άκλαφτες.

    • Like 8
  7. 35 λεπτά πριν, Γιαννης Σ είπε:

    12 άτομα λέω εγώ το έχουν το Kraven, μπορεί και 8. 

    Το να μην αγοραστούν οι επανεκδόσεις, δεν είναι μήνυμα προς την hachette, αλλά προς την anubis που έχει την επιμέλεια και φαίνεται προτιμάει να βάλει δικούς της τίτλους έτοιμους μεταφρασμενους που είναι ακόμα διαθέσιμοι, αλλά  δεν πουλάνε πια ( Ε for Extinction, Zombies, Ultimates), απ το να μεταφράσει καινούργιους. 

    Και την ίδια στιγμή βάζει το Kraven, για μένα το κάνει ξεκάθαρα για να πλήξει την Οξύ, και καταχωρεί στο ISBN το Civil War για 3η έκδοση... ( προφανώς για να μην μπορεί να μπει στην συλλογή). 

    Εκτός και αν νομίζει κανείς ότι η hachette είπε, δε θέλουμε να βγει το Civil War, μπορείτε να το κάνετε επανέκδοση μόνοι σας.. 

    Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η anubis πήρε μια λίστα 250 τίτλων, και η hachette της είπε διάλεξε 60 να μεταφράσεις, και δεν ισχύει αυτό που λένε στα mail ότι η επιλογή δεν είναι δικιά τους. 

    Όπου μπορούν να γλιτώσουν δουλειά με επανεκδόσεις, η να χτυπήσουν την αντίπαλη εκδοτική, θα το κάνουν.. Προβλέπω πάνω από 10-15 επανεκδόσεις στην 60αδα ( χωρίς να μετράω ότι βγήκε επί Καμπάνα), και τα Old man logan - days of future past να μην εκδίδονται στην συλλογή τουλάχιστον.. 

    Ακόμη και έτσι όπως τα λές να είναι,οικονομικά η Άσετ θα πληγεί και όχι η Ανούβις στη περίπτωση μη αγοράς επανεκδόσεων που αναφέρεις.

    • Like 3
  8. 4 ώρες πριν, Laz33 είπε:

    Aπό άποψη ιστορίας σαφώς και όχι.
    Αλλά κυκλοφορεί ήδη στην Ελλάδα, άρα σαν επιλογή τη θεωρώ λάθος.
     

    Μάλλον υπάρχει κοινή γραμμή απ΄την Hachette σε όλες τις χώρες που κυκλοφορεί η συλλογή της, αδιαφορώντας για το αν μια ιστορία κυκλοφορεί από άλλη εταιρεία.
    Συνεχίζονται οι ομοιότητες με τη συλλογή του εξωτερικού.
    Στην Αγγλία το Secret War του Bendis ήταν 18ος τόμος και το E is for Extinction 17ος.

     

    Το Μarvels δεν ξέρω γιατί το καθυστερούν τόσο. 15ο βγήκε στην Αγγλία.
    Πάντως είναι πιθανό να δούμε σύντομα και το Μarvel Zombies ή κανένα Ultimates.

    Καθόλου λάθος η επιλογή καθώς αφενός δε κυκλοφορεί σε τέτοια ποιότητα και σκληρόδετος με εξτραδάκια,αφετέρου απευθύνεται σε ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό που μπορεί να μη το έχει καθόλου όπως είμαι και εγώ,σε σχέση με 40-50 άτομα που μπορεί να το έχουν απο οξύ,δλδ. επειδή το έχουν κάποιοι να το στερηθούν και οι υπόλοιποι?.Επίσης αυτή η κοινή γραμμή και οι ομοιότητες με τη συλλογή του εξωτερικού είναι οι λόγοι που έχουν κάνει κάποιους να αποφασίσουν να αγοράσουν όλους τους τόμους που θα βγούν μέχρι τέλους και όχι 5 στους 20 ή 15 στους 60 αν αξιωθεί να φθάσει ως εκεί.Προσωπικά τη θέλω ακριβώς όπως του εξωτερικού και αυτός είναι ο λόγος που έχω αποφασίσει να αγοράσω όλους τους τόμους είς γνώση μου ότι θα υπάρχουν και κάποιοι που δε θα μου αρέσουν ή που μπορεί να τους έχω.Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενώς το τι θα πάρει και τι όχι,αλλά κακά τα ψέματα όλοι γνωρίζατε εξαρχής τι περιέχει η συλλογή.Για αυτούς που θα πουν ότι περίμεναν περισσότερους ακυκλοφόρητους τίτλους στην Ελλάδα θα τους πώ ότι αν η συλλογή είχε εκδοθεί κατά γράμμα στη σειρά της όπως στο εξωτερικό στη πρώτη 20άδα εκτός απο extremis,thor reborn,kraven,dark phoenix,gifted,που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά θα βλέπατε και 2 επιπλέον τίτλους marvels και daredevil που είχε εκδοθεί απο ΚΑΜΠΑΝΑ στο captain america v.2,και δε θα είχε μιλήσει κανείς γιατί θα το θεωρούσατε λογικό εφόσον αυτή θα ήταν η επίσημη σειρά της έκδοσης. Αλλά έκαναν το σφάλμα και σας πέταξαν ακυκλοφόρητους τίτλους εκτός 60άδας guardians,deadpool,F4, και σας έκαναν ανυπόμονους,εκλεκτικούς και επιλεκτικούς σε σημείο να λένε κάποιοι να μη πάρουμε τους τάδε τόμους για να τους δείξουμε εμείς,να τους δείξετε τι? ότι είναι ώρα να τα μαζεύουν και να μας αφήνουν με το πτηνό στο χέρι? καθώς είμαστε και μια αδύναμη οικονομική αγορά και δεν έχουμε στοιχεία αν η έκδοση βγάζει τα λεφτά της ή κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.Καλά-καλά δεν έχει κλείσει η πρώτη 20άδα και έχει αρχίσει η γκρίνια και η μουρμούρα και μ'αρέσει που μερικοί ήθελαν να ξεκίναγε και η αντίστοιχη της DC στην Ελλάδα,έρε γλέντια που θα'χαμε.Για να το μαζέψω και να το κλείσω,γνώμη μου στηρίξτε την έκδοση γιατί αν πατήσει γερά και κλείσει ή και περάσει την 60άδα να είστε σίγουροι ότι σε βάθος χρόνου θα δείτε και πολλούς και ακυκλοφόρητους τίτλους που ούτε η οξύ ούτε η ανούβις μαζί δε θα σας τους έδιναν, που τρομάζουν να βγάλουν 5 υπερηρωικά το χρόνο και εδώ σας προσφέρουν 2 τίτλους το μήνα στη μισή τιμή απ'ότι θα πούλαγαν οι άλλοι τον ένα.  

    • Like 19
    • Respect 2
    • Ευχαριστώ 1
  9. Πριν από 1 ώρα, Tsaklas είπε:

    Η συνέχεια του X-Men ακόμα να εκδοθεί πάντως, και μέχρι το 20 θα έχουν ήδη περάσει 14 τόμοι.

    Στο τελος των X-men εγραφε Τελος στο τελος του out of time εγραφε Συνεχιζεται κατι που γραφει και το F4 απλα το winter soldier δεν θα μπορουσε να εχει το χαρακτηρισμο part 2 καθως το out of time δε περιλαμβανεται ουτε στην Αγγλικη ουτε στην Αμερικανικη εκδοση.

    • Like 2
    • Ευχαριστώ 1
  10. 30 λεπτά πριν, nikolas1503 είπε:

    Το μόνο σίγουρο πάντως  είναι πως αύριο θα μάθουμε από αυτούς που θα πάρουν πρώτοι το planet hulk τι θα είναι το επόμενο 

    Εχουν πει εδω μεσα για captain Britain.

    • Like 2
    • Ευχαριστώ 1
  11. Πριν από 1 ώρα, nikolas1503 είπε:

    Που το βασίζετε αυτό που λες?

    Ακυρο για το 19 εχει αναφερθει καποιο avengers πιθανολογω για το 20 μιας και το out of time με το winter soldier ειχαν μια αποσταση 7 τευχων και το ενα ηταν συνεχεια του αλλου.Στην Αγγλικη εκδοση τα part 1και part 2 εχουν αποσταση 3-4 τευχων  εκτος του secret wars του 80 εδω ποσο παραπανω να το τραβηξουν απο 8 τομους?

    • Like 2
  12. 55 λεπτά πριν, Metatron89 είπε:

    Από την στιγμή που η επιμέλεια και η διανομή γίνονται από Anubis και Άργος αντίστοιχα, ενώ η εκτύπωση γίνεται από Βουκουρέστι, δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής επηρεαζόμαστε από τις ανακοινώσεις της Αμερικής αλλά και την δραματική κατάσταση της Ιταλίας...Τουλάχιστον έτσι πιστεύω, δεν διαθέτω επίσημη πληροφόρηση. 

    Η πιο σωστή υπόθεση είναι αυτή.

    • Like 3
    • Ευχαριστώ 1
  13. Πριν από 1 ώρα, Tsaklas είπε:

    Πάντως δεν νομίζω ότι πάντα γίνεται αυτός ο χαμός, τώρα με τον εγκλεισμό έχει ανέβει το σπαμ απλά. 

    Και που να δείς τι έχει να γίνει μόλις αρχίσουν οι πρώτες καθυστερήσεις και ελλείψεις των τόμων.:gun2:

    • Like 1
  14. 1 ώρα πριν, nikolas12 είπε:

     

    κάποιος είχε την υπόνοια ότι τυπώνονται σε τρίτη χώρα, οπότε η ανησυχία μας έγκειται στο αν θα ακούσουμε σε αυτούς τους τομείς κάτι νεότερο.

    Δέν είναι υπόνοια,το γράφει στη πρώτη σελίδα του κάθε τόμου ότι η εκτύπωση γίνεται στο Βουκουρέστι.

    • Like 2
    • Ευχαριστώ 1
  15. 16 λεπτά πριν, nikolas1503 είπε:

    Θελω να πω οτι εμείς στην περιοχή των Σερρών που μένω τα περιοδικά και οι εφημεριδες δεν είναι σε περίπτερο η ψιλικατζίδικο αλλά σε βιβλιοπωλείο την Δευτέρα πήγα και πήρα τον Daredevil ευτυχώς είχε πολλά αλλά δεν τους ρώτησα μετά είπαν ότι από σήμερα θα κλεισουν  και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα 

    Λογικά πρέπει να έχεις και κάποιο πρακτορείο τύπου,εκεί σίγουρα θα το βρίσκεις καθώς όπως ξέρεις τα βιβλιοπωλεία όπως και τα εμπορικά μπαίνουν σε καραντίνα.

    • Like 4
  16. Στη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν:

    - Η διακοπή και της ακτοπλοϊκής μεταφοράς από και προς Ιταλία για επιβάτες. Συνεχίζεται η μεταφορά εμπορευμάτων.                                                                                                                                                            Άρα δε θα έχουμε θέμα με τη κίνηση της σειράς.

    • Like 5
  17. Πριν από 1 ώρα, TheMetalBat είπε:

    Για να διασκεδάσω λίγο εμάς που μένουμε σπίτι.

     

    Είχα είκωσι ευρώ χθες,έλεγα να πάρω τον DD σήμερα (θα πέσει γέλιο όταν θα πάω να το πάρω,mission impossible φάση) και να κουρευτώ.Η αδερφή μου τα ζητάει για να πάει να κουρευτεί (να κάνει οφέλιες και τέτοια) με την προϋπόθεση να μου τα δώσει πίσω,της τα δίνω.Και τι γίνεται τώρα; 

    Μου ζητάει τα άλλα δέκα η μάνα μου για αγορές λόγω κοροναϊού (μάσκες,αντισυπτικά κλπ) και έκλεισαν τα κουρεία όπου πηγαίνω για δύο εβδομάδες.

     

    Δεν έχω λεφτά τώρα για DD ελπίζω όμως να έχω στο μέλλον ΚΑΙ όταν θα πάω για το επόμενο με το καλό (πέρα του αν μπορέσω να πάρω το DD) θα μοιάζω με Greek Lover του '80.  :lol::lol:

     

    Γκαντέμης το ξέρω....:lol:

    Ρίξε μια ματιά εδώ DAREDEVIL BORN AGAIN (FRANK MILLER-DAVID MAZZUCCHELLI)

    • Like 2
  18. On 8/3/2020 στο 10:41 ΜΜ, nikolas12 είπε:

     

    Χμ μυστήρια πράγματα, αν και για την εισαγωγή βασιζόμαστε σε ένα σχόλιο στο Facebook. Σε update αναφέρει ότι έρχονται 2 εβδομάδες πριν την κυκλοφορία από Ιταλία, άρα βγάζει νόημα να εκτυπώνονται Ρουμανία να πηγαίνουν στη Hachette στην Ιταλία και από εκεί να έρχονται στην Ελλάδα για να γίνει η διανομή.

    Με την Ιταλία σε καραντίνα χλωμό το μέλλον των επόμενων τόμων.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.