Μετάβαση στο περιεχόμενο

rorschach

Banned
  • Περιεχόμενο

    2379
  • Εγγραφή

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από rorschach

  1. Υπάρχει και πιο εύκολη λύση http://www.kathimerini.gr/disney-subscriptions
  2. Στην Ιταλία τις έβαλαν σε σπέσιαλ τόμο της σειράς
  3. Μάθαμε και ποιος είναι ο 10ος τόμος που δε φαινόταν στη διαφήμιση (*)
  4. Οι ιστορίες του τόμου είναι: Ο πλανήτης τής σπατάλης Ένας εναντίον όλων Το κυνήγι των εξωγήινων Ο ναυαγός τού διαστήματος Το κατάστημα των απίθανων εφευρέσεων Ο κόσμος τού Βελκ Την επόμενη εβδομάδα ιστορίες από το Φαρ Ουέστ.
  5. Όπως αναμενόταν, η καλύτερη ιστορία του τεύχους ήταν αυτή των Βικτοριανών Μύθων, που είχε πολύ όμορφο σχέδιο και ικανοποιητικό σενάριο. 8αράκι σε αυτήν. Κατά τα άλλα τίποτα αξιόλογο. Κάποιες μέτριες ή ανεκτές ιστορίες. Η πρώτη ιστορία θα ήταν καλούτσικη αν δεν είχε τον κακό να κάθεται και να μονολογεί ώστε να εξηγήσει στους αναγνώστες το σχέδιό του.
  6. Μάλλον έχετε χαμηλές απαιτήσεις. Με μόνο ΜΙΑ καλή ιστορία και αυτή δημοσιευμένη σε Μίκυ Μάους που βρίσκεται εύκολα, ο τόμος χαρακτηρίζεται ως κάτω του μετρίου.
  7. @ΚΟΜΙΞ @Alexop θα συμφωνήσω, δεν πειράζει όμως γιατί είχαμε δυνατό Δεκέμβριο, δε γίνεται να μπαίνουν συνέχεια κορυφαίες ιστορίες.
  8. Το ημερολόγιο Ιανουαρίου Στα δύο τελευταία Μίκυ Μάους του μήνα έχουμε αυτές τις ιστορίες: Το στοιχείο 109 Η κατάρα των τριών Φαραώ Η ιστορία στο Ντόναλντ μάλλον είναι αυτή https://inducks.org/story.php?c=D+2000-101 Και του Super Μίκυ αυτή https://inducks.org/story.php?c=D+2008-208
  9. 5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα: ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ Ο ΜΙΚΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΤΑΝ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ, Ο ΦΕΘΡΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΣΤΟΝΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΝΑΒΟΥΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ο ΜΙΚΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΜΟΡΤΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΤΥ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, ΟΜΩΣ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΟΜΩΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου (Νο. 187) Οι πρώτες σελίδες της κεντρικής ιστορίας Επιστρέφουν επιτέλους οι Βικτωριανοί Μύθοι, αυτή είναι για μένα η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία του τεύχους.
  10. Για 2 ευρώ είναι αυτή η έκδοση. Το Μίκυ Μάους έχει μόνο αδημοσίευτες και κάνει 1,90. Αυτό έχει ίδιο μέγεθος, λίγες σελίδες παραπάνω αλλά και δημοσιευμένες ιστορίες άρα μέχρι 2 ευρώ είναι τίμια. Βαριά 2,5 για το χαρτόνι στο εξώφυλλο.
  11. Απ'ό,τι βλέπω, εκτός από αυτές του Κάστυ, οι μόνες ιστορίες της προκοπής είναι οι δύο του Πανάρο.
  12. Δηλαδή έχουμε κάτι σαν τα Κλασικά του Τερζό από άποψη μεγέθους, σελίδων, και επιπέδου ιστοριών αλλά στη διπλάσια τιμή;
  13. Μην περιμένετε τίποτα έξτρα, στον ιταλικό τόμο είχε μόνο αυτή τη σελιδούλα στην αρχή.
  14. Την έχω διαβάσει, καλή είναι αλλά με τίποτα για τοπ 100.
  15. Οι υπόλοιποι τόμοι που φαίνονται είναι αυτοί:
  16. Δε νομίζω πως περνούσε αυτή τη φιλοσοφία. Έτσι σκεφτόταν ο Φέθρυ, αλλά αυτός ο χαρακτήρας δεν είναι ποτέ παράδειγμα προς μίμηση. Όσο για το σχέδιο, δε μπορώ να φανταστώ αυτή την ιστορία με άλλο σχέδιο. Ο Φατσίνι είναι ιδανικός σχεδιαστής για σουρεαλιστικές κωμικές ιστορίες!
  17. @ΚΟΜΙΞ θυμάσαι που λέγαμε κάποτε να εκδώσουν αυτή την ιταλική σειρά στην Ελλάδα; Ίσως να μας διαβάζουν και να μας λαμβάνουν υπόψη τελικά Βέβαια εγώ είχα προτείνει να τη βγάλουν αντί του Super Μίκυ, ως Editor's Choice θα προτιμούσα κάτι καλύτερο. Μήπως Editor's Choice σημαίνει πως δε θα είναι ξεπατικωσούρα της ιταλικής έκδοσης και έχει γίνει επιλογή ιστοριών από κάθε τόμο(ώστε να μειωθούν και οι σελίδες) ;
  18. Χμμ, δε με ενθουσιαζει αυτη η ιταλικη εκδοση. Απο επιπεδο ιστοριων ειναι ετσι κι ετσι. Εχει πολυ καλες αλλα και καθολου καλες. Και οι περισσοτερες ειναι δημοσιευμενες στην Ελλαδα. Αναλογα με το τευχος θα αποφασιζω αν θα το αγοραζω. Αν παντως ειναι ιδιες σελιδες με τους ιταλικους τομους και οχι μισες οπως του Σκαρπα, τοτε θα αξιζει τα λεφτα του. Ο τιτλος "Κλασικη Βιβλιοθηκη" ειναι λιγο ακυρος.
  19. rorschach

    PUBLIC

    Καμια λεηλασια. Αντιθετα τηρησα απολυτα τους ορους του public, κατι που δεν εκανε το ιδιο το μαγαζι. Επισης την παραγγελια την εκανα με αντικαταβολη. Δεν μενω διπλα στο public για να πηγαινω συνεχεια και να κουβαλαω δεκαδες μπαρνυδες. Στελνουν οσα ειναι ετοιμα και αργοτερα στελνουν και τα υπολοιπα(αν θελουν, αλλιως δε σου στελνουν τιποτα και ειναι θεμιτο συμφωνα με τους εξυπνους του φορουμ). Για άλλους δεν ξέρω, άλλωστε δεν εκπροσωπείς κανέναν εκτός από τον εαυτό σου ώστε να μπορείς να γράφεις "κανείς δεν ασχολείται". Εσύ πάντως ασχολείσαι.
  20. rorschach

    PUBLIC

    Δεν έχει σημασία. Μην προσπαθείς μάταια να τους δικαιολογήσεις. Αν ήθελα τους έκανα και κομφετί. Αφού το public δέχεται επιστροφές, ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να το εκμεταλλευτεί. Δική τους ευθύνη είναι όταν κάνουν προσφορές να προσέχουν τους όρους που βάζουν, ώστε να μην εκτίθενται αργότερα προσπαθώντας να μειώσουν τη χασούρα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.