Μετάβαση στο περιεχόμενο

comicman

Members
  • Περιεχόμενο

    184
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από comicman

  1. Γεια σας, ειχα σταματησει να παιρνω κομικς για λιγους μηνες και τωρα ξαναρχισα. Πριν μου πειτε τιποτε, θα ηθελα να ενημερωσω οτι εψαξα στις κυκλοφοριες και δεν βρηκα αυτο που εψαχνα. Αρα σας παρακαλω θα ηθελα να με ενημερωσετε για ολες τις σειρες- τευχη που εχει βγαλει η Anubis στα περιπτερα μετα το Superman Unchained και το διτευχο Batman-Superman.(οχι μονο περιεχομενου ηπερωικα αλλα και αλλα π.χ Scooby doo) Ευχαριστω...
  2. Τα βρήκα και μπορώ να πω ότι το τέλος με άφησε άφωνο! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Δρ Οκ πήρε τη θέση του Spidey! Τα τεύχη Ultimate Spider Man που εκδοσε η Anubis είναι η συνέχειά της σειράς αυτής; Είμαι πολύ θυμωμένος που δεν εκδίδονται πολλά τευχη των Αμερικάνικων σειρών! Μακάρι στο μέλλον να βγαίνουν όλα και στα ελληνικά!
  3. Ρε παιδιά, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει ανάμεσα στα τεύχη The Amazing spider-man #27 και #28 της ANUBIS; Προσπάθησα να τα διαβάσω αλλά ένιωθα ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό μεταξύ των 2 τευχών.
  4. 1)Ευχαριστώ! 2)Μου είπαν ότι θα είναι σαν το Batman/Superman όχι αυτό.
  5. Παιδιά, λίγη βοήθεια! Σάς παρακαλώ!!!
  6. Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς ΠΟΥ μπορω να βρω τα τεύχη ultimate spider man/x-men/fatastic 4 της Anubis;
  7. Μου απάντησαν στο e-mail που τους έστειλα και μου ειπαν την συνέχεια της σκοτεινής παγίδας και άλλα 2 διπλά τεύχη σαν το batman superman(μέχρι το τέλος του χρόνου).
  8. Μήπως ξέρει κανείς για τις σειρές ή Graphic Novels που σκοπεύει να βγάλει η Anubis;
  9. Ρε παιδιά, έχω ένα πρόβλημα. Σταμάτησα να αγοράζω κόμικς Disney τον Μάιο που μας πέρασε και βλεπω ότι εχω χασει πολλά τεύχη. Θέλω να συμπληρώσω το κενά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Λέτε να είναι εύκολο να τα συμπληρώσω. Πόσο λέτε να μου κοστίσει να το κάνω αυτό; Σταμάτησα στο τεύχος #12 Ντόναλντ, #53 Μίκυ Μάους, Super Μίκυ #6, Φάντομ #27, ΚΌΜΙΞ #11.
  10. Συγνώμη μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ!
  11. Ανάμεσα στο Arrow, το Flash και το Gotham ποιο θα διαλέγατε;
  12. Ρε παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω κανένα αγαλματάκι MARVEL ή DC, αλλά όταν κοιτάω στο ίντερνετ, βλέπω τιμές εξωπραγματικά υψηλές. Έψαξα στο Figuresworld, Amazon, Ebay και δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω κάτι τέτοιο (σε λογικά πλαίσια);
  13. Έχετε δίκιο. Νόμιζα ότι θα ξέρατε περισσότερα για την Διάνοια εκτός από το ότι είναι μια εκδοτική εταιρία που άρχισε να εκδίδει το Batman Adventures πριν από λίγους μήνες.
  14. Ωραία απάντηση!!! Μπράβο, μας διαφώτισες!!!
  15. comicman

    Εκδόσεις ''ΔΙΑΝΟΙΑ''

    Δημιούργησα αυτό το θέμα με σκοπό ο καθένας να μοιραστεί μαζί μας τις γνώσεις του σχετικά με τις εκδόσεις ''ΔΙΑΝΟΙΑ''. Όποιος γνωρίζει τίποτα, ας μας διαφωτίσει.
  16. Εσείς, θα συνεχίσετε να το αγοράζετε (γιατί λέτε ότι είναι για ηλικιακά μικρότερους);
  17. Ωραία απάντηση, τώρα με διαφώτισες!!!
  18. Ρε παιδιά, ξέρει κανείς ποιες είναι οι τρέχον κυκλοφορίες Ελληνικών κόμικς Super Hero ή αυτές που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στο κοντινό μέλλον(οποιασδήποτε εκδοτικής);
  19. Ρε παιδιά, ξέρει κανείς ποιες είναι οι τρέχον κυκλοφορίες Ελληνικών κόμικς Super Hero ή αυτές που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στο κοντινό μέλλον;(οποιασδήποτε εκδοτικής)
  20. Σε ευχαριστώ πολύ που με διαφώτισες.
  21. Γίνεται να εκδίδουν κόμικς DC δύο εκδοτικές; Δεν το ήξερα. Πάντως εγώ που έψαξα στο Google για την ''ΔΙΑΝΟΙΑ'' δεν βρήκα τίποτα!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.