Μετάβαση στο περιεχόμενο

smuggler

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

379 προβολές προφίλ

smuggler's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

102

Συνολική φήμη στο GC

  1. Κακό δεν είναι να έχεις συγκεκριμένη άποψη και να την εκθέτεις, ο άνθρωπος -κατά πως φαίνεται- είναι κατά της σημερινής κατάστασης και εκφράζεται. Τώρα, αν κάποιοι αναγνώστες του αισθάνονται "προδομένοι" το πρόβλημα δεν το έχει ο Αρκάς, αλλά αυτοί που στο μυαλό τους είχαν πλάσει τον Αρκά όπως θα τον ήθελαν και όχι όπως είναι. Δεν εχει καμία υποχρέωση σε κανέναν από τους αναγνώστες του να είναι αντικειμενικός. Αγαπητέ ΙωάννηΜΖ θεωρώ τον τίτλο "εθνικός -βάλε όποια ιδιότητα θέλεις-" από μόνο του άκυρο αλλά αν έπρεπε να διαλέξω έναν "εθνικό σκιτσογράφο" θα επέλεγα τον Γιάννη Καλαϊτζή.
  2. Όταν γερνάει ο άνθρωπος πολλά παράξενα μπορεί να κάνει, από την άλλη δεν είναι και ο μοναδικός του χώρου των κόμικς που ψάχνει κομματική αιγίδα.
  3. Ναι, έτσι θα το διατύπωνα αν το ζητούμενο ήταν να προστεθεί το Xoco στη λίστα, αλλά εσείς κάνετε δειγματοληπτική παρουσίαση και όχι index αρα εκ των πραγμάτων θα λείπουν αρκετοί τίτλοι. Η απορία μου παραμένει γιατί βάζοντας τον εαυτό μου στην θέση σας θα ξεκινούσα από το υλικό που υπάρχει εδώ. Συνεχίστε την πολύ ωραία σας παρουσίαση.
  4. Δεν ξέρω αν κατηγοριοποιείται στα τρόμου το Lune d'argent sur Providence αλλά προσωπικά δεν με τρομοκράτησε, θα το έβαζα στο ράφι με τα θρίλερ. Όπως γράφτηκε ήδη, η Αμερικάνικη αισθητική στον τρόμο είναι αδόκιμη για bd. Βλέποντας όμως την μη αναφορά του Xoco, στο οποίο παρευλαύνουν κυριολεκτικά θεοί και δαίμονες, την συγκεκριμένη ενότητα μου δημιουργείται η εξής απορία: Βλέπετε/ξέρετε τι υπάρχει αναρτημένο στο forum που δραστηριοποιείστε;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.