Μετάβαση στο περιεχόμενο

comicman

Members
  • Περιεχόμενο

    184
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από comicman

  1. Γεια σας, ειχα σταματησει να παιρνω κομικς για λιγους μηνες και τωρα ξαναρχισα. Πριν μου πειτε τιποτε, θα ηθελα να ενημερωσω οτι εψαξα στις κυκλοφοριες και δεν βρηκα αυτο που εψαχνα. Αρα σας παρακαλω θα ηθελα να με ενημερωσετε για ολες τις σειρες- τευχη που εχει βγαλει η Anubis στα περιπτερα μετα το Superman Unchained και το διτευχο Batman-Superman.(οχι μονο περιεχομενου ηπερωικα αλλα και αλλα π.χ Scooby doo)

    Ευχαριστω...

    • Like 2
  2. Αποτελούν κομμάτια διαφορετικών" επί μέρους ιστοριών ". Ουσιαστικά, η σειρά The Amazing spiderman, αποτελεί μείγμα κάποιων ιστοριών, η κάθε μία από τις οποίες αποτελούνται από 3-4 τεύχη. Πήγαινε και διάβασε το τόπικ της εν λόγω σειράς, θα καταλάβεις απ τα σχόλια, τι εννοώ. Δηλαδή, η εταιρεία δεν εξέδωσε με τη σειρά κάθε τεύχος της κανονικής αμερικανικής σειράς, αλλά επέλεξε συγκεκριμένες υποιστοριες που παίχτηκαν στον τίτλο, και παρελειψε κάποιες, γι αυτό βλέπεις και τα άλματα και τα κενά. Το τεύχος 27 ουσιαστικά συμπληρώνει τα προηγούμενα 2 η 3 τεύχη, ενώ το τεύχος 28 είναι το ξεκίνημα της τριτευχης ιστορίας (δηλαδή τα τεύχη 28-30) που εξετάζει ένα απείρως σημαντικό γεγονός στο σύμπαν του σπαιντερμαν, και θα καταλάβεις μόνο αν βρεις και διαβάσεις και τα τελευταία δύο τεύχη.

    Τα βρήκα και μπορώ να πω ότι το τέλος με άφησε άφωνο! :wow:  :wow:  :wow:  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Δρ Οκ πήρε τη θέση του Spidey! Τα τεύχη Ultimate Spider Man που εκδοσε η Anubis είναι η συνέχειά της σειράς αυτής; Είμαι πολύ θυμωμένος που δεν εκδίδονται πολλά τευχη των Αμερικάνικων σειρών! Μακάρι στο μέλλον να βγαίνουν όλα και στα ελληνικά! :pray:

    • Like 2
  3. Ρε παιδιά, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει ανάμεσα στα τεύχη The Amazing spider-man #27 και #28 της ANUBIS; Προσπάθησα να τα διαβάσω αλλά ένιωθα ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό μεταξύ των 2 τευχών. 

    • Like 2
  4. Ψάχνεις σειρές παλιές και δύσκολο να τις βρεις... Να βρεις όλα τα τεύχη θα δυσκολευτείς ακόμα περισσότερο :P Δοκίμασε bazzar της εκδοτικής, κομιξάδικα που κρατάνε στοκ (κυρίως κομιξάδικα της Αθήνας)

     και αναζήτηση από ιδιώτες. Βάλε αγγελίες εδώ, facebook κτλ.

     

    Δε το πιστεύω! Ξέρουν τι θα εκδώσουν!!! Είναι μια αρχή...  :giati: Άρα θα έχουμε συνέχεια στο Court of Owls από Anubis και 2 ακόμα τεύχη Batman/Superman. Μάλιστα. Υπολογίζω περίπου ότι τον Ιανουαρίο του 2056 οι δύο αυτές σειρές θα ολοκληρωθούν (εννοώ καμιά δεκαριά τεύχη και μετά άντε γεια)  :P

    1)Ευχαριστώ!

    2)Μου είπαν ότι θα είναι σαν το Batman/Superman όχι αυτό.

    • Like 3
  5. Ρε παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Σταμάτησα να αγοράζω κόμικς Disney τον Μάιο που μας πέρασε και βλεπω ότι εχω χασει πολλά τεύχη. Θέλω να συμπληρώσω το κενά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Λέτε να είναι εύκολο να τα συμπληρώσω. Πόσο λέτε να μου κοστίσει να το κάνω αυτό; Σταμάτησα στο τεύχος #12 Ντόναλντ, #53 Μίκυ Μάους, Super Μίκυ #6, Φάντομ #27, ΚΌΜΙΞ #11.

    • Like 2
  6. Ρε παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω κανένα αγαλματάκι MARVEL ή DC, αλλά όταν κοιτάω στο ίντερνετ, βλέπω τιμές εξωπραγματικά υψηλές. Έψαξα στο Figuresworld, Amazon, Ebay και δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω κάτι τέτοιο (σε λογικά πλαίσια);  

    • Like 1
  7. Τι άλλο μπορεί να ξέρουμε για τις εκδόσεις αυτές εκτός αυτών που έχουν ηδη αναφερθεί φιλέ μου? :P Δεν έχουμε καμια ομάδα απο παπαράτσι να κυνηγάνε τους εκδότες στο GreekComics...

    Έχετε δίκιο. Νόμιζα ότι θα ξέρατε περισσότερα για την Διάνοια εκτός από το ότι είναι μια εκδοτική εταιρία που άρχισε να εκδίδει το Batman Adventures πριν από λίγους μήνες.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.