Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIMITRID

Banned
  • Περιεχόμενο

    90
  • Εγγραφή

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από DIMITRID

  1. Μπορεις να διαγραψεις το λογαριασμο μου; Δε παραπονιεμαι απλα θελω να διαγραφω, αν πρεπει να κανω εγω κατι στειλε μου.

  2. Διεγραψε με κιολας.

  3. Σε ενημερωνω οτι αυτο που κανεις και εσυ και το φιλαρακι σου λεγεται κουτοπονηρο baiting και δε χρειαζεται να περιμενεις,χαρισμα σας.
  4. Ναι παιδια το να μη διαβαζετε κατι που δε σας αρεσει ειναι μια λυση, το να λετε οτι επιβαλλεται να συμφωνησει μαζι σας καποιος ειναι αστειο.
  5. Κριτικη στο Pride? Αληθεια; Αυτο εδω το βλεπεις και καταλαβαινεις "Μη βγαινεις στο δρομο να δειξεις οτι εισαι γκεϊ";
  6. Οπαδισμος λοιπον που δε συμφωνουν με τον αρθρογραφο και θα πρεπε να ναι συνηθισμενη η αποψη γιατι ετσι κανουν οι ψαγμενοι... λολ. "Επιτιθεται"; Τι "επιτιθεται"; Και ο μισθος παντεσπανι. Και η Lifo καλυτερη απο το Θεμα. Να παρουν αυτοι τα δανεια να μας βαλου στο σωστο δρομο σκεψης... εσυ εισαι αυτος που πρεπει να ψαχτει μαν.
  7. Σας περασε καθολου απο το μυαλο οτι το να χαρακτηριζεται καποιον ρατσιστη, ομοφοβικο κλπ. σε μια εποχη που τα κρατη δημιουργουν νομους υποχρεωτικης προσληψης ανθρωπων συγκεκριμενου φυλου, φυλης ή σεξουαλικων προτιμησεων ασχετα των ικανοτητων τους και να το κριτικαρεις αρνητικα θεωρειται εγκλημα και υπαρχουν περιπτωσεις που αυτοι οι ανθρωποι χασαν τη δουλεια τους απο πιεση στα social media, ειναι τουλαχιστον γελοιο να λετε σημερα οτι η κριτικη στον Αρκα ειναι πολεμος στο συστημα και τη νορμα.
  8. Ναι, πηγες στη σελιδα του κομιστα με τον οποιο διαφωνεις κριτικαρες αρνητικα το σκιτσο του και το οτι δε συμφωνουν μαζι σου οι φαν του που ειναι οι τακτικοι σχολιαστες αποδεικνυει ποσο μονοπλευρη οπτικη υπαρχει στο θεμα... οχι δε νομιζω.
  9. Μισο ρε παιδια, λετε οτι το σκιτσο ειναι ομοφοβικο για να το πειτε; Δε θελετε να γινει κατι γι αυτο;
  10. Μαλιστα . Θα ηθελες να απαγορευτει στον Αρκα να δημοσιευει σκιτσα με τετοιο σκεπτικο για να προστατεψεις τους αμορφωτους και τους ανηλικους;
  11. Αυτος ειναι ο δρομος για τη λογοκρισια, λες και καθε ανθρωπος δεν ειναι υπευθυνος για το τι θα καταλαβει ή το τι θα κανει.
  12. Πραγματικα ανησυχω οτι θα δουμε συντομα καποια επιτροπη δεοντολογιας τυπου ΕΣΡ στα ελληνικα κομικς που με προσχημα την αισθητικη ή κατι τετοιοι θα τσεπωνουν προστιμα για το καλο μας βεβαιως βεβαιως.
  13. Ναι τωρα που δωσαν σειρα στη Zoe Quinn το σωσαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  14. Αυτo ειναι campaign για στηριξη.
  15. Θα ηθελα να συζητησω λιγο για τη διαθεσιμοτητα του συγκεκριμενου κομικ. Δεν μπορω να το βρω εδω και καιρο. Περιμενα να ανεβει στη λιστα του Public αφου η Web comics που το εκδιδει εχει εκει πολλους τιτλους αλλα τιποτα. Μιλησα και με αλλα ατομα απο Αθηνα που μου ειπαν οτι δε μπορουν να το βρουν. Δε ξερω τι διακανονισμο εχει κανει ο δημιουργος με την εταιρεια, απ οσο καταλαβαινω δεν διαφερει απο των υπολοιπων. Μιλησα μαζι του και μου ειπε οτι θα το συζητησει με τους αρμοδιους και οποιος θελει να υπαρχει μεγαλυτερη διαθεση του κομικ να επικοινωνησει με την εταιρεια ή τα καταστηματα για να τους ενημερωσει.
  16. Νταξ, οποιος ειναι υπευθυνος για τους καλεσμενους πρεπει να παρει αυξηση.
  17. Τα κομιξαδικα κλεινουν επειδη η νουμερα ενα εταιρεια αναθετει τους τιτλους σε ανθρωπους που προσπαθουν να κανουν πολιτικες δηλωσεις που δε ταιριαζουν με τους χαρακτηρες και δεν εχουν κατανοηση του αντικειμενου. Γιατι πανε οι καζουαλς στο κομιξαδικο να παρουν Θορ ΄ή Αϊρον μαν και βλεπουν μια γυναικα και ενα κοριτσακι με τις στολες. Αν σκεφτεσαι να ρωτησεις οτι θα πρεπε να συντηρουνται απο τα trades σκεψου οτι τα μαγαζια αναγκαζονται απο την εταιρεια να παραγγειλουν και τιτλους που δε πουλανε. Ολα αυτα ομως ειναι ψιλοασχετα με το τι συμβαινει εδω περα.
  18. Μεταφρασαν και τα ηχητικα εφε; Μου τη ψιλοσπαει οταν το κανουν αυτο.
  19. Δε νομιζω οτι στην εποχη που οι πιο δημοφιλεις ταινιες περιλαμβανουν υπερβολικα γυμνασμενους ηθοποιους με γελοιες ενδυμασιες να παιζουν ξυλο βασισμενες σε κομικ η στροφη των ελληνικων εκδοσεων σε αναλογα εργα ειναι και τοσο μεγαλο ρισκο. Οσο για την ποιοτητα μπορει να βρισκεται παντου.
  20. Δε κατεληξα σε καποιο συμπερασμα, υπαρχει και κοσμος εξω απο την Αθηνα και δε βρισκει αυτους τους τιτλους, αν και στις πρισσοτερες πολεις δεν υπαρχουν κομιξαδικα ή εξειδικευμενα καταστηματα , δε τους βρισκεις ουτε σε ψιλικατζιδικα και βιβλιοπωλεια. Νομιζω οτι οσοι ασχολουνται εδω περα με το αθλημα θα ηθελαν οι τιτλοι που τραβανε το περισσοτερο ενδιαφερον να εχουν και την αναλογη διαθεσιμοτητα, οχι;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.