Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIMITRID

Banned
  • Περιεχόμενο

    90
  • Εγγραφή

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος DIMITRID

  • Γενέθλια 11/30/2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2671 προβολές προφίλ

DIMITRID's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

310

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μπορεις να διαγραψεις το λογαριασμο μου; Δε παραπονιεμαι απλα θελω να διαγραφω, αν πρεπει να κανω εγω κατι στειλε μου.

  2. Διεγραψε με κιολας.

  3. Σε ενημερωνω οτι αυτο που κανεις και εσυ και το φιλαρακι σου λεγεται κουτοπονηρο baiting και δε χρειαζεται να περιμενεις,χαρισμα σας.
  4. Ναι παιδια το να μη διαβαζετε κατι που δε σας αρεσει ειναι μια λυση, το να λετε οτι επιβαλλεται να συμφωνησει μαζι σας καποιος ειναι αστειο.
  5. Κριτικη στο Pride? Αληθεια; Αυτο εδω το βλεπεις και καταλαβαινεις "Μη βγαινεις στο δρομο να δειξεις οτι εισαι γκεϊ";
  6. Οπαδισμος λοιπον που δε συμφωνουν με τον αρθρογραφο και θα πρεπε να ναι συνηθισμενη η αποψη γιατι ετσι κανουν οι ψαγμενοι... λολ. "Επιτιθεται"; Τι "επιτιθεται"; Και ο μισθος παντεσπανι. Και η Lifo καλυτερη απο το Θεμα. Να παρουν αυτοι τα δανεια να μας βαλου στο σωστο δρομο σκεψης... εσυ εισαι αυτος που πρεπει να ψαχτει μαν.
  7. Σας περασε καθολου απο το μυαλο οτι το να χαρακτηριζεται καποιον ρατσιστη, ομοφοβικο κλπ. σε μια εποχη που τα κρατη δημιουργουν νομους υποχρεωτικης προσληψης ανθρωπων συγκεκριμενου φυλου, φυλης ή σεξουαλικων προτιμησεων ασχετα των ικανοτητων τους και να το κριτικαρεις αρνητικα θεωρειται εγκλημα και υπαρχουν περιπτωσεις που αυτοι οι ανθρωποι χασαν τη δουλεια τους απο πιεση στα social media, ειναι τουλαχιστον γελοιο να λετε σημερα οτι η κριτικη στον Αρκα ειναι πολεμος στο συστημα και τη νορμα.
  8. Ναι, πηγες στη σελιδα του κομιστα με τον οποιο διαφωνεις κριτικαρες αρνητικα το σκιτσο του και το οτι δε συμφωνουν μαζι σου οι φαν του που ειναι οι τακτικοι σχολιαστες αποδεικνυει ποσο μονοπλευρη οπτικη υπαρχει στο θεμα... οχι δε νομιζω.
  9. Μισο ρε παιδια, λετε οτι το σκιτσο ειναι ομοφοβικο για να το πειτε; Δε θελετε να γινει κατι γι αυτο;
  10. Μαλιστα . Θα ηθελες να απαγορευτει στον Αρκα να δημοσιευει σκιτσα με τετοιο σκεπτικο για να προστατεψεις τους αμορφωτους και τους ανηλικους;
  11. Αυτος ειναι ο δρομος για τη λογοκρισια, λες και καθε ανθρωπος δεν ειναι υπευθυνος για το τι θα καταλαβει ή το τι θα κανει.
  12. Πραγματικα ανησυχω οτι θα δουμε συντομα καποια επιτροπη δεοντολογιας τυπου ΕΣΡ στα ελληνικα κομικς που με προσχημα την αισθητικη ή κατι τετοιοι θα τσεπωνουν προστιμα για το καλο μας βεβαιως βεβαιως.
  13. Ναι τωρα που δωσαν σειρα στη Zoe Quinn το σωσαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.