Μετάβαση στο περιεχόμενο

asterix13darthvader

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος asterix13darthvader

  • Γενέθλια 01/01/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

772 προβολές προφίλ

asterix13darthvader's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

58

Συνολική φήμη στο GC

  1. Έχω την επέλαση των τεράτων αν δεν τα έχεις βρει ακόμα. Στείλε μου μήνυμα αν σε ενδιαφέρει.
  2. Η συγκεκριμένη φιγούρα του Spawn είχε πολλή πέραση στο Athenscon!
  3. Από κόμικ που αναφέρουν κάποιοι ότι είναι θέμα στο Άθενσκον. Υπάρχει ολόκληρος διάδρομος με πάγκους με μεταχειρισμένα, με 2-3 άτομα να έχουν και καλές τιμές συν στο περίπτερο του Comicworld είχε -25% επί της τιμής τόσο σε τόμους όσο και σε παλιά τεύχη.
  4. Νομίζω εδώ θα βρεις πολύ ενημερωμένο υλικό για τον καθένα-ξεχωριστά πάντα. www.comicbookdb.com
  5. Και εδώ κάπως έτσι φαίνεται-και στα εξώφυλλα αλλά και στην πληροφόρηση από το site για τους εκάστοτε δημιουργούς των 4 τευχών, 1,3 Marz, 2,4 Peter David: https://www.mycomicshop.com/search?TID=85201
  6. Από την άλλη ήμουν, τιμές δεν είναι και υποχρεωτικό να βάλεις, σούπερ-μάρκετ είμαστε;Ανάλογα με την κίνηση και το χαρτζιλίκι που έχει ο καθένας να διαθέσει, πουλάς και ο περισσότερος κόσμος, διαπίστωσα πλήρωνε τα 7 € είσοδο, να πάρει και ένα νερό/καφέ/χοτ ντογκ και έκανε βόλτες φοβούμενος να δώσει και άλλα λεφτά.
  7. Και floppies θα φύγουν όπως τα λες φυσικά όπως και TPB γιατί πολλοί που δεν ξέρουν και θέλουν κάτι για να ξεκινήσουν είναι το πιο εύκολο.Αλλά εγώ κατέβασα και X-men,Uncanny,Astonishing,Batman & Robin, Star Wars σχεδόν όλα full series και σκότωσα πολύ.Απλά κάνεις μία βόλτα από όλους και μετά χτυπάς αυτό που σου γυάλισε.
  8. Φίλε, πέρασες από όλους τους ιδιώτες;;;Εγώ ξεφορτωνόμουν πράγμα για να μην κουβαλάω πράγμα με το smart πίσω...
  9. Καλησπέρα παιδιά και από μένα.Χαίρομαι που υπάρχει τέτοιο θέμα και μάλιστα τόσο αναλυτικό για τις εκδόσεις Bell.Έχω αρκετά της τελευταίας 15ετίας, κυρίως από Κινγκ αλλά ξαμολύθηκα Μοναστηράκι να βρω δεκαετίας '80 αν και είναι αρκετά ταλαιπωρημένα.Αλλά τελικά κατέληξα στην πηγή της Bell σε μεταχειρισμένα-για μένα τουλάχιστον- το βιβλιοπωλείο στην οδό Φιλολάου, στο Παγκράτι.Πολύ πράγμα για ψάξιμο, έχει και ιστοσελίδα αλλά μου είπαν για τα Bell, έχει πολλά που δεν είναι ανεβασμένα γιατί έχουν κίνηση πηγαινέλα ανταλλαγές-μεταχειρισμένα.Πήγα και από εκεί, πολύ εξυπηρετικοί οι άνθρωποι.Αν έχει κάποιος και άλλη πηγή ας μου πει, να κλείσω κάτι τρύπες που έχω: http://www.bibliopolio.gr/bell-%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BA-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82-m-21.html?page=01&op=list&sort=2a
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.