Μετάβαση στο περιεχόμενο

Comicseater

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Comicseater's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

60

Συνολική φήμη στο GC

  1. Θέλω να τις διαβάσω από περιέργεια, να δω πόσο χάλια είναι
  2. Eπειδή ποτέ δεν το κατάλαβα: ο Τζούνιορ είναι ο Ντόναλντ όταν ήταν μικρός, ή είναι ένα τυχαίο παιδί που μένει με τη γιαγιά Ντακ;
  3. Γιατί κάποιοι (ανάμεσα τους κι εγώ) σκέφτονται πως στο μέλλον το ΚΟΜΙΞ 1 στο ebay θα πουλιέται ακριβά. Σε 50 χρόνια απο τώρα δηλαδή, μπορει να κάνει και 100 ευρώ(!) οπότε, παίρνοντας 2 τεύχη, θα κρατήσεις ένα μαζί σου συλλεκτικό για να το θυμάσαι και το άλλο θα το πουλήσεις.
  4. Ερώτηση-απορία: Κάνει ο Κάστυ ιστορίες και με παπιά, ή μόνο με τον Μίκυ και τον Ήτα Βήτα; (απλά από περιέργεια)
  5. Λοιπόν, το αγόρασα και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι παραπονιούνται. Το εξώφυλλο είναι καταπληκτικό, η ιστορία μόμπυ ντικ φανταστική, πανέμορφα χρώματα και σύμφωνα με το inducks η συγκεκριμένη ιστορία κατατάσεται 7η από όλη την δεκαετία. Έπειτα έχουμε μία αδημοσίευτη ιστορία στην Ελλάδα του καλύτερου στον χώρο των ντίσνευ κόμικς όλων των εποχών, τον Καρλ Μπαρκς και γνωρίζουμε πως το επόμενο τεύχος θα περιέχει ιστορία από τον Κάστυ, των κορύφαιο πιστεύω αυτή την στιγμή σε ό,τι αφορά τα κόμικς της ντίσνευ. Όσο για την τιμή μόνο λογική μου φαίνεται, κι όποιος δεν μπορεί να δώσει 50 λεπτά παραπάνω το μήνα καλύτερα να μην αγοράζει καθόλου κόμικς. Επιπλέον, όσον αναφορά το χαρτί, δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι γκρινιάζουν. Εγώ νόμιζα πως τα κόμικς τα αγοράζουμε για να διασκεδάζουμε ευχάριστα με τους όμορφους διαλόγους και σχέδια, όχι για το χαρτί. Τέλος τα σχόλια του τύπου 'δεν μου άρεσε το νέο ΚΟΜΙΞ γιατί ήταν ενα εκατοστό κοντύτερο απο το προηγούμενο' ή 'δεν ξαναγοράζω το καινούριο ΚΟΜΙΞ διότι δεν είχε συνδετήρες' τα βρίσκω απαράδεκτα. Τα κόμικς τα αγοράζουμε για περιεχόμενό τους, για τίποτε άλλο(τουλάχιστον εγώ, που δεν είμαι συλλέκτης). Το αγαπημένο ΚΟΜΙΞ που πριν λίγους μήνες όλοι γκρίνιαζαν που έκλεισε, επέστρεψε .Και αντί να σταματήσουν οι γκρίνιες, όπως θα ήταν και το λογικό, εσείς συνεχίζετε να βρίσκετε ανούσιες λεπτομέριες να σχολιάσετε αρνητικά. Όλα αυτά βέβαια δεν τα λέω για να 'μαλώσω' ή να θίξω κανένα, απλά εκφράζω και τη δική μου άποψη.
  6. Δεν το χω πάρει ακόμα, γι' αυτό έχω αυτήν την απορία: Υπάρχει καμιά διαφήμιση πέρι συνδρομής για το ΚΟΜΙΞ;
  7. Eγώ θα αγοράσω δύο τευχη του νέου ΚΟΜΙΞ όσο ακριβό κι αν έιναι. Που ξέρεις; Σε τριαντα χρόνια μπορει να στοιχίζει και πενήντα ευρώ.
  8. Αν είναι αλήθεια τα όσα δήλωσε ο συλλέκτης ντίσνευ, τότε προφανώς δεν έχει ζωή. Αν είναι να εξαρτιέται η ζωή μας από το αν θα κυκλοφορήσει το ΚΟΜΙΞ σήμερα ή αύριο και να μην μπορουμέ να φάμε ούτε να κοιμηθούμε, τότε έχουμε πέσει πολύ χαμηλά. Δεν λέω, το ΚΟΜΙΞ το συλλέγω τώρα 10 χρόνια αλλά δεν θα αυτοκτονήσουμε κιόλας για μιας μέρας καθυστέρηση.
  9. Είναι όντως σίγουρο πως το ΚΟΜΙΞ θα βγει στις 30 Ιουλίου και όχι στις 29; Αν είναι έτσι τότε η Καθημερινή θα έπρεπε να είχε ενημερώσει για να μην πηγαινουν τσάμπα στο περίπτερο οι κομικσοφάγοι.
  10. To ΜΜ Β' κύκλος είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω διαβάσει(προσωπικά το προτιμώ και από τις νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ) και σαν λάτρης των νουάρ και σε κόμικς αλλά και σε βιβλία είχα απλώς μία απορία σχετικά με το αν πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά. Αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το θέμα, απλώς γράφει τι ξέρει. Όποιος δεν γνωρίζει, απλά δεν σχολιάζει.
  11. Ξέρει κανείς αν οι εκδόσεις της Καθημερινής θα συνεχίσουν τη σειρα ΜΜ Β' κύκλος;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.