Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIMITRID

Banned
  • Περιεχόμενο

    90
  • Εγγραφή

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από DIMITRID

  1. 6 λεπτά πριν, derveniotis είπε:

     

    Μην ξαναλέμε τα ίδια, ο ίδιος το (ξανα)νέβασε τη μέρα που γινόταν το pride.

    Αστο μπορειτε να μεινετε μεταξυ σας και να τα λετε σαν ανοιχτομυαλοι που ειστε.

    • Like 1
  2. 10 λεπτά πριν, JohnnyMZ είπε:

     

    Αφού βρεις το νόμο, αν σου είναι εύκολο στείλε μου και ένα quote κάποιου μέλους που είπε πως επιβάλλεται να συμφωνήσει κάποιος μαζί του.

     

     

    Δε το ξερεις το affirmative action ε, της νομικης και καλα.

  3. 8 λεπτά πριν, Kurdy Malloy είπε:

    @DIMITRID Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις ποιος θεωρεί ότι κάποιος επιβάλλεται να συμφωνήσει μαζί του; Περιμένω εύλογο χρονικό διάτημα το λινκ, ώστε να το δω και να επιληφθώ ως mod την ενδεχόμενη διαγραφή του εν λόγω ποστ ή και πιθανή τιμωρία.

     

    Αν δε δημοσιεύσεις κάποια τέτοια παράθεση, σε ενημερώνω ότι αυτό που κάνεις ονομάζεται flame baiting τιμωρείται σε κάθε φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου και του greekcomics :) 

     

    Περιμένω

    Σε ενημερωνω οτι αυτο που κανεις και εσυ και το φιλαρακι σου λεγεται κουτοπονηρο baiting και δε χρειαζεται να περιμενεις,χαρισμα σας.

  4. Ναι παιδια το να μη διαβαζετε κατι που δε σας αρεσει ειναι μια λυση, το να λετε οτι επιβαλλεται να συμφωνησει μαζι σας καποιος  ειναι αστειο.

    • Αστείο 1
  5. 9 λεπτά πριν, derveniotis είπε:

    Πάει κι ανάποδα, ξέρεις. Ο Αρκάς ασκεί κριτική στο pride μόνο για να την ασκήσει; δε θέλει να γίνει κάτι γι αυτό;

    Κριτικη στο Pride? Αληθεια; Αυτο εδω το βλεπεις και καταλαβαινεις "Μη βγαινεις στο δρομο να δειξεις οτι εισαι γκεϊ";

     

    01.thumb.jpg.ef85e52aa77eb02250f18d16d4d43cab.jpg

  6. 15 λεπτά πριν, Otis είπε:

     

    Τα σχόλια στις σελίδες των αρθρογράφων γιατί παρουσιάζουν την ίδια εικόνα;

     

    Οπαδισμός είναι να δικαιολογείς το ασυνήθιστο και αδικαιολόγητο χωρίς να επεξεργάζεσαι τις άλλες πιθανές εκδοχές. Ο Αρκάς επιτίθεται σε αυτόν που βλέπει ως εχθρό των αφεντικών του, δηλαδή των εκδοτών που του εξασφαλίζουν την προβολή και το παντεσπάνι. Οι τράπεζες μάζεψαν κάπως τα αεροδάνεια, το κράτος δε τους συντηρεί με κρατικό χρήμα, η εφορία δεν κάνει τα στραβά μάτια, και γενικά η κατάσταση είναι λίγο αντικανονική για τα γούστα τους. Δεν πάνε και πολύ καλά οι εφημερίδες παγκοσμίως, αλλά εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα έτσι που είχαν συνηθίσει. Το ψέλλισε ο παλιός πάνω από τους μεζέδες στο Μπαϊρακτάρη αλλά το υλοποίησε ο νέος. Και εκεί ίσως μπαίνει στο τοπίο ο Αρκάς γιατί ίσως πίστεψε ότι απειλήθηκε το μέλλον του από την επερχόμενη κρίση στον τύπο. Καλά τα βιβλία, αλλά λίγοι τα διαβάζουν και η διαφήμιση ακόμα και γι αυτά προέρχεται από την παρουσία στις εφημερίδες. Οι εκδότες είναι τα αφεντικά του εκ των πραγμάτων. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς. Όποιος τα βάζει με τα αφεντικά είναι απέναντί του. Τα προβλήματα των αφεντικών στον τύπο έχουν μεγάλη γκάμα πλέον.

    Οπαδισμος λοιπον που δε συμφωνουν με τον αρθρογραφο και θα πρεπε να ναι συνηθισμενη η αποψη  γιατι ετσι κανουν οι ψαγμενοι... λολ. "Επιτιθεται"; Τι "επιτιθεται";  Και ο μισθος παντεσπανι. Και η Lifo καλυτερη απο το Θεμα. Να παρουν αυτοι τα δανεια να μας βαλου στο σωστο δρομο σκεψης... εσυ εισαι αυτος που πρεπει να ψαχτει μαν.

    • Ευχαριστώ 1
  7. Σας περασε καθολου απο το μυαλο οτι το να χαρακτηριζεται καποιον ρατσιστη, ομοφοβικο κλπ. σε μια εποχη που τα κρατη δημιουργουν νομους υποχρεωτικης προσληψης ανθρωπων συγκεκριμενου φυλου, φυλης ή σεξουαλικων προτιμησεων ασχετα των ικανοτητων τους  και να το κριτικαρεις αρνητικα θεωρειται εγκλημα και υπαρχουν περιπτωσεις που αυτοι οι ανθρωποι χασαν τη δουλεια τους απο πιεση στα social media, ειναι τουλαχιστον γελοιο να λετε σημερα οτι η κριτικη στον Αρκα ειναι πολεμος στο συστημα και τη νορμα.

    • Like 1
  8. Ναι, πηγες στη σελιδα του κομιστα με τον οποιο διαφωνεις κριτικαρες αρνητικα το σκιτσο του και το οτι δε συμφωνουν μαζι σου οι φαν του που ειναι οι τακτικοι σχολιαστες αποδεικνυει ποσο μονοπλευρη οπτικη υπαρχει στο θεμα... οχι δε νομιζω.

  9. 4 λεπτά πριν, Tightwad είπε:

     

     

     Αν είσαι υπεύθυνος για τα λόγια και τις πράξεις σου, είσαι ανοιχτός και στο να δεχτείς κριτική. :) 

     

    Και όχι, δεν είναι όλοι όσοι διαβάζουν τον Αρκά ενήλικες ή μορφωμένοι. Και ακόμα και να ήταν, δεν είναι όλοι πονηρεμένοι και δεν γνωρίζουν τι υπονοούν κάποιες λέξεις-κλειδιά και κάποια στάνταρ επιχειρήματα. Επειδή δεν ακολοθούμε όλοι αμερικάνικη πολιτική ή τις συγκεκριμένες υποκουλτούρες. Γι'αυτό και όταν μια δημόσια φιγούρα (πρότυπο για αρκετούς) λέει κάτι κακό είναι απαραίτητο να βομβαρδίζεται με κριτική (ως κακώς κείμενο). Επειδή έχει πρόσβαση σε τεράστιο κοινό, και αυτοί που διαφωνούν με αυτόν όχι απαραίτητα. 

     

    Πρόσεξτε πως όταν κριτικάρουμε τα άρθρα σχετικά με τον Αρκά κανένας δεν μιλάει για την ελευθερία του τύπου, αλλά όταν κριτικάρουμε τον Αρκά τον ίδιο, μιλάμε για την ελευθερία του λόγου. 

    Μαλιστα . Θα ηθελες να απαγορευτει στον Αρκα να δημοσιευει σκιτσα με τετοιο σκεπτικο για να προστατεψεις τους αμορφωτους και τους ανηλικους;

  10. 42 λεπτά πριν, Tightwad είπε:

     

     

    Ναι, και εμένα δεν μου άρεσε όταν ο τύπος μας σπάμμαρε με άρθρα επειδή ο Αρκάς άλλαξε "ομάδα", αλλά όταν έχει αρχίσει να ποστάρει για "fat shaming", "political correctness" και άλλα σήματα-κατετεθέν της alt-right, τότε είναι ηθικά λάθος όχι μόνο να τον υπερασπιστείς αλλά και να τον αγνοήσεις, με αποτέλεσμα να αφήσεις αυτές τις ακραίες απόψεις να γίνουν νόρμα.

     

     

    Αυτος ειναι ο δρομος για τη λογοκρισια, λες και καθε ανθρωπος δεν ειναι υπευθυνος για το τι θα καταλαβει ή το τι θα κανει.

    • Like 1
  11. Πραγματικα ανησυχω οτι θα δουμε συντομα καποια επιτροπη δεοντολογιας τυπου ΕΣΡ στα ελληνικα κομικς που με προσχημα την αισθητικη ή κατι τετοιοι θα τσεπωνουν προστιμα για το καλο μας βεβαιως βεβαιως.

  12. Θα ηθελα να συζητησω λιγο για τη διαθεσιμοτητα του συγκεκριμενου κομικ. Δεν μπορω να το βρω εδω και καιρο. Περιμενα να ανεβει στη λιστα του Public αφου η Web comics που το εκδιδει εχει εκει πολλους τιτλους αλλα τιποτα. Μιλησα και με αλλα ατομα απο Αθηνα που μου ειπαν οτι δε μπορουν να το βρουν.  Δε ξερω τι διακανονισμο εχει κανει ο δημιουργος με την εταιρεια, απ οσο καταλαβαινω δεν διαφερει απο των υπολοιπων. Μιλησα μαζι του και μου ειπε οτι θα το συζητησει με τους αρμοδιους και οποιος θελει να υπαρχει μεγαλυτερη διαθεση του κομικ να επικοινωνησει με την εταιρεια ή τα καταστηματα για να τους ενημερωσει.

    • Like 1
  13. 14 λεπτά πριν, GeoTrou είπε:

     

     

    Κι όμως, οι υπερηρωικές ταινίες έχουν προσφέρει ελάχιστα στα κόμικς. Παρότι δεν έχω κάποιο αριθμητικό επιχείρημα (δλδ. πωλήσεις κλπ), έχω το παράδειγμα ενός από τα παλαιότερα κομιξάδικα του Los Angeles το οποίο έκλεισε πρόσφατα, αρκετές δηλώσεις ξένων άρθρα που υποστηρίζουν ότι οι ταινίες της Marvel δεν έχουν φέρει περισσότερο κόσμο στα κομιξάδικα και φίλους που τρελαίνονται για τις ταινίες, αλλά δεν έχουν αγγίξει κόμικ.

    Τα κομιξαδικα κλεινουν επειδη η νουμερα ενα εταιρεια αναθετει τους τιτλους σε ανθρωπους που προσπαθουν να κανουν πολιτικες δηλωσεις που δε ταιριαζουν με τους χαρακτηρες και δεν εχουν κατανοηση του αντικειμενου. Γιατι πανε οι καζουαλς στο κομιξαδικο να παρουν Θορ ΄ή Αϊρον μαν και βλεπουν μια γυναικα και ενα κοριτσακι με τις στολες. Αν σκεφτεσαι να ρωτησεις οτι θα πρεπε να συντηρουνται απο τα trades σκεψου οτι τα μαγαζια αναγκαζονται απο την εταιρεια να παραγγειλουν και τιτλους που δε πουλανε. Ολα αυτα ομως ειναι ψιλοασχετα με το τι συμβαινει εδω περα.

    • Like 1
  14. Δε νομιζω οτι στην εποχη που οι πιο δημοφιλεις ταινιες περιλαμβανουν υπερβολικα γυμνασμενους ηθοποιους με γελοιες ενδυμασιες να παιζουν ξυλο βασισμενες σε κομικ η στροφη των ελληνικων εκδοσεων σε αναλογα εργα ειναι και τοσο μεγαλο ρισκο. Οσο για την ποιοτητα μπορει να βρισκεται παντου.

  15. 19 λεπτά πριν, GeoTrou είπε:

    Πώς ακριβώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα; Το Χρίσμα του Σκότους υπάρχει στα αθηναϊκά κομιξάδικα και σε Πολιτεία/Πρωτοπορεία. Οι Μυθοναύτες επίσης στα εξειδικευμένα καταστήματα. Αλλά από πότε η διανομή έχει να κάνει με το περιεχόμενο και την ποιότητα του κόμικ; :) 

    Δε κατεληξα σε καποιο συμπερασμα, υπαρχει και κοσμος εξω απο την Αθηνα και δε βρισκει αυτους τους τιτλους, αν και στις πρισσοτερες πολεις δεν υπαρχουν κομιξαδικα ή εξειδικευμενα καταστηματα , δε τους βρισκεις ουτε σε ψιλικατζιδικα και βιβλιοπωλεια. Νομιζω οτι οσοι ασχολουνται εδω περα με το αθλημα θα ηθελαν οι τιτλοι που τραβανε το περισσοτερο ενδιαφερον να εχουν και την αναλογη διαθεσιμοτητα, οχι;

    • Like 4
  16. Εμενα με προβληματιζει που μπορω να βρω το Μπλε Κομητη και το Γρα Γρου πιο ευκολα απο τους Μυθοναυτες ή το Χρισμα του Σκοτους. Υπαρχει περισσοτερη ανταποκριση για την ιστορια μιας ταβερνας στο χωριο απ οτι για φανταστικο ξυλικι και world building; Εννοω οτι τα πρωτα ειναι πιο ευκολα διαθεσιμα στους εν δυναμει αναγνωστες. Γιατι;

    • Like 3
  17. 5 λεπτά πριν, Manitou είπε:

     

     Έστω ότι ήταν κάποιος από εμάς εκδότης του κομήτη. Πόσο σοβαρά θα λάμβανε τα σχόλια στο θέμα "ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗΣ" 

    Καποιος απο εμας Δε ξερω. Αυτοι που ειναι μαλλον καθολου. Γιατι ετσι κι αλλιως ξερουν τι κανουν και τι απηχηση εχει και που γινεται συζητηση ακομα και αρνητικη το θεωρουν επιτυχια. Και για φουντο να παει θα "φταιει το ελληνικο κοινο που δεν ειναι και τοσο εξοικειωμένο." ή κατι τετοιο.

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.