Jump to content

Holyshock

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 Active

About Holyshock

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 02/04/1986

Profile Information

 • Country
  Greece
 1. Τρομερή τριλογία, όταν την είχα πρρωτοδιαβάσει ειχα παθει τρομερή πλάκα και τα 3 πρώτα ειναι ωραία. Μετα η περιμέτια του ντριτζ ξεφεύγει και ίσως κουράζει λίγο, αλλά in general ειναι ωραία. 35 τι εννοείς? όλα τα forgotten?
 2. Να πώ μια ιδέα, επειδή δεν ξέρεις πραγματικά που "χάλασαν" το δέμα, άσχετο του τι λέει ο ταχυδρόμος, θα μπορούσες να πεις οτι δε το αποδέχομαι έτσι όπως μου το φέρατε, θα μπλέξεις βέβαια σε μια διαδικασία αποζημίωσης κλπ αλλά αμα σου λέει ο ταχυδρόμος, το αφήσαμε στο καρότσι έξω στη βροχή γιατί μας είναι αδιάφορο κιόλας τότε ας πάρει και την ευθήνη. Αν ο ταχυδρόμος τα έβαζε απο την τσέπη του την αποζημίωση θα το άφηνε έξω? Δε μου έχει τύχει ομολογώ με τα ΕΛΤΑ ειδικά τέτοιο πράγμα και κάνω τις περισσότερες παραλαβές μου απο τα ΕΛΤΑ (τις περισσότερες φορές τα προτιμώ έναντι άλλων), μου είχε έρθει όμως σκισμένο, βρεγμένο μέσα στις λάσπες δέμα με βιβλία μέσα απο courier, τους δηλώνω οτι δε το παραλαμβάνω το τράβηξα και φωτογραφίες και επικοινώνησα με τον αποστολέα του έστειλα και τις φωτογραφίες, μου το ξαναστειλε με τα ΕΛΤΑ και ότι μου έχει ξαναστείλει απο τότε δε μου το έχει στείλει με την courier.
 3. Δε ξέρω αν τους ξέρεις τόσο καλα στο πρακτορείο οκ μπορει σε βολέψουν, ΑΛΛΑ απο προσωπική εμπειρία με τις ταχυδρομήσεις γενικά, keep it simple, όλα οι ταχυδρομείς δημοσίου ή ιδιώτες τα κάνουν μαζικά, ασε να έρθει στο ταχυδρομείο σου με το καλό και να σε ψάχνει ο ταχυδρόμος με την διαδικασία που ξέρει, γιατί αυτό που λες έχουν συνηθήσει τόσο πολύ τα μάτια τους να τα κάνουν μηχανικά που μπορεί να μη το διαβάσει και ποτέ.
 4. Και μετά πως θα βρει να σε ειδοποιήσει εσένα το ταχυδρομειο? Συν οτι με την ταχυδρομική που έχει τώρα στην ελλάδα συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ αν πάει σε καμια royal mail (που στην ελλάδα έρχονται με την acs τα δέματα) ή με κάμια άλλη που δεν συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ.? Όχι άσε την διεύθυνση με τα στοιχεία σου ως έχει, βάλε και το τηλέφωνο να υπάρχει και δε μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω νομίζω
 5. Βάλε το δεν ειναι και τίποτα, αλλα απο το BD αλλα απο παρόμοια πακέτα που μου έρχονται αυτή ειναι η πρακτική πάνω κάτω. Το κακό ειναι οτι το bd δε σου έχει μια επιλογή τουλάχιστον να βάλεις πχ ενα tracking και ας μην ειναι free. Δηλαδή θα pάρεις ενα omnibus 100€ δεν ειναι και τόσο κόστος με 5 παραπάνω να βάλω ενα tracking. Είναι χαζομάρα του bd αυτό. Οκ στέλνε free αλλά δώσε μου και μια επιλογή έστω για ενα tracking.
 6. Μου έχει τύχει και μένα ακριβώς ίδιο. Το θέμα δεν ειναι το τηλέφωνο αλλά ο τρόπος αποστολής του BD, που το στέλνει σαν απλό δέμα χωρίς tracking, οπότε εδω τα ΕΛΤΑ δεν έχουν καμια υποχρέωση να το κρατήσουν και να του φερθούν σαν συστημένο (που σημαίνει να το πάρει ο ταχυδρόμος μαζί του, αν σε βρεί καλώς, αν όχι να αφήσει ειδοποίηση και να το ξαναπάρει πίσω.) Αυτό που έχω δει εγώ και μου έχουν πει και οι ταχυδρόμοι, είναι οτι αν το πακέτο είμαι μικρό ελαφρύ στο παίρνει ο άλλος μαζί του και το αφήνει μαζί με την άλλη αλληλογραφία. αν ειναι κάτι βάρυ απλά το κρατάνε στην αποθήκη τους (που δεν έχουν και καμια υποχρέωση στην τελική) και σου φέρνουν μια ειδοποίηση ασυνόδευτου. Αυτό δε το κάνει μόνο το bd αλλά γενικά σε οτι σου έρχεται χωρίς tracking
 7. και εγώ θα έλεγα οτι προτειμώ να γίνει ένα τεράστιο που υπάρχει ήδη θέμα, που γίνεται ήδη τζερτζελο παρα να σπάσει σε θέμα για το κάθε τεύχος.
 8. Το σκεφτόμουν και εγώ αυτό στην αρχή, αλλά μη σε ξενερώνει δεν ειναι τίποτα, αμα ήταν έτσι θα έπρεπε να διαβάζεις απο το πάλαι ποτε ιστορίες για να τις παρακολουθήσεις. Το doomsday το διαβάζεις και έτσι, ναι μεν ειναι καλύτερο να έχεις διαβάσει το watchmen πιο πολύ για να ξέρεις ποιοι ειναι οι χαρακτήρες. Είναι αυτό που λέει και ο malloy, όλα αυτά δεν μπαίνουν σε καλούπια timeline μπορεί να υπάρχει ένα γενικότερο concept οτι κάποια γεγονόνοτα έγιναν πριν απο μερικά άλλα. Αλλά δεν έχει σημασία και τόσο. Δες τι βγαίνει κάθε μήνα ξεκίνα απο την αρχή ενα run ή σειρά ή έχετο στο νού σου όταν το μαζεύουν σε trade τα παίρνεις. Θέλω να πω μην μπαίνεις στο tripaki με το τι πρέπει να έχω διαβάσει πρώτα και τι όχι, αν αυτό που έχουν ειναι μαζεμένο σε τόμο.
 9. Συνέχεια είναι αλλά όχι με την κλασσική ένοια του όρου. Είναι ένα μεγάλο event της dc που ενώνει τα 2 σύμπαντα των wachmen και της dc. Τώρα θα βγει σε trade το πρώτο μέρος που θα μαζεύει τα τεύχη 1-6 απο το event, οπότε θα μπορέσεις να το διαβάσεις πιο άνετα. Επίσης πέρα απο το κλασσικό watchmen, έχει βγει ενα oneshot όταν ξεκίνησε το rebirth campaign το DC Universe: Rebirth Special . Εγώ περίμενα να βγει τώρα σε trades και θα το διαβάσω απο εκεί, γενικά ειναι ωραίο event απ ότι λένε, ο geoff johns το γράφει που ειναι καλός γενικά.
 10. Ρε παιδιά πολύ άγχος έχουμε αν θα τα βγάλει πέρα οικονομικά η Hachette λες και έχουμε μετοχές. Ας πούμε αν μας άρεσε η ιστορία το σχέδιο κλπ
 11. Δεν ξέρω αν σε μπλέκω παραπάνω ή όχι (αν διαβάζεις και αγγλικά) τον Ιούνιο ξεκίνησε η DC ένα run Batman superman https://www.previewsworld.com/Catalog/JUN190450 οπότε όταν τελειώσει το run αυτό θα το μαζέψουν σε τομάκια σίγουρα στα αγγλικά. Αν δεν θες να μπλέξεις με αγγλικά, αφου σου αρέσει αυτο το ντουέτο, μπορείς να πάς και σε justice league που έχουν βγει κάμποσα πραγματα στα Ελληνικλά
 12. Μη σε απασχολεί και τόσο αυτό, γιατί και ο πρόλογος σε βάζει στην φάση, αλλά το κυριότερο είναι τόσα πολλά και τόσες πολλές οι ιστορίες και τα events που δεν μπορείς να τα πάρεις ας πούμε απο την αρχή. Τωρα ας πούμε που θα βγάλει τον Captain America του Brubacker είναι το run που ξανα έκανε τον χαρακτήρα να λαμψει και για τους περισσότερούς το CA του Brubacker είναι η κορυφή και όλα τα άλλα έπονται. Εν το μεταξύ ξέρουμε αν θα βάλουν και κανα event μέσα? πχ Infinity Gauntlet, civil war κλπ?
 13. Αυτό με τα 22e μη το δένεις κιόλας, τώρα πια τα ανοίγουν και βλέπουν το τιμολόγιο (αν εχει βάλει ο άλλος τιμολόγιο) αν δεν υπάρχει ή δε συμφωνούν με αυτό, το κατατάσουν αυτοί βάσει του τελωνιακού κώδικα σε μια λίστα που έχουν και βγάζουν απο εκεί το κουστούμι. Αν δεν συμφωνείς με την τιμολόγηση σου δίνει το δίνει το δικαίωμα ένστασης, προσομίζοντας τιμολόγιο κλπ. Επίσης αν ο άλλος το στέλνει με ιδιωτική μεταφορική (πχ dhl κλπ) κάνουν αυτοί την εκτελώνηση γιατί παίρνουν προμήθεια που είναι μεγαλύτερη απο των ΕΛΤΑ οπότε σου έρχεται και πιο αυξημένο. Επιπλέον αν με τα ΕΛΤΑ γλιτώσεις και κανα τελωνείο λόγο του ότι μπορεί να μη πέσει στο δείγμα, στις ιδιωτικές πάνε στο τελωνείο απο μονες τους λόγω του ότι παίρνουν λεφτά απο την προμήθεια.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.