Μετάβαση στο περιεχόμενο

comicomanic

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από comicomanic

  1. comicomanic

    Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ

    Κάποτε στη μακρινή δεκαετία του '70 υπήρχαν τα γαριδάκια Μπόζο. Μέσα στα σακουλάκια αυτά με τα γαριδάκια υπήρχαν συσκευασμένα , ή πλαστικά αυτοκινητάκια ή τανκσάκια ή στρατιωτάκια αλλά και μικρά κόμικς που αν δεν με απατά η μνήμη μου αφορούσαν ιστορίες από την Άγρια Δύση. Αυτά τα κόμικς ήταν μικρότερα σε μέγεθος,από ταυτότητα. Φυσικά δεν πωλούνταν ανεξάρτητα.
  2. Θα ήταν πολύ εγω'ι'στικό να πιστεύουμε ότι σε ολόκληρο το σύμπαν υπάρχουν μόνο οι γήινοι. Σίγουρα κάτι υπάρχει... Το θέμα όμως είναι, αυτό το κάτι που υπάρχει, διαβάζει ζαγκόρ; Γιατί αν δεν διαβάζει, δεν μπορούμε να γίνουμε φίλοι !!!!!
  3. Ο Τζίμης ο Πανούσης τραγούδαγε το "για μας τραγουδούν τα πουλιά" και στο βάθος ακούγονταν κοράκια ΚΡΑ,ΚΡΑ,ΚΡΑ... Τα ταχυδρομικά πρέπει να ήταν. Σωστός;;;;
  4. Σκεψου να εχεις κατω απο το κρεβατι σου στο εξοχικο, μια μεγαλη κουτα με διακοσια διαφορα περιοδικα και οταν σε πανε οι γονεις σου εκει για διακοπες το καλοκαιρι να διαπιστωσεις οτι εξαφανιστηκαν ολα γιατι ενοχλουσαν τη μανα σου στο σφουγγαρισμα. Για μενα λοιπον η δεκαετια του '80 ειχε μπει πολυ ασχημα. Μαζι με αυτα πεταχτηκε και η παιδικη μου ηλικια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.