Μετάβαση στο περιεχόμενο

Holyshock

Members
  • Περιεχόμενο

    56
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Holyshock

  • Γενέθλια 02/04/1986

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1268 προβολές προφίλ

Holyshock's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

266

Συνολική φήμη στο GC

  1. Holyshock

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Πάντως από ένα σημείο και μετά τελειώνει η κρητική και γίνεται πολύ γκρίνια και μιζέρια. Το ίδιο έγινε και με την συλλογή της χατσέτε, γκρίνια στην αρχή και τώρα πάει για τη δεύτερη 60άδα. Προφανώς υπάρχουν λάθη και θα ήθελε περισσότερη επιμέλεια αλλά τα 20 πρώτα τεύχη είναι έτοιμα και δεν θ' αλλάξει κάτι και ίσως αλλάξει κάτι στα επόμενα αλλά δεν νομίζω. Λάθη υπάρχουν από ένα σημείο και μετά τα προσπερνάω και μπαίνω στην ιστορία και αυτό κάνουν και οι πιο πολλοί. Τα 7 δεν κρίνω αν είναι πολλά ή λίγα για τον καθένα, καθώς κάθε τσέπη τα υπολογίζει διαφορετικά. Όμως τα τευχάκια τα ongoing της Marvel έχουν πάει όλα 4ε, και 5ε και τα limited πάνε απο 5 και 6. Τευχάκια.. όχι τόμοι και με διαφημίσεις. Οι τόμοι ειναι στο 20αρι με 25αρι δηλαδή φθάνει το κόστος το μήνα που κάνουν της Radner εβδομαδιαία. Πολλά πράγματα και πολύ επιμέλεια ακόμα θα ήθελε η έκδοση αλλά μετά δεν θα έκανε και 7ε θα έκανε παραπάνω.
  2. Δεν έχω πάρει το δεύτερο τεύχος στα χέρια μου ακόμα, οπότε δεν ξέρω πως είναι. Αλλά αν έχει κάρτα μνήμης που λέει και αν είναι αποσπώμενη τότε νομίζω εύκολα θα μπορείς να τα πάρεις ένα copy στο pc σου οπότε και το ηχείο να χαλάσει. Εν το μεταξύ η κάρτα μνήμης θα τα έχει όλα τα παραμύθια μέσα ήδη?
  3. Πήρα το πρώτο τεύχος και λογικά θα την συνεχίσω για τον μικρό αφού είναι και ηχογραφημένα κιόλας. Μου θυμίζει εμένα που άκουγα τις κασέτες με τον ιππότη της ασφάλτου... Η φιγούρα είναι τίμια, το βιβλίο εικονογράφηση και κείμενο για μικρό παιδί είναι μια χαρά. Θα ήθελα καλύτερη αφήγηση με πιο πολλές φωνές αλλά αυτό θα ήθελε και μεγαλύτερο budget και μάλλον θα ήταν και πιο ακριβό.
  4. Holyshock

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Σίγουρα η έκδοση θα ήθελε μια επιμέλεια παραπάνω. Προσωπικά τα λάθη τα πιάνω και τα προσπερνάω λίγο γιατί σαν σύνολο βλέπω περισσότερα θετικά από αρνητικά. Ήθελε όμως μια επιμέλεια παραπάνω να γίνουν αυτές οι μικροδιορθώσεις. Βέβαια κάπου είδα σε κάποιο πόσο πιο πάνω ή στο YouTube ότι αυτά τα λάθη σέρνονται από την πρώτη έκδοση αυτής της συλλογής που έχει ξεκινήσει σε άλλες χώρες και από τότε σέρνονται και ξεφεύγουν. Πάντως κρατάω ότι θα δούμε σχεδόν όλες τις πρώτες ορίτζιναλ ιστορίες μαζεμένες τακτοποιημένες, σε γενικές γραμμές η ποιότητα της έκδοσης είναι καλή, (από χαρτιά, χρώματα κλπ) κυκλοφορούν όλο και πιο πολλά κόμικ το οποίο μόνο καλό είναι (και ας μην μπορούμε να τα πάρουμε όλα) υπάρχει όμως ποικιλία, σημαίνει ότι υπάρχει κοινό που τις παίρνει άρα περισσότερος κόσμος που διαβάζει κόμικ. Εγώ βλέπω βέβαια και κάτι άλλο το μπάσιμο που έχει κάνει η Μαρβελ 10κάτι χρόνια με τις ταινίες στο σινεμά έχει εκπαιδεύσει ένα νέο κοινό και όσο να μην αρέσουν σε μερικούς σκληροπυρινικούς (από τους παλιούς της μαρβελ) οι ταινίες αυτές όμως έχουν φτιάξει ένα αξιοπρεπές σύμπαν, έχουν βάλει νέο κόσμο στη φάση και αυτό μάλλον το βλέπουν οι εκδότες βγαίνουν 2 συλλογές ήδη τώρα χωριά ότι άλλο βγαίνει παράλληλα από άλλους εκδότες που δείχνει ότι υπάρχει κοινό και άτομα κοινό αυτό ανταποκρίνεται. DC ακούει???
  5. Holyshock

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Ξέρει κανείς σχετικά με την συνδρομή προπληρώνεις όλο το ποσό μπροστά και περιμένεις? πάει πληρωμή ανά τεύχος ανά ομάδα τευχών?
  6. Holyshock

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    όντως δε το είχα πάρει χαμπάρι, έχω χάσει και αρκετά πόστ απο το αντίστοιχο θέμα που υπάρχει εδώ! Από τη μια χαίρομαι γιατί έχουμε επιλογές και σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που τα παίρνει κιόλα, από την άλλη η τσέπη κλαίει με μαύρο δάκρυ!! Δε πειράζει θα τα βολέψουμε!!
  7. Holyshock

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Πήρα και εγώ το πρώτο τεύχος και μιας και ολοκληρώνουμε σιγά σιγά την άλλη της marvel μάλλον θα συνεχίσω αυτή. Εγώ γενικά την βρήκα ποιοτική, εχει γίνει καλή δουλειά. Κάποια λαθάκια που έχουν αναφερθεί και πιο πάνω υπάρχουν. Αλλά το πρώτο τεύχος σαν βιβλιοδεσία είναι μια χαρά. Το μαλακό εξώφυλλο μ αρέσει, (αφού είχε λεπτά σχετικά σε μέγεθος το μαλακό εξώφυλλο εμένα με βολεύει) είναι μαλακό εξώφυλλο από σκληρό χαρτόνι. Η ράχη δείχνει να αντέχει, το χαρτί μέσα δεν είναι γυαλιστερό (επιτέλους) αλλά σχετικά ποιοτικό ματ χαρτί και τα χρώματα τουλάχιστον στο πρώτο τεύχος είναι μια χαρά ζωντανά. thumbs up για μένα!
  8. Και εγω ένα απο τα πράγματα που γουστάρω στα τευχάκια, ειναι διαφημισούλες και αλληλογραφία (που δεν εχουν όλα τωρα), ή στο criminal μου είχε κάνει εντύπωση μετά το κομικ ειχε και μια μίνι ιστορία
  9. Το τσίμπησα την προηγούμενο βδομάδα και το διάβασα τη μέρα που το πήρα κιόλας. Λίγα πράγματα γνωρίζω για τον green arrow τα πιο πολλά μέσα απο τον φίλο του τον green lantern. Δεν ξέρω ποιο ειναι το πιο πραγματικό του story αλλά το συγκεκριμένο origin το βρήκα ωραίο. Ήταν μια ωραία περιπέτεια, μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή αλλά ήταν ωραία ιστορία. Θα ήθελα και εγω λίγο παραπάνω σάλτσα στο πως ήταν τοσο καλός με τα τόσα (πέρα απο το οτι όταν ήταν μικρό ήταν φυσικό ταλέντο). Με χάλασαν μονο λίγο το σχέδιο σε ορισμένα καρε όπως πχ στην αρχή που θέλει να δείξει το απέραντο του χιονιού κάνει απλά 2 λευκά εντελώς καρε. Παίζει και σε άλλα κόμικ αυτό και η αλήθεια ειναι οτι όποτε το βλέπω δε το γουστάρω γιατί ειναι σα να βαριέται να ζωγραφίσει κάτι ο άλλος και με ένα μονοχρωμο καρε τελικά θέλει να σου δώσει μια ένταση. Πάντα με χαλάνε κάτι τέτοια τουλάχιστον ειχε πολύ λίγες τέτοιες στιγμές.
  10. Τευχάκια, τευχάκια, τευχάκια... τα προτιμώ, τα διαβάζω εύκολα, χαζεύεις το εξώφυλλο. Μετα τα κάποιες ιστορίες που τις γουστάρω ή αν δεν μπορώ να τις πάρω σε τευχάκια θα τις πάρω σε σκληρόδετες εκδόσεις. Σε trade θα πάρω κάτι που μου ξέφυγε και θέλω να το διαβάσω πχ οταν πήρα χαμπάρι το walking dead είχε φυγει μπροστά αρκετά τευχη και ετσι το μάζεψα σε trades και compendium εκδόσεις
  11. Έχουν σταματήσει οι αεροπορικές μεταφορες με την αγγλία όπως και με άλλες χωρες μπορείς να δεις στο site των ετλά σχετικά https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΤελευταίαΝέα/tabid/750/newsid1177/1885/---------COVID-19/language/el-GR/Default.aspx
  12. Πρώτα δε νομίζω να σε αφήσουν, αλλά μια φορά που με άφησαν να παω στην αποθήκη για να μιλήσω με τον ταχυδρόμο της περιοχής μου, θα αποκαρδιωθείς να το ψάχνεις μόλις δεις τον ογκο που υπάρχει. Απλά υπομονή τωρα με τα ΕΛΤΑ, δεν έχουν προσωπικό, δουλεύουν με μειωμένα ωράρια, έχει πέσει και ο ιός που μάλλον έχει αυξήσει τις μεταφορές και τα ταχυδρομικά, ειναι δυσκολες μέρες γενικά. Υπομονή.
  13. Ερώτηση γιατί μάλλον το χάνω, η χθεσινή παρασκευή δεν ήταν που έπρεπε να βγει το επόμενο τεύχος 13?
  14. Τρομερή τριλογία, όταν την είχα πρρωτοδιαβάσει ειχα παθει τρομερή πλάκα και τα 3 πρώτα ειναι ωραία. Μετα η περιμέτια του ντριτζ ξεφεύγει και ίσως κουράζει λίγο, αλλά in general ειναι ωραία. 35 τι εννοείς? όλα τα forgotten?
  15. Να πώ μια ιδέα, επειδή δεν ξέρεις πραγματικά που "χάλασαν" το δέμα, άσχετο του τι λέει ο ταχυδρόμος, θα μπορούσες να πεις οτι δε το αποδέχομαι έτσι όπως μου το φέρατε, θα μπλέξεις βέβαια σε μια διαδικασία αποζημίωσης κλπ αλλά αμα σου λέει ο ταχυδρόμος, το αφήσαμε στο καρότσι έξω στη βροχή γιατί μας είναι αδιάφορο κιόλας τότε ας πάρει και την ευθήνη. Αν ο ταχυδρόμος τα έβαζε απο την τσέπη του την αποζημίωση θα το άφηνε έξω? Δε μου έχει τύχει ομολογώ με τα ΕΛΤΑ ειδικά τέτοιο πράγμα και κάνω τις περισσότερες παραλαβές μου απο τα ΕΛΤΑ (τις περισσότερες φορές τα προτιμώ έναντι άλλων), μου είχε έρθει όμως σκισμένο, βρεγμένο μέσα στις λάσπες δέμα με βιβλία μέσα απο courier, τους δηλώνω οτι δε το παραλαμβάνω το τράβηξα και φωτογραφίες και επικοινώνησα με τον αποστολέα του έστειλα και τις φωτογραφίες, μου το ξαναστειλε με τα ΕΛΤΑ και ότι μου έχει ξαναστείλει απο τότε δε μου το έχει στείλει με την courier.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.