Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kostas Kipopoulos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Kostas Kipopoulos

  • Γενέθλια 09/16/1988

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Kostas Kipopoulos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

133

Συνολική φήμη στο GC

  1. Τα επόμενα 2 ιστοριάκια. Μπείτε στη σελίδα μας και κάντε μας like και share. Στο επόμενο ξεκινά το ongoing μας στόρυ!
  2. To δεύτερο στριπ και από ό,τι μας λένε, το καλύτερο. Κάθε Πέμπτη στο Comic Book Bubble. image hoster
  3. To The Vindicators είναι μια σειρά comic strips που δημιουργήσαμε εγώ και ο φίλος μου Γιώργος Κωνσταντόπουλος (geokon). Τα strips ανεβαίνουν κάθε Πέμπτη στη σελίδα Comic Book Bubble στο facebook. Στη σειρά αυτή βλέπουμε τις αστείες και γεμάτες δράση περιπέτειες μιας ομάδας μικρών υπερηρώων. image hosting 20mb To πρώτο comic strip δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 26 Μαρτίου. image upload
  4. Αυτό το θέμα με το τσιγάρο είναι αρκετά μεγάλο, οπουδήποτε συμβαίνει. Πέρα από τη μυρωδιά, πάποιους τους τσούζουν τα μάτια. Δεν έχω πάει στη ΛΕΦΙΚ, αλλά έχω βρεθεί σε παρόμοιες μαζώξεις.
  5. Kostas Kipopoulos

    Daredevil (2015-2018)

    Tελικά τη μαύρη στολή θα κρατήσουν; Αν πάει πάνω από 1 επεισόδιο, η σειρά θα πάει άκλαφτη.
  6. Ναι, ενώ η ελληνική τηλεόραση έχει, ας πούμε, καλούς σεναριογράφους.... Δυστυχώς πρέπει να έχεις μεγάλα μέσα για να σου δωθούν ευκαιρίες, είτε σαν σεναριογράφος, είτε συγγραφέας. Παλιότερα πίστευα ότι το ταλέντο αρκεί για να αναδειχθεί κάποιος, αλλά μιλώντας και με άλλους ανθρώπους διαπίστωσα ότι δεν είναι έτσι. Επίσης πρέπει να πω ότι ένας σκιτσογράφος πολύ σπάνια μπορεί να γράψει και σενάριο. Άλλο το ένα και εντελώς άλλο το άλλο. Είναι σαν να υποθέτεις ότι αφού κάποιος είναι σκιτσογράφος ξέρει και από υδραυλικά. Και αυτό είναι λάθος.
  7. Kostas Kipopoulos

    Ο κόμπος του Μίλτου

    Εδώ παραθέτω ένα κόμικ του οποίου δημιούργησα το σενάριο για τον διαγωνισμό της Ένωσης Αρχαιολόγων Ελλάδος ''Με πενάκι και σκαπάνη''. Το κόμικ συμπεριλήφθηκε στο αλμπουμάκι που διαμοίρασε έπειτα η εκδοτική ΚΨΜ.
  8. x for xepeta, εσείς γνωρίζετε το καλύτερο. Εγώ διατύπωσα απλώς μια ιδέα.
  9. Θεωρώ ότι κάτι σχόλια σαν αυτό του αγαπητού Gaidjin, ώθησαν τον δημιουργό του Dredd να τοποθετηθεί τοιουτοτρόπως... Έχω το δικαίωμα να διατηρώ και να εκφράζω τη γνώμη μου και δεν νομίζω ότι μου αξίζει από την εκδήλωση μιας προτίμησης, να κρίνεται η ικανότητά μου και η αξία μου στην έκδοση κόμικ. Για την ιστορία (όχι ότι μου το ζήτησε κανείς) λέω ότι δεν είμαι φασίστας, είμαι απλά ένας φιλελεύθερος πολίτης που θεωρώ τον σεβασμό στον νόμο σημαντικό. Όταν λέω ''πρότυπο'' δεν εννοώ φυσικά ότι θα άφηνα το παιδί μου να νουθετηθεί από τις σελίδες του Dredd, αναφέρομαι απλά σε θετικά ερείσματα και επιρροές.
  10. Ίσως υπάρχει και ωχαδελφισμός και οκνηρία από τους διοργανωτές πάντως.... Από που θα μπορούσε να γίνει σαν ΛΕΦΙΚ, είναι πρωτίστως μια ψηφοφορία μεταξύ των μελών για το αν θα πήγαιναν στην εκδήλωση με μικρό εισητήριο και εφόσον το αποτέλεσμα ήταν θετικό, να επικοινωνηθεί η στήριξή μας στους διοργανωτές με την υπόσχεση ότι η ΛΕΦΙΚ θα συμβάλει σε μια καμπάνια υπέρ της στήριξης της εκδήλωσης με εισητήριο.
  11. Προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου έτσι. Απλά κάνει με πάθος τη δουλειά του. Από τον Wolverine και τον Iron man θεωρώ τον Dredd καλύτερο πρότυπο.
  12. Δεν κάνω πλάκα. Αναρωτιέμαι γιατί σας φάνηκε τόσο παράξενο. Δεν πιστεύετε ότι κάποια κόμικς είναι διαπαιδαγωγικά;
  13. Έχω και τα 5 τομάκια των εκδόσεων SΕΛΙΝΙ. Tο θεωρώ ως έργο κλασικό και σίγουρα μπορεί να το ευχαριστηθεί ένας τωρινός αναγνώστης. Για παιδιά δημοτικού νομίζω ότι είναι ιδανικό και απίστευτα διδακτικό, ώστε να μάθουν να σέβονται την αξία του νόμου και να γίνουν νομοταγείς πολίτες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.