Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fesc

Members
  • Περιεχόμενο

    61
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    3

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Fesc

  1. Παιδες , ευχαριστω για τις πληροφοριες. Απλα εγω ενημερωσα οτι αν καποιος δεν χρειαζεται τα χαρτονια , απο comics, (ειναι πολλοι που τα πετανε), οτι τα θελω εγω. Thanks παντως
  2. Ζητουνται χαρτονια για comics απο οποιους δεν τα χρειαζονται. Ευχαριστω!
  3. Βρεθηκαν τα : Uncanny X-Men #379,381,382,383,384,385,387,388,389 X-Force #94,95,96,97,98,99,100,101,104,105 Amazing Spider-Man #367,375 και αφαιρεθηκαν απο τις αναζητησεις. Χαρη στον αγαπητο Bouzikak. Τελεια κατασταση, τελεια συσκευασια, ολα αψογα. Σ'ευχαριστω πολυ Κωστα!
  4. Fesc

    Προσφορες Fesc

    Εγινε Paris. Oταν ξανακατεβω προς τα εκει, σε ενημερωνω
  5. Fesc

    Προσφορες Fesc

    Τα κορακια παρεδωθησαν
  6. WOW Night Elf Druid και Tamuura custom βασεις...
  7. Εγω καταφερα να επισκεφτω για δευτερη φορα τον χωρο της λεσχης την Κυριακη , οπου περασα για αλλη μια φορα υπεροχα, ειχα ωραιοτατη συζητηση με τον Leonidio, και τον Κωστα, και ως συνηθως ξεσηκωσα και πολλα τευχακια, τα οποια μου ελειπαν! Και παλι ευχαριστω για την παεουλα και την φιλοξενια!
  8. Ο Scarlet Spider (Custom 7ιντσο αγαλματιδιο) , απεκτησε την δικη του βαση!
  9. Νεα χειροποιητη βαση για την Miho (Sin City). Επελεξα να κανω σε γκρι αποχρωση τα τουβλα (καθως και η φιγουρα ειναι ασπρομαυρη) και φυσικα ως χαρακτηριστικο του Sin City (ειτε στο Comic ειτε στην ταινια) μια πιτσιλια απο αιμα , κατακοκκινη.
  10. Βεβαιως , οτι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω, ρωτα!
  11. Επισης, η νεοαποκτηθεισα φιγουρα Venom, με τα Extras που ειχε στην συσκευασια , με βοηθησε παρα πολυ , να φτιαξω μια αναλογη βαση !
  12. Μπορω να πω οτι το αποτελεσμα του Scarlet Spider , με ικανοποιει απολυτα. Επισης , στην Spider-corner, της συλλογης μου προστεθηκε η νεο αποκτηθεισα φιγουρα Marvel Select Venom, η οποια θεωρω οτι ειναι , ισως , η καλυτερη 7ιντση Venom, που εχει βγει! Enjoy!
  13. Update: Μπηκε και η μαυρη αραχνη στην μπλουζα...
  14. Scarlet Spider Update! Πλαστικοποιηθηκε πληρως το υφασμα που κανει την μπλουζα, βαφτηκε ολο κοκκινο, και στην συνεχεια η μπλουζα μπλε. κατοπιν μπηκαν τα ματια με λευκο αυτοκολλητο. Ακολουθουν: Μαυρη αραχνη στην μπλουζα (με αυτοκολλητο) Κατασκευη ιστοεκτοξευτων Τσαντακια στα ποδια και τελος, περασμα με διαφανο βερνικι ματ. (κανονικα εχει και μια ζωνη, την οποια δεν θα κανω διοτι δεν προεβλεψα να κανω πιο κοντη την μπλουζα)
  15. Aυτη την στιγμη η συλλογη μου αποτελειται απο 2756 αμερικανικα τευχη. καθε λεπτο που περναει ομως...
  16. ναι το ξερω αυτο που λες , απλα επειδη δεν ειχα πηοτο απο την αρχικη φιγουρα, βρηκα μια οσο το δυνατον πιο ιδια, για να το δειξω. ηταν πιο παλια απο τις Legends, αλλα 6,5 - 7 ιντσες.
  17. Σημερα , εκτος απο καμια 50αρια τευχη DC Comics του 89-90, ειχα κι ενα απροσμενο δωρο απο τον κολλητο Draven99....την Wonder Woman της φωτογραφιας.... τα λογια ειναι περιττα....απαιχτος ο Γιαννης , απαιχτη και η Diana.
  18. SCARLET SPIDER UPDATE: δευτερο χερι πολυεστερα και προσθηκη "μπλουζας" στο αγαλματιδιο, επισης περασμενη με πολυεστερα , για πλαστικοποιηση...
  19. Εχτες , το απογευμα περασα απο την λεσχη, με κινητρο αφενος την περιεργεια μου στο "τι παιζει" γενικα εκει, και αφετερου την αγορα καποιων ταυχων απο συγκεκριμενα μελη, που ειχε ηδη κανονιστει απο πριν. Αυτο που αντικρυσα με το που μπηκα μεσα ηταν ενας πολυ ωραιος χωρος , ο οποιος "φωναζε" το αντικειμενο του παθους μας, και φυσικα μια υπεροχη παρεα, που μας (εμενα και τον κολλητο μου - επισης παλαβο με τα comics), καλωσορισε ζεστα , και μας εκανε να νιωσουμε απο την πρωτη στιγμη, σαν να γνωριζομαστε χρονια. Η οργανωση του χωρου , και γενικοτερα της λεσχης , απιστευτη. Επισης , ειχε προς πωληση , μεταχειρισμενα τευχη ( τα οποια τιμησα δεοντως). Το μεγαλυτερο ομως Bonus του σαββατιατικου απογευματος , ηταν η παρεα, με την οποια κατσαμε , συζητησαμε και ειπαμε τια αποψεις μας για διαφορα θεματα . Το κλιμα , ηταν απιστευτο, και σιγουρα , ανυπομονω να ξαναεπισκεφτω , την λεσχη. Προσωπικα , σκεφτομαι να καθιερωσω τις επισκεψεις μου , με βαση τον ελευθερο μου χρονο. Κυριοι , ευχαριστω για το θερμο καλωσορισμα, και σιγουρα εκτος απο εδω μεσα θα τα λεμε κι απο κοντα απο δω και μπρος!
  20. οπως γραφω και πιο πανω , χρησιμοποιω κουτια απο καφε . αλλα μπορει χρησιμοποιησει κανεις οτιδηποτε του αρεσει.
  21. Σημερα ξεκινησα να κανω μια παλια φιγουρα spider-man (1η photo) μετατροπη σε αγαλμα 7ιντσο Scarlet spider (2η photo). Αρχικα κολλησα της αρθρωσεις στην σταση που θελω, και στην συνεχεια στοκαρα (πολυεστερικος στοκος για πλαστικα - 2 συστατικων), τις αρθρωσεις. στιν συνεχεια ετριψα τους στοκους , για να παρουν το σχημα που θελω. στην συνεχεια περασα ενα χερι υγρο πολυεστερα (2 συστατικων) , για να δεσει το συνολο (3η photo). θα ακολουθησουν αρκετα χερια υγρου πολυεστερα (2-3) και μετα τριψιμο, βαψιμο, και κατασκευη της μπλε μπλουζας απο υφασμα (αρχικα) και μετα πλαστικοποιηση με υγρο πολυεστερα, και βαψιμο - τοποθετηση. Stay Tuned!!!
  22. Κομιξοφαγους??? χεχεχεχεχε.... μουχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!
  23. η επιφανεια ειναι γυαλιστερη λογω λαδομπογιας. ετσι ειναι η λαδομπογια ουτως ή αλλως. αν θελει καποιο ματ επιφανεια, ειτε παιρνει ματ χρωμα εξ αρχης (δεν ξερω αν υπαρχει λαδομπογια) ειτε περναει στο τελος βερνικι ματ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.