Μετάβαση στο περιεχόμενο

DaDiRa

Veterans
  • Περιεχόμενο

    2070
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Blog Comments δημοσιεύτηκε από DaDiRa

  1. Προβλέψιμη, λιτή, αλλά όμορφη (ειδικά τα δύο/τέσσερα τελευταία πάνελ). :)

    Μάλιστα μου θύμισε ότι στο γυμνάσιο είχαμε να φτιάξουμε ένα κόμικ στα καλλιτεχνικά και χρησιμοποίησα τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό σε παρόμοιο σενάριο :lol:. Να το είχα διαβάσει τότε, αποκλείεται, οπότε είναι κλασική περίπτωση "τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται". :nek: :ego:

    • Like 1
    • Αστείο 1
  2. Άξιο παρατήρησης κατά τη γνώμη μου είναι το γεγονός της εκτέλεσης αλλά και ο τρόπος (με όπλο και στην επιφάνεια, όπου τριγύρω έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα), μόλις 1.5 μήνα μετά την έκρηξη. Επίσης, παρατηρήστε πως αναφέρει σαν κατηγορίες στον Coleman την "απειθαρχία στην εντολή" και τη "στέρηση από τις ΗΠΑ της δίκαιης εκδίκησης τους", προσπερνώντας τελείως το γεγονός ότι λόγω αυτών καταστράφηκε η δική τους πολιτεία. Μιας και ο ίδιος αναφέρει τον σοβινισμό στο afterword, νομίζω ότι με τον συνδυασμό των δύο παραπάνω, ειρωνεύεται τον παραλογισμό της όλης κατάστασης.

    Μου άρεσε πολύ η χρωματική παλέτα εδώ.

    • Like 2
    • Ευχαριστώ 1
  3. Χμμ, ναι... θα συμφωνήσω πως δεν ήταν πολύ δυνατή αυτή - με βάση το τι περίμενα, το τέλος ήταν λίγο αψυχολόγητο. Ενδιαφέρων πειραματισμός, όμως, και σχεδιαστικά έδωσε όσα περισσότερα μπορούσε.

    • Like 4
  4. Τα blog posts σου μιλάνε στην καρδιά μου :P. Τους τελευταίους μήνες ανακαλύπτω την ηλεκτρονική μουσική, η οποία έχει πολλά sub-genres που δεν γνωρίζω καλά και με μπερδεύουν :lol: . Αλλά συνήθως αυτά που ακούω (τις περισσότερες φορές άσχετα με τη θεματολογία των κόμικ που διαβάζω) είναι lo-fi hip hop ή ambient κομμάτια. Ο Cristobal Tapia De Veer που πρωτο-άκουσα από το Utopia (πριν καν το δω) είναι εξαιρετικός σε αυτή την κατηγορία και το album του για τη σειρά το ακούω κάθε φορά που θέλω να συγκεντρωθώ για μια ωρίτσα (ακόμα και για μελέτη). Έτσι και αλλιώς τα κομμάτια του είναι τα λεγόμενα κινηματογραφικά "scores", άρα εκ των πραγμάτων έχουν γραφτεί για συνοδεία με εικόνα! Σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και τον Hugo Kant, που αν δεν κάνω λάθος η μουσική του είναι πιο πολύ "dance", αλλά πάλι στην ίδια κατηγορία.

    Λατρεύω τις περιπτώσεις που ο ίδιος ο δημιουργός σε παραπέμπει σε κομμάτια... θυμίζω soundtrack Harrow County από το τόπικ της Kabuki, Royal City playlist από τον Lemire με '90s rock κομμάτια κοκ. Ευχάριστο επίσης είναι όταν αναφέρεται κάποιο τραγούδι μέσα σε κόμικ... να το ψάχνεις εκείνη την ώρα να το βάζεις να παίζει.

    Δεν έχω κάτσει ακόμα να κάνω αυτό που έκανες εσύ, δηλαδή να συνδυάσω συγκεκριμένο τύπο μουσικής με τη θεματολογία που διαβάζω. Αν και στην playlist που έχω για διάβασμα υπάρχουν κάτι 2ωρα generic uploads τύπου "Cyberpunk Noir" και "Psychedelic Space Rock", αλλά σπάνια τα ακούω. Τις προτάσεις σου εννοείται ότι τις αποθηκεύω για το μέλλον. :up:

    • Like 6
    • Ευχαριστώ 1
  5. Αγαπημένο θέμα για συζήτηση τα εξώφυλλα! Έχω πολλά που μου αρέσουν, για διαφορετικούς λόγους. Άλλα είναι απλά όμορφα σχεδιασμένα, άλλα είναι catchy, άλλα σε "κοροϊδεύουν" για τον τι περιμένεις να δεις μέσα και άλλα μιλάνε στην καρδιά του φαν. Θα μπορούσα να ψάξω τι έχω διαβάσει μέσα στο 2017 και να βάλω αυτά που θεωρώ καλύτερα, αλλά θα παίξω "καθαρά". Όταν σκέφτομαι όμορφα εξώφυλλα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό.

    9131473-moon-knight-5.jpg7475693-moon-knight-14.jpg

     

    Keep on Broccin'. :geotrou:

    • Like 7
    • Ευχαριστώ 1
  6. Ευχαριστούμε για τις προτάσεις! Περιμένω και τις υπόλοιπες, αλλά λόγω συγκυριών μου τραβάει την προσοχή η πρώτη. Να φανταστώ δεν υπάρχει σε scanalation αφού δεν το αναφέρεις, ε;

    • Like 6
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.