Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τυφλοπόντιξ

Members
  • Περιεχόμενο

    342
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Τυφλοπόντιξ

  • Γενέθλια 10/18/1988

Retained

  • Member Title
    Project Incunabula

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.reverbnation.com/kalhas

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα-Ευβοια
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Τέχνες και διανόηση.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2727 προβολές προφίλ

Τυφλοπόντιξ's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

2.1k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Τυφλοπόντιξ

    ΑΡΚΑΣ

    Ξεκαρδιστικος
  2. Τυφλοπόντιξ

    ΑΡΚΑΣ

    Παντα ειχε κοινωνικοπολιτικες αναφορες και πραγματι on point , η "στρατευμενη" κομματικη σατυρα απο που προκυπτει περαν αυθαιρετων συμπερασματων και εικασιων?
  3. Τυφλοπόντιξ

    ΑΡΚΑΣ

    Τραγικό το πως η """πολιτικη ψευτο-ορθοτητα""" εχει κανει τον Αρκα σάκο του μποξ..Οι περισσοτεροι που επιτιθενται δεν υπηρχαν καν οταν ο Αρκας ψυχαγωγουσε τον κοσμο και μας εκανε να ξεκαρδιζομαστε..Εκανε στη ζωη του και πολιτικη σατυρα γιατι προφανως δεν ειχε ξαναβιωσει αριστερη κυβερνηση, ειχε εναποθεσει ελπιδες σε αυτο και απογοητευτηκε οικτρα, το οτι πρεπει να γινει το εργο του περιεχομενο εφημεριδας "το ποντικι" για καθε κυβερνηση ωστε να φερει στα ισα (στα ματακια καποιων) την τοτε κριτικη του ειναι τουλαχιστον εκτος λογικης.Λιγο ζουμ αουτ απο το δεντρο στο δασος και κριτικη σκεψη, αλλωστε φαινεται πως μεγαλο ποσοστο του εργου του φωναζει "βιωματικη εξιστορηση"..Σεβασμο στον Αρκα και το εργο του, στην τελικη κανεις δεν ειναι τελειος , τοσοι και τοσοι που δεν εχουν προσφερει ουτε το 1/100 απ'οσα εχει προσφερει ο Αρκας για τοσες δεκαετιες εχουν εκτεθει ανεπανορθωτα και επειδη ανηκουν στον ταδε χωρο δεν μιλαει κανεις, για εμενα η τοτε σατυρα του απλα φωναξε "πιστευα στην αριστερα και νομιζα πως θα αλλαζε κατι μεσω πολιτικης".Και ολα αυτα με προσχημα κατι καρε, το 0,01% του εργου του..
  4. ...μπας και ολοκληρωσει τη συλλογη του σε ετουτη τη ζωη... Ειναι δυσκολακια και εχουν μπει και irl στο αρχειο αναζητησεων στη συνειδηση μου αλλα τι εχω να χασω? Αναζητω τα τεύχη ΚΟΜΙΞ #1,2 και 55!
  5. Καλώς!Συγνωμη για την μη επιτηδευμένη αμέλεια μου. Το 13 και το 18 στα 25 ευρω-διαπραγματευσιμο σε ενα βαθμο και το 20 στα 20 ευρω. Και τα 3 μαζι 60 ευρω.
  6. Ανταλλάσονται/πωλούνται τα τεύχη ΚΟΜΙΞ #13, 18 και 20 Εννοειται επειδη τα εχω διπλά κατα συνέπεια δεν ειναι στην καλύτερη κατάσταση- αλίμονο αν έδινα την καλύτερη εκδοχή των τευχών κι ας αφορά ενα σκισιματάκι 1cm. #20 σε σχεδον αριστη κατασταση/near mint (8-9) κατα την ταπεινη μου γνωμη. #18 εχει σκίσιμο στην γωνια που δεν επηρεαζει το δεσιμο αλλα ειναι ζημιά για εναν συλλεκτη οπως και να το κανουμε (6?). #13 σε μετρια κατασταση, φθορα απο χρόνο ωσπου να βρεθει στα χερια μου και μπει σε μπακμπορντ με ζελατινα+ενα μικρο σκισιμο στο πανω μερος του εξωφυλλου (6-7?). Εννοειται δεκτος καθε ελεγχος με σεβασμό, προτιμούνται ανταλλαγες με καποιο εκ των 3 τευχων που αναζητω απο εκει και περα στο παζαρι ειμεθα το παζαρευουμε μεχρι να'ναι win-win situation αγαπητες/οι.Κατα τ'αλλα ακολουθειται ο τιμοκαταλογος που εχει κατατεθεί ως "manual"/οδηγός στην ιστοσελιδα σχετικα με την τιμολογηση των τευχων παρα την αποκλιση του με την ωμη πραγματικοτητα.
  7. Ευχαριστω πολυ Μανιτου αλλα δυστυχως δεν δυναμαι να διαθεσω αυτο το ποσο για ενα τευχος..
  8. Παιδια με αφορμη το οτι η προηγουμενη μου αναζητηση κλειδωθηκε και πλεον τα περισσοτερα αν οχι ολα τα τευχη που εψαχνα εχουν βρεθει ζητω την βοηθεια σας για να βρω τα εξης 3 τευχη και να κλεισω επιτελους τη συλλογη μου μετα απο τοσες δεκαετιες ερευνας κοπου και κοροιδιας απο απαταιωνες.. Αναζητω τα τευχη 1,2 και 55 του ομονυμου ΚΟΜΙΞ (Τερζοπουλου)..Επιζω στην βοηθεια σας!!!
  9. Αληθευει οτι το περιεχομενο του πρωτου τευχους ειναι εκτυπωμενο σε χαρτι κατι που αλλαξε απο το 2ο η 3ο τευχος και μετα???
  10. Xιλια ευχαριστω για την σκεψη φιλτατε αλλα ας το παρει ο Αλέξανδρος καθοτι δεν εχω την ευχερεια και το μελλον προβλεπεται ακομα πιο αραχλο.... Θα αφαιρεσω και τον τιτλο απο τις αναζητησεις μου για να μην μπερδευει-τουλαχιστον μεχρι νεοτερας.
  11. ..Γιατι να απαντησει?Τι να πει δηλαδη "χιλια συγνωμη δεν ηξερα περι τιμολογησης" η "δειξτε οικτο σε ενα φτωχο γεροντακι αυτα ειναι η περιουσια που μου απεμεινε"..Αν απαντησει ποτε σε κατι τετοια θα αγορασω το πρωτο κομιξ της καθημερινης 450 ευρω σκισμενο απο το ebay...Αναγκη εχει ο ανθρωπος στη συνταξη να δινει εξηγησεις..Εδω δεν δινουν αλλοι και αλλοι...
  12. Ο ανθρωπος οχι απλα το κατεχει,αλλα εδινε μαχη η τιμη να παραμενει χαμηλη οταν οι εκδοσεις "ετρεχαν".Το ανεφερε και με υπομνηματα!!!Τωρα που τελειωσαν ολα και παει και καιρος,αναμφιβολα ειτε εχει ξεμωραθει,ειτε εχει υπερφορτωσει με αμερικανους και ενα σωρο τυπους που εχουμε εκθεσει εδω (και εβγαζαν ανετα 2 χιλιαρικακια με κατι τευχακια πριν λιγα χρονια και αλλα που δινουν ημιτελεις συλλογες 3μιση χιλιαρικα) και τους οποιους εκανε πλουσιους εν αγνοιαν του.Σαν να φτιαχνω κατι να το δινω ενα ευρω και να κανω πλουσιους διαχρονικα ενα ματσο απατεωνες.Αλλωστε μονο η απατεωνια δεν λειτουργει στα των μπιζνες και οχι μονο σε αυτη τη χωρα?Ε να μην πιασει καποιον κοροιδο και ο πρωτοπλαστης?Το δικαιουται περισσοτερο απο οσους εχουμε βαλει εδω ως η αιτια των εκδοσεων και ηρωων οπως τα ειχαμε μαθει.Σπουδαιο τσαλακωμα εικονας παντως...Ειναι πασιφανης η ειρωνια κατ'εμε...Οσο περισσοτερο ψαχνει κανεις για κομιξ διαδικτυακα και στη """αγορα""" τοσο περισσοτερο πλησιαζει προς ψυχασθενειες...
  13. Απο την ιδια αναρτηση> Adonis Paleologou ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΤΑ ΕΒΓΑΖΕΣ 2000 ΑΠΟ ΤΑ 100 ΠΡΩΤΑ
  14. Βιβλιοθηκη της Συλβια Ζικε σε χαρντκοβερ δημιουργημενο απο φυκια και υλικα ανακυκλωσης..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.