Μετάβαση στο περιεχόμενο

ornapster

Members
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος ornapster

  • Γενέθλια 09/05/1992

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    ornapster@hotmail.com
  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Xanthi, Greece
  • Χώρα
    Greece

ornapster's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

11

Συνολική φήμη στο GC

  1. Βασικά να σας πω την αλήθεια, μου αρέσετε πάρα πολύ!! Είστε πολύ φιλόξενοι!! Και δεν με νιάζει για τον tracker. Ούτως ή άλλως δεν ξέρω από comics.. Θα μείνω για πάντα μέχρι να με διώξετε!!
  2. ornapster

    EYXAPIΣTOYME

    Σας εύχομαι καλή συνέχεια.
  3. Ξαπλώνω μπρούμητα στο καναπεδάκι μου και διαβάζω, βλέπωντας ταυτόχρονα τηλεόραση.. Βαριέμαι την Ζωή μου..
  4. ΟΚ.. Ας αρχίσω.. Τον Σεπτέμβρη του 2006 ο μπαμπάς μου μετά απο 60ήμερο πρήξιμο έκανε το λάθος να μου βάλει internet.. Εγώ ήθελα να βρω ένα μέρος να κατεβάζω πράγματα επειδή δεν ήξερα την τύφλα μου.. Ψάχντοντας που λέτε βρήκα το Limewire και σ' ένα τραγούδι που είχα κατεβάσει είχε στο πεδίο του τραγουδιστή αυτό: Uploaded by GreekWarez Το είδα και είπα να πάω εκεί να δω τι σκατά είναι.. όμως μετά από κάποιες παρεξηγήσεις έφαγα ban. Σάλταρα και εγώ και έκανα ξανά register.. Και ξαναφαγα ban.. Αυτό συνεχίστηκε για 15 φορές.. Είχα αλλάξει πόσα ονόματα, ώσπου ξαφνικά έκλεισε. Όταν ήμουν όμως στο greekwarez βρήκα αυτά: CreteWarez.com GreekEvolution.com Warezakias.info Στο CreteWarez έγινα mod αλλά επειδή ένα ζώων είπε ψέμματα στον Crypton-R, τον ήπια και μ' έδιωξαν.. Και έτσι πήγα στον Warezakia επειδή το GreekEvolution ήταν το πιο χάλια forum που είχα δει ποτέ. Εκεί πέρα έφαγα 5 φορές ban και τους βαρέθηκα. Στο μεταξύ έψαχνα για ένα Premium στο Rapidshare και μόλις έμαθα ότι κάνουν διαγωνισμό στο CreteWarez, τσακίστηκα και άρχισα το ανέβασμα αλλά αυτοί μετά από τον κόπο μου με πέταξαν έξω από τον διαγωνισμό χωρίς λόγο. Ο fadasma (Admin) είπε να πάρει τις προφυλάξεις του. Μετά έφαγα και εκεί κάμποσες φορές ban και πήγα στο pareoula-forum όπου με συμπεριφέρονταν μια χαρά. Μετά πήγα και στο thegreekz και στο ellinadiko αλλά έφαγα ban επειδή κατάλαβαν ότι είμαι και στο pareoula. Είναι πολυ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ύστερα πήγα στο greek-fun όπου η Evi (Admin) δεν μ' άφηνε να ποστάρω.. Άσε που έχουν ενεργοποιήσει το Posting Moderation και έχουν κάνει σκατά το όλο σύστημα.. Εσάς σας βρήκα από ένα signature ενός μέλους στο thegreekz.. Πάνω κάτω αυτά..
  5. Εγώ πάω όπου κάτσει.. Απλά ψάχνω..
  6. Έχω περίπου 300 Συλλεκτικά Τεύχη Κόμιξ, Αλμανάκο, Μίκυ Μάους και Ντόναλντ..
  7. LOoooOL........ Που να ανοίξω θέμα; Στην γενικη συζήτηση;
  8. Εγώ πιστεύω πως μια ζωή οι μανιώδεις με τα warez θα βρίσκουν τρόπο να κλέψουν.. Απλά έτσι όπως πάμε η μουσική και οι ταινίες θα μείνουν τέζα..
  9. LOL... Είστε όντως το πιο τρελό forum που έχω δει ποτέ.. Φίλε DJO έχω σχέση με τον warezakia.. Έφαγα 5 φορές ban.. Δεν να με μισήτε και εσείς, ε? Βασικά έχω σχέση μ' αυτά τα ελληνικά: pareoula-forum.com <Το μοναδικό που δεν έχω φάει ban και μου συμπεριφέροντα τέλεια.. Είναι ξηγημένοι εκεί πέρα και τους πάω πολύ.. thegreekz.com 1 φορά ellinadiko.com 6 φορές warezakias.info 5 φορές cretewarez.com 4 φορές greekwarez.com πάνω από 20 greek-fun.com 1 φορά Ελπίζω να μην φάω και από εδώ.. Gerakomath μιλάω για αυτά τα κεφαλαία.. Πάντως κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Το μυρίζομαι.. Είστε εντελώς διαφορετικοί!!! Στο thegreekz που έχει 2000 members online όταν πρωτοεμφανίστηκα κανένας δεν απάντησε στο topic καλωσόρισης που κανα.. Και εδώ πέρα πήρα 6 απαντήσεις... Και ευχαριστώ για τις μπύρες, τον χυμό και το παγώτο.. Ας κόψουμε μια τούρτα για να το γιορτάσουμε!!! edit: Ευχαριστώ και για τον φραπέ..
  10. ornapster

    ΜΙΚΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

    Τα έχω διαβάσει ένα ένα.. Ο αδερφός μου τα έχει όλα! Έχει καταντήσει μανιακός και πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο στο βιβλιοπωλείο να δει αν βγήκαν καινούρια.. Αν και δεν μιάζει πολύ με comics είναι γαμάτο!
  11. ornapster

    Γεια σας παιδιά..

    Γράφτηκα πριν ένα διήμερο εδώ και το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να κατεβάσω Κόμιξ με τον Σκρουτζ αλλά αφού ρώτησα στο shoutbox, μου είπαν να πάω να διαβάσω τους κανόνες.. Πήγα λοιπόν και διαπίστωσα πως πρέπει να κάνω 20 posts. Αλλά σ' ένα σημείο λέει πως απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, όμως γιατί έχετε μερικά sections στα Κεφαλαία, οεο; Ελπίζω να έκανα στο σωστό μερος την παρατήρηση μου.. Γενικώς έχετε ένα γαμάτο forum, γεμάτο με Modifications! Μπράβο!! :clap: Καλή μου Διασκέδαση!!
  12. Για να δούμε.. :brainbow: Λοιπόν, εμένα μου αρέσουν οι Δίσκοι με διάφορα Τραγούδια που βγαίνουν που και που.. Επειδή έχουν πολλά καλά τραγούδια μέσα.. Οπότε: 1) Sexy Tunes 2) Relax 3) So Fresh Από εδώ και κάτω είναι αυτοί που μου δεν μου αρέσουν λιγότερο.. 4) Meteora (Linkin Park) 5) Te Big Bang (Busta Rhymes) 6) Love Songs 7) Ζήσε τη Ζωή (Alter Ego OST) 8) Back to Basics (Christina Aguilera) 9) Bad (Michael Jackson) 10) R n' B Yearbook :bounce:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.