Jump to content

Holyshock

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  41 [ Donate ]

Community Reputation

143 Active

About Holyshock

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 02/04/1986

Profile Information

 • Country
  Greece
 1. Δεν ξέρω αν σε μπλέκω παραπάνω ή όχι (αν διαβάζεις και αγγλικά) τον Ιούνιο ξεκίνησε η DC ένα run Batman superman https://www.previewsworld.com/Catalog/JUN190450 οπότε όταν τελειώσει το run αυτό θα το μαζέψουν σε τομάκια σίγουρα στα αγγλικά. Αν δεν θες να μπλέξεις με αγγλικά, αφου σου αρέσει αυτο το ντουέτο, μπορείς να πάς και σε justice league που έχουν βγει κάμποσα πραγματα στα Ελληνικλά
 2. Μη σε απασχολεί και τόσο αυτό, γιατί και ο πρόλογος σε βάζει στην φάση, αλλά το κυριότερο είναι τόσα πολλά και τόσες πολλές οι ιστορίες και τα events που δεν μπορείς να τα πάρεις ας πούμε απο την αρχή. Τωρα ας πούμε που θα βγάλει τον Captain America του Brubacker είναι το run που ξανα έκανε τον χαρακτήρα να λαμψει και για τους περισσότερούς το CA του Brubacker είναι η κορυφή και όλα τα άλλα έπονται. Εν το μεταξύ ξέρουμε αν θα βάλουν και κανα event μέσα? πχ Infinity Gauntlet, civil war κλπ?
 3. Αυτό με τα 22e μη το δένεις κιόλας, τώρα πια τα ανοίγουν και βλέπουν το τιμολόγιο (αν εχει βάλει ο άλλος τιμολόγιο) αν δεν υπάρχει ή δε συμφωνούν με αυτό, το κατατάσουν αυτοί βάσει του τελωνιακού κώδικα σε μια λίστα που έχουν και βγάζουν απο εκεί το κουστούμι. Αν δεν συμφωνείς με την τιμολόγηση σου δίνει το δίνει το δικαίωμα ένστασης, προσομίζοντας τιμολόγιο κλπ. Επίσης αν ο άλλος το στέλνει με ιδιωτική μεταφορική (πχ dhl κλπ) κάνουν αυτοί την εκτελώνηση γιατί παίρνουν προμήθεια που είναι μεγαλύτερη απο των ΕΛΤΑ οπότε σου έρχεται και πιο αυξημένο. Επιπλέον αν με τα ΕΛΤΑ γλιτώσεις και κανα τελωνείο λόγο του ότι μπορεί να μη πέσει στο δείγμα, στις ιδιωτικές πάνε στο τελωνείο απο μονες τους λόγω του ότι παίρνουν λεφτά απο την προμήθεια.
 4. Διεύθυνση της anubis κάπου στη σολωμου ειναι στο κέντρο, με ένα απλό google το βρίσκεις. για το bazar δε ξέρω ημερομηνία και δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα, τα τελευταία χρόνια που το παρακολουθώ ειναι στα χριστούγεννα ή λίγο μετά την αρχή του νέου χρόνου. (και φέτος λογικά θα κάνουν, δεν εχουν πει κάτι βεβαια, αλλά επειδή υπάρχει κοινό που το περιμένει λογικά θα γίνει και φέτος.) Θα το πουν ή στο site τους ή θα αν εχεις facebook ακολούθησε τους γιατί και εκεί βγάζουν ανακοίνωηση.
 5. Δεν έχω πάρει όλα τα τεύχη του μπλέ κομήτη, έχω πάρει τα περισσότερα. Είχε μερικές ωραίες ιστορίες ο μπλε κομήτης, αλλά... δεν έφτανε μόνο αυτό. Δεν με χάλαγαν τόσο οι μεγάλες συνέχειες έριχνα καμια φορά και μια ματιά στο προηγούμενο τεύχος και έμπαινα στα κλίμα ή τα θυμόμουν μερικά. Αυτό όμως που δεν με έκανε να το ψάχνω κάθε φορά ήταν ο χαρακτήρας που μου έβγαζε, λίγο το σχήμα του, το υλικό (πολύ καλό δε λέω) λίγο η φάση της κουλτούρας (να φύγουμε θα έλεγα εγω) λίγο όλο αυτό το "σοβαρό" μου έβγαζε μια βαρεμάρα. Κομιξοπεριοδικό είσαι!!!! Πέρα απο τις ιστορίες που πρέπει να έχεις διάφορες και πιο κουλτουράρικες και ψαγμένες και πιο απλές ρηχές, με μια απλή ιστορία, άλλες με πιο χαβαλέ, άλλες πιο σκληρές (βάλτε ότι θέλετε εδω) δεν έβγαζε μια χαλαρότητα η θεματολογία του. Στα πιο πολλα δηλαδή διαβαζα μόνο τις ιστορίες στα θέματα που είχε δε με τράβαγαν καθόλου να τα διαβάσω και αυτό όπως λένε και κάποιοι φίλοι πιο πάνω το έβγαζε απο όλο το γενικότερο στήσιμο που έβγαζε στο μάτι. Ούτε η αγορά φταίει (ναι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά), ουτε η εποχή του τέλους του χαρτίου φταίει. Που παρόλο που το internet εν έτη 2019 τα έχει αλλάξει όλα ο ειδικός τύπος ακόμα υπάρχει, έχει τον κόσμο του. Το βιβλίο ακόμα υπάρχει (πόσους βλέπετε στο μετρό με βιβλία και πόσους με kindle) το χαρτί υπάρχει ακόμα. Ο κόσμος ακόμα διαβάζει και ακόμα πληρώνει για κάτι που του αρέσει. Δώστε αυτό που αρέσει στον κόσμο, δώστε του μια διαφυγη να χαλαρώσει με ένα κόμικ και μάθετε απο αυτά που λένε όλοι εδω μέσα με τα θέλω του ο καθένας και δώστε τα και ο κόσμος θα είναι εκει.
 6. Τα περισσότερα τα έχουν πει οι προηγούμενοι, την σειρά την ξεκίνησα και εγώ και θα την συνεχίσω και θα σημειώσω 1-2 λόγους που ίσως είναι χρίσημοι σε όσους δεν διαβάζουν τακτικά υπερηρωικά αλλά το σκέφτονται για την συγκεκριμένη σεειρά. Όσον αφορά τις ιστορίες, απ όσο είδα αυτά που ανακοίνωσαν οτι θα κυκλοφοροήσουν αλλά και απο την αγγλική σειρά που έχει ηδη κυκλοφορήσει, είναι ιστορίες απο κάθε χαρατήρα της marvel που αν ρώταγες κάποιον "πες μου 10 ιστορίες να διαβάσω απο τον τάδε υπερηρωά" οι ιστορίες που μαζεύουν τα τομάκια θα ήταν μία απο τις 10. Η ιστορία που έχουν τα τομάκια αυτά είναι κάθε φορά μιά απο τις πιο καλές ιστορίες κάποιου run. Επιπλέον έχει και πρόλογο για το τι παίζει με τον χαρατήρα οπότε σε βάζει πολύ άνετα στο σύμπαν του χαρατήρα. Σαν ποιότητα έκδοσης, αντίστοιχα τομάκια που μαζεύουν πάλι 5-6 τεύχη χωρίς να σου δείχνουν και τα εξόφυλλα απο το κάθε τεύχος ξεκινάνε απο τα 15-20 ευρω. Ο πρώτος τόμος είιναι μια μικρή deluxe edition με τόσο extra υλικό που έχει ουσιαστικά στα 10e αμερικάνική έκδοση δεν θα έκανε με τίποτα.
 7. Καλημέρα, αν λες για Ελληνικά και ειδικά για τα τομάκια της anubis πέρα απ ότι βρεις στο site της anubis και εδω στο νήμα που έχουν βάλει πιο πάνω τα παιδιά. Η DC ανα μεγάλα διαστήματα κάνει ένα run με ιστορίες σε αυτό το ντουέτο. (Νομίζω αυτό τον μήνα ή τον επόμενο βγάζει πάλι άλλη μια σειρά με το διάσημο ντουέτο) Στα ελληνικά με κάποια χρόνια διαφορά τα έχει βγάλει η anubis και τα σιγκεκριμένα τομάκια τα έβγαζε για κάποιο διάστιμα και σε εφημερίδα (απο εκεί τα έχω εγω). Τώρα κάποια απο αυτά τα κάνει bundlakia και τα βγάζει σε boxakia πέρα απο αυτά όμως θα υπάρχουν και άλλα οπότε ή στείλε μαιλ, δες και το site τους ή αν εισαι αθήνα στο κέντρο που έχουν και το κεντρικό τους κατάστημα ρίξε μια βόλτα. Αν βέβαια έχεις και υπομονή περιμένεις αρχή της επόμενη χρονιάς που κάνει η anubis του μεγάλο bazar της και βγάζει σχεδόν όλο το stock της σε χαμηλές τιμές ( ειδικά τέτοιες σειρές τις πάει 1ε το τομάκι νομίζω)
 8. Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα! για τα κομικ που αναφέρεις το φορουμ έχει πολύ πράγμα!
 9. Δεν είναι συλλέκτης τότε, είναι έμπορος. (δεν ειναι κακό αυτό, αλλά δεν έχει σχέση αυτό που λες με το να συλλέγεις)
 10. Είμαι της άποψης όσο συλλεκτικό και να είναι, αν το έχεις πληρώσει για να το αποκτήσεις, το ωραίο ειναι (στο δικό μου μυαλό) να το ανοίξεις να το χαζέψεις να το διαβάσεις και να το απολαύσεις. Όταν κάτι είναι συλλεκτικό και σπάνιο πάντα θα έχει την αξία του. Η ζελατίνα δε το κάνει πιο σπάνιο, η κατάσταση του ναι αλλά όχι η ζελατίνα του. Την ψύχωση του σφραγισμένου ποτέ δεν την κατάλαβα και μάλλον δεν θα μπορέσω να την καταλάβω ποτέ. Σαν συλλέκτης μιλάω, αν ο κύριος σκοπος είναι η μεταπώληση τότε ναι οκ το κρατάς επτασφράγιστο.
 11. Καλησπέρα, είχα ξεκινήσει και εγώ το outcast και κάπου μετά το τέλος του πρώτου μεγάλου arc (εκεί γύρω στο 30) το άφησα να είμαι ειλικρινής. Στην αρχή το απολάμβανα, εχει ωραία ατμόσφαιρα, οι ιδέες με τον εξωκρισμό όπως είπε και κάποιος πιο πάνω είναι ωραίες, δεν είναι η κλασσική ιδέα με έναν δαίμονα που μπήκε σε κάποιον και τρέχουν να τον εξωρκίσουν, δείχνει ότι ειναι κάτι πιο μεγάλο. Αλλά κάπου εκει στο 30 αρχισε να με κουράζει λίγο, το οτι οι δαιμονισμένοι είναι σχεδόν οι πάντες, λίγο η κατάθλιψη που βαράνε ώρες ώρες οι χαρακτήρες με κούρασε και έκανα διάλειμμα. Το έχει προχωρήσει κανείς πιο πέρα να μας πει αν αξίζει μηπως και ξαναψηθώ?
 12. Πέρασα και εγώ 2 φορές σήμερα απο την έκθεση μία το πρώι και μιά το αργά το μεσημέρι. Να πω και εγώ 2 λόγια! Πολύ ωραίο κλίμα! και απο το προσωπικό της έκθεσης αλλά και απο τους επισκέπτες! Πάρα πολύς κόσμος! Απο bazaar κομικ είχε κάποια πράγματα, αρκετά βασικά αλλά νομίζω αξίζει πιο πολύ να δώσει τα λεφτά του κάποιος για κομικ που παρουσιάζονται στην έκθεση σε έλληνες σκιτσογράφους που είναι εκεί και τα υπογράφουν καθώς και στους ανεξάρτητους που έχουν πάρα πολύ φτηνά τα έργα τους και αξίζουν. Το μόνο μείον που θα πώ και αυτό μάλλον είναι για τους υπεύθυνους του χώρου και της έκθεσης όμως, θα γελάσετε μερικοί, υπήρχε μια έντονη μυρωδιά ιδρωτίλα!!! ή δεν είχε καθόλου εξαερισμό ή κανένα παράθυρο ανοικτό! εντάξει είχε πάρα πολύ κόσμο αλλά κανα εξαερισμό ρε παιδιά! Πέρα απο αυτό ήταν φοβερά! και του χρόνου!
 13. Το κομικ κυκλοφορεί? ή θα κυκλοφορήσει??
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.