Μετάβαση στο περιεχόμενο

Prof_Chaos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

506 προβολές προφίλ

Prof_Chaos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

90

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μου κάνει εντύπωση πως τα εξώφυλα της μεγάλης βιβλιοθήκης δεν ειναι αντάξια της μεγάλης ιστορίας του κάθε τεύχους. Για παράδειγμα δείτε το εξώφυλο του τελευταίου τεύχους χαμένοι στις Ανδεις. Το θεωρώ ιεροσυλία για τέτοιου μεγέθους ιστορία. Οταν το είχα δει ακόμα και απο την διαφήμιση μου ειχε χτυπήσει πολύ άσχημα στο μάτι. Στο ίδιο μήκος κύμματος κυμαίνονται πάνω κάτω και τα υπόλοιπα εξωφυλλα.
  2. κι εγώ ψηφίζω αγορά επιλεκτικά απο εδώ και πέρα ίσως και οριστική διακοπή εαν δεν αξίζει τον κόπο. Δεν θα το αγοράσω το 23 τεύχος εκτός και αν πιστεύεται οτι εχει κάποιο νόημα. Εχω αγοράσει όλα τα τέυχη έως και σήμερα και το μετανίωνω λίγο. Θα προτιμούσα τελικά να δώσω τα χρήματα σε ειδικές εκδόσεις εφημερίδων τύπου DC που είχε πρόσφατα το Εθνος ή ακόμη και Αστεριξ - Λουκυ Λουκ που μου λείπουν απο την συλλογή.
  3. εν συντομία. -το χαρτί ηταν πολύ καλό μου θύμισε το παλιό καλό Μικυ - Μάους. Το ίδιο και η μυρωδία .. Η Ιστορία όπως αναφέρθηκε σε κράταγε σε μερικά σημεία σε ενδιαφέρον αλλά σε γενικές γραμμές θα την χαρακτήριζα ως μια ανάλαφρη ιστοριούλα με πολύ ανάλαφρο χίουμορ. Ετσι δεν σε κουραζει και είναι ευανάγνωστο και ευχάριστη στα περισσότερα σημεία. 1-2 αφηγήσεις - ιστορίες των ηρώων θα έλεγα οτι ειναι πολύ καλές και εκεί που λές οτι θα απογειωθεί κι άλλο η ιστορία έρχονται οι υπόλοιπες αφηγήσεις οι οποίες ειναι μετριότατες. Κάποιες ολίγων σαχλές.. Τέλος το κλέισιμο της ιστορίας δεν μου άρεσε. Θα μπορούσε να είχε εμνπευστεί κάτι καλύτερο . Σαν έκδοση αξίζει και με το παραπάνω μιας και είναι λίγο διαφορετική - ανορθόδοξη ιστορία που σου μένει γι αυτον ακριβώς το λόγο.
  4. παιδιά το amazon σε χρεώνει τον φόρο στο checkout . Το γράφει αναλυτικά στην χρέωση. Γι αυτό δεν υπάρχει τελωνείο.
  5. Prof_Chaos

    ΚΟΜΙΞ

    Λοιπόν να κάνω κι εγώ ενα mini review μόνο της πρώτης ιστορίας δεδομένου οτι ξεκίνησα την δεύτερη και την παράτησα μια και δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον. Λοιπόν το πρώτο μέρος της ιστορίας οι 7 μπογκλιν δεν ειναι άσχημο και μάλιστα σε κάποιο σημείο ενισχύει το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Δυστηχώς στο δεύτερο μέρος οπου ο Μικυ πάει επίσκεψη στην πλουσια Μαρκισία και με τον τρόπο που γίνονται οι διάλογοι σου αποκαλύπτει ακριβώς ποια ειναι η συνέχεια και ποιος ειναι ο πραγματικός Μικυ.. Δηλαδή η ιστόρία απο μόνη της χάνει το ενδιαφέρον της μιας και κανει auto spoiler.. Ηθελε καλύτερο ελιγμό σε εκείνο το σημείο για να κρατήσει λίγο ακόμη το ενδιαφέρον . Ετσι όπως ειναι γραμμένο το σενάριο ταιράζει απόλυτα στο Μικυ Μαους και οχι στο συλλεκτικό Κομιξ. Απο εκείνο λοιπόν το σημείο εχασα το ενδιαφέρον και το διάβασα ξεφυλιστά.. Εξώφυλο 6/10 Σκίτσο 6/10 Σενάριο-Πλοκή 5/10 Ενα 5.5 με 6 θα βαθμολογούσα την πρώτη ιστορία λοιπόν εχοντας μεγαλύτερες προσδοκίες για το Συλλεκτικό Κόμιξ στο μέλλον.
  6. αλλους 2 τόμους έχουμε και τέλος; (για φέτος να φανταστώ...μετά λογικά θα πάμε απο Μάρτι του 16 ) Παιδιά όντως ανοιξα τον τόμο και δεν πίστευα τι ιστοριάρες έχει μέσα. Με ταξίδεψε χρόνια πίσω στα παλιά καλά τεύχη του KOMIΞ..
  7. 12.90; σαν πολλά δεν είναι; τα αξίζει τα λεφτά του;
  8. Διάβασα την 1η ιστορία του editors choice Μικυ Μάους και έχω πω πως με ταξίδεψε και με γέμισε εικόνες απο Ελληνικά νησιά. Ο Φεθρυ πολύ καλός αλλα εξαιρετική η απεικόνιση των κατοίκων της αλλονήσου και των ρυθμών της ζωής τους. Μου άρεσε επίσης και το σκίτσο όπως και οι εκφράσεις των παπιών. Είχα καιρό να διαβάσω ιστορία που να κυλάει τόσο απλά και όμορφα Για μένα ηταν τόσο απολαυστική που την βαθμολογώ με 8/10.
  9. γνωρίζουμε πότε θα βγεί το 3ο τεύχος του ΚΟΜΙΞ;
  10. και την άλλη κυριακή θα λυθεί το μυστήριο εαν θα είναι ο τελευταίος τόμος ή θα συνεχίσει..
  11. κι εμένα μου άρεσε η κεντρική ιστορία και δείνει οτι το Κόμιξ έχει ξαναμπεί δυναμικά για να αφήσει το στίγμα του. Βαθμολογώ με 9/10 όπως και τον μόμπι ντικ. Με ενθουσίασε το γεγονός οτι και στο 3ο τευχος θα έχουμε την βασική ιστορία με τον Μίκυ. Μακάρι να τις μοιράζει και να μην είναι παπιοκεντρικό όπως της Α περιόδου. Βελτίωση στο χαρτί και στο δέσιμο παρατήρησα και η μυρωδιά καταπληκτική. (μου θυμισε λίγο Ποπάι σε μυρωδια.. ή πρέπει να κοιτάξω την μύτη μου; ) Επίσης δεν ξέρω αν παρατηρήσατε οτι στο καρέ που σκανάρουν τον ΗΒ και τον Μίκυ του βγάζει "Μη γήινο πλάσμα" ενώ ο ΗΒ είνα γήινο πλάσμα απο το μέλλον...
  12. επιτέλους μικύ στο κόμιξ .. είχαμε μπουκώσει λίγο με τα παπιά. Ελπίζω να είναι 50 -50 οι ιστορίες με παπιά μικυ γκουφη κτλ.
  13. παιδιά το πρώτο τεύχος το αγόρασα κι εγώ .. Αλλά το θέλω 2-3 κόπιες ακόμη. Απο που μπορώ να το προμηθευτώ online ;
  14. Λοπόν είχα διαβάσει μικρός θυμάμαι και μου έχει μείνει πάρα πολύ μια ιστορία στο περιοδικό Μικύ Μάους . Χρονολογία φαντάζομαι κοντά στο 1990. Ολοκληρώθηκε σε 2 ή 3 τεύχη μικυ μάους . Εκτυλισσόταν κάτω απο την γή οπου είχαν βρεί εναν υπόγειο πολιτισμό. Αν θυμάμαι καλά εχει μέσα και τον ΗΒ . Δεν είναι η ιστορία χώρα στα έγκατα της γής με τα πλάσματα που κάνουν σεισμούς του barks αλλά καποια άλλη.. Εχετε καμια ιδέα για το ποια μπορεί να είναι; Την ψάχνω χρόνια ..
  15. συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω. Η καλή αρχή έγινε . Σίγουρα ειναι κατι διαφορετικό απο το κόμιξ όπως το είχαμε συνηθίσει αλλά θέλει το χρόνο του για να δείξει πώς θα πάει. Η ιστορία προσωπικά με ικανοποίησε αρκετά. Την Τετάρτη βγαίνει το δευτερο με τον Η Β ο οποίος είναι απο τους αγαπημένους μου! Ωστόσο θα ήθελα να τα κυκλοφορούν σε σακουλάκια
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.