Μετάβαση στο περιεχόμενο

IrisAC

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

568 προβολές προφίλ
  • Thomas

IrisAC's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

40

Συνολική φήμη στο GC

  1. IrisAC

    Ερασιτεχνικό κομικ.

    Είχα ένα πρόβλημα με το μέγεθος αλλά διορθώθηκε οπότε να το αρχείο ανεστραμμένο Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το διόρθωσα το αρχείο οπότε μπορείς να το δεις κατ΄ευθείαν τώρα. Όταν το γράψαμε δεν σκεφτήκαμε αλήθεια να ψάξουμε για ελληνικό site κόμικς (και χαίρομαι πολύ που σας βρήκα) οπότε το μεταφράσαμε στα αγγλικά για να το δει πιο πολύς κόσμος και έμεινε έτσι... Ελπίζω να βρεις χρόνο για να το διαβάσεις! Ευχαριστώ!! Κατ' αρχήν να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιέρωσες και την εποικοδομητική σου κριτική! Οκ, δεν έχω πάρει μαθήματα για το σχέδιο και δεν έχω διαβάσει βιβλία σχετικά (που μάλλον θα έπρεπε) οπότε δεν γνώριζα για τον κανόνα που μου υπέδειξες αλλά ήταν διαφωτιστικός! Πάντως εξασκώ το σχέδιο αρκετά συχνά αν και σε διαφορετικά concepts. Όσο για το lettering το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα ήταν το comiclife -μάλλον δεν εξερεύνησα αρκετά τις δυνατότητές του. Απλά το δουλεύαμε αρκετό καιρό και τα τελικά στάδια έγιναν κάπως βιαστικά. Τώρα για το σενάριο, πρέπει να πω ότι το συλλάβαμε σε μικρή σχετικά ηλικία (και ναι πριν γνωρίσουμε το game of thrones αλλά όντως μοιάζει αρκετά!) Έχεις δίκιο για αυτούς τους χαρακτήρες. O Archpriest μοιάζει κάπως μονόπλευρος είναι αλήθεια αλλά υπήρχε μια διάθεση για να το συνεχίσουμε και θα αποκαλύπταμε άλλες πλευρές του σε επόμενα μέρη -πχ η σχέση του με τον μυστήριο αδερφό του αλλά και με τον ίδιο το βασιλιά...παρασύρομαι... :Ρ Οι διάλογοι της Ανν έχουν αλλάξει αρκετά από το αρχικό να φανταστείς και την είχαμε κι αυτήν σκεφτεί αρκετά μικρές όταν τέτοιοι χαρακτήρες δεν έμοιαζαν κλισέ για εμάς. Κι αυτή θα άλλαζε στα επόμενα μέρη. Πάντως αποκάλυψες τα λάθη στη δομή της ιστορίας και δεν υπάρχει δικαιολογία γι' αυτά... θα έχουμε υπ' όψιν αυτά τα σημεία σε επόμενη προσπάθεια!! Ευχαριστώ και πάλι! Λοιπόν χρησιμοποίησα ακρυλικό χρώμα και νερομπογιές...αυτά δηλαδή που με βόλεψαν περισσότερο στο τέλος αν και δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το επεξεργάστηκα και λίγο στο photoshop. Θα τα κοιτάξω τα υπόλοιπα όσο μπορώ. Ευχαριστώ! Χαχα, 20 είμαι αλλά το δουλεύω τώρα δύο χρόνια απλά σποραδικά γιατί με πανελλήνιες κλπ δεν προλάβαινα πολύ είναι αλήθεια. Επίσης, στην πορεία θέλαμε να ασχοληθούμε και με άλλες ιδέες, σαν να πάλιωσε αυτή και όντως να έμοιαζε με game of thrones ή κάτι τέτοιο. Τσπ, περιμένω να ακούσω την κριτική σου!
  2. IrisAC

    Ερασιτεχνικό κομικ.

    Γεια σε όλους παιδιά!!! Μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι τα κομικ. Ξεκίνησα να διαβάζω από τα 15 μου και από τότε είμαι τρελή fan. Εξαιτίας αυτής της αγάπης μου και επειδή μου άρεσε να ζωγραφίζω από πολύ μικρή αποφάσισα να κάνω ένα δικό μου κομικ. Βασικά εγώ έκανα τα σχέδια και χρωματισμό και η αδερφή μου έγγραψε την ιστορία και συνεπώς τους διαλόγους. Θα θέλαμε κάποιες γνώμες ώστε αν αρέσει στον κόσμο να συνεχίσουμε και στο δεύτερο τεύχος. Μας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη όποιου το διαβάσει οπότε πείτε μας αν σας αρέσει,αν οχι τι δεν σας αρέσει ώστε να το διορθώσουμε. Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας . Εδώ είναι το κόμικ:
  3. IrisAC

    Γεια σε όλους!!

    Γεια σας παιδιά!!!Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκα ένα τόσο οργανωμένο ελληνικό site για comics γιατί τα λατρεύω. Επίσης χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ανεβάσω κάποια δικά μου σχέδια και να ακούσω απόψεις. Ευχαριστώ που με αποδεχτήκατε!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.