Μετάβαση στο περιεχόμενο

Isley

Members
  • Περιεχόμενο

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Isley

  • Γενέθλια 09/27/1985

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1118 προβολές προφίλ

Isley's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

354

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ωραίο δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους και καλά χριστούγεννα να εχουμε.
  2. Γενικά όλοι οι χαρακτήρες είχαν συναισθηματικές στιγμές στο τελευταίο ή στα τελευταία επεισόδια. Απλά θεωρώ οτι η φόρτιση έπεσε πιο πολύ στον Αβράαμ γιαυτο και τον ψήφισα. Οι θεωρίες βεβαια πάρα πολλές, αλλά μάλλον θα φύγει κάποιος που μας νοιάζει πολύ, όχι κάποιος 3ος χαρακτήρας πχ Γιουτζίν.
  3. Διάβασα με προσοχή όσα γράψανε οι προηγούμενοι και μπορώ να πώ με βεβαιότητα οτι συμπάσχω.. Καταστράφηκαν αρκετά κομικς απο τη μητέρα μου και σίγουρα και απο εμένα αλλα θυμάμαι 2 συγκεκριμένες περιπτώσεις. Θα πηγαίναμε διακοπέςμε τους δικούς μου και πριν ξεκινήσουμε ζήτησα τα ΚΟΜΙΞ μου. Πηγαίνει λοιπόν η μητέρα μου, τα παίρνει απο το σπίτι και τα βάζει στο πορτ μπαγκαζ χύμα (δε το είδα) και πάει στο καπάκι ο πατέρας μου χωρις να τα δει και βάζει απο πάνω μια βαλιτσα. Ρωτάω που είναι, είπα τα θέλω δίπλα μου και με διαβεβαίωσαν οτι δε θα πάθουν τίποτα. Όταν φτάσαμε συνειδητοποίησα οτι είχαν τσαλακωθει/τσακιστεί στη ράχη καθώς και οτι κάποια είχαν σκιστεί διοτι είχε χωματόδρομο και η βαλίτσα χόρευε κασιλαμά στη διαδρομή. Μιλάμε για 5 ΚΟΜΙΞ της πρώτης 10δας. Επειδή έκλαιγα με διαβεβαίωσαν οτι θα τα αγοράσουμε πάλι καινούργια και...ακόμα να τα δώ. Πρόσφατα σχετικά, πριν λιγα χρονια το χτύπησα στη μητέρα μου και είπε: πόσο κάνουν πιά, να στα πάρω. Είδε τιμές και στεναχωρήθηκε για αυτό που έγινε. Τα αγόρασα μόνος μου απο έναν τύπο που δούλευε στον Τερζόπουλο εν τέλει αδιάβαστα μιντάκια. Μυτιλήνη, πρέπει να ήταν 1992 ή 1993. Διάβαζα στο μπακόνι της πολυκατοικίας το ΚΟΜΙΞ # και ξαφνικά φυσάει, μου φέυγει απο τα χέρια και πέφτει στη σκεπή του σπιτιού δίπλα το οποίο όμως δεν είχε πρόσβαση εκει, μόνο με γερανό ή πυροσβεστική. Το χειρότερο μαρτύριο; Κάθε φορά που έβγαινα στο μπαλκόνι έβλεπα το άψυχο σώμα του να κείτεται εκεί, να το χτυπάει ο ήλιος, το χαλάζι, η βροχή...
  4. Πρόσφατα αγόρασα όλες τις Ανατριχίλες σε άριστη κατάσταση και καλή τιμη απο ένα παλικάρι εκτός 6 απο την τελευταία 10δα. Ομολογουμένως δε ξέρω τι με είχε πιάσει εκείνη τη στιγμή, μάλλον μια απο τις συνηθισμένες νοσταλγίες για το παρελθόν. Θα κοιτάξω να ολοκληρώσω τη συλλογή κάποια στιγμή. Βέβαια, όπως είπαν και άλλοι πριν απο μένα, μεγαλώσαμε και πλέον ο τρόπος γραφής είναι παιδικός για την ηλικία μας. Όμως για μικρότερες ηλικίες ήταν κομπλέ. Θυμάμαι πιτσιρικάς είχα διαβάσει εκείνο με τον καρχαρία και φοβόμουνα να πάω στα βαθιά. χαχαχα!
  5. Ναι, εικόνες με κείμενο. Όταν τα πήρα νόμιζα οτι ήταν σα τα Disney Cinema να πω την αλήθεια... Τώρα τα πρωτοάνοιξα για να δώσω feedback. Γιαυτο δεν εχει παρουσίαση στο forum. (έχει νόημα να τα διαβάσω και να κάνω μια παρουσίαση ή επειδή δεν είναι κομικ να το αφήσω)
  6. Λοιπον παιδια, λαθος δικο μου, δε τα ειχα κοιταξει καλα. Δε φαινεται να εχουν σχεση με τα υπολοιπα 50, ειναι 16 και πιο μικρα σε μεγεθος. Τα περισσότερα λενε Disney PIxar και αλλα λενε σκετο Disney. Παραθετω κάποια εξωφυλλα, εβαλα και ενα Disney Cinema διπλα να δειτε διαφορα μεγεθους. Παρατήρησα οτι το Disney Cinema είχε πχ το Toy Story 1 και 2, ενω εδω βλέπω το 3. Μήπως είναι συνέχεια της σειράς;
  7. Εντυπωσιακή η κατάσταση τους! Δε χορταίνω να τα βλέπω, ακόμα και αν δεν ειναι δικά μου! :rainbow:
  8. Ξέχασες πχ τον Ουίλιαμ Βαν Χόρν και τον Ρομάνο. Σε κάθε περίπτωση, ψήφισα Μπάρκς αν και το χέρι πήγε να αλλαξοδρομήσει για Ρόσα. Μου αρέσει το χιούμορ του και ο λεπτομερής τρόπος που σχεδιάζει, με πολλά να συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Αλλά, σεβασμός στο θείο Κάρλ.
  9. Συμφωνω με τους προλαλήσαντες, αν και οι Ιταλοί έχουν αποδειχθεί απίστευτα δημιουργικοί και με τη δημιουργία νέων χαρακτήρων αλλα και με τα πρωτότυπα σενάρια, νομίζω οτι απολαμβάνω παραπάνω Κάρλ, Κένε και Φλόιντ.
  10. Ενθετο και αυτο, οπως τα Disney Cinema, αλλα ειναι με ταινιες της PIxar, λαθος δικο μου, πρεπει να λεγεται Pixar Cinema.
  11. Απο την τελευταία φορά που έγραψα υπήρξε πρόοδος: (κυρίως επειδή έβαλα τάξη στο αχούρι και είδα τι εχω) ΓΚΡΟΥ 1-4 DISNEY CINEMA 1-50 DISNEY PIXAR 1-16 ΑΣΤΕΡΙΞ ΕΘΝΟΣ 1-34 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY 1-33 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΙΞ 1-6 (αισίως απο την Τρίτη που θα έρθει το δεματάκι) Deathnote 1-12 (manga αλλα μετραει και αυτό) Ο ΜΑΓΟΣ MOD.TIMES 1-7 ΟΝΣΛΟΤ MOD.TIMES 1-8 (αισίως απο Τρίτη και αυτό) Θα έβαζα και Βιο και Πολιτεια Σκρουτζ Μακ Ντακ αλλα όπως είπα και σε άλλο thread, μας κλεψανε τα Χα,ενα Επεισόδια παιδες.
  12. Απο γκρουπάκι στο facebook παλι, συλλεκτικά αντικέιμενα, περιοδικα Χρήστος ΑντίχριστοςJanuary 15 at 12:24am λουκυ λουκ 16 τευχη απο εθνος, 6 ευρω εκαστο. περιοχη αθηνα Ούτε ο ληστής με το ένα χέρι τόσο κλέφτης!
  13. Δηλαδή υπάρχει αμφιβολία οτι όσοι τον είδαν 1 και 2 φορές δε θα θέλουν να τον ξαναδούν 3η; Όλο και κάτι θα έχει αποκτηθεί απο τότε για υπογραφή. Και άλλωστε αποσα έχω ακούσει ο Don είναι φοβερός και ξέρει οτι στην Ελλάδα έχει fans. Απλά παρατήρησα τον Απρίλιο θα πάει Νεάπολη Ιταλίας. Ένα αεροπλάνο και τσούπ ήρθε. Θα μαζευτεί λαός για τον Κένο, 100%. Δε ξέρω βέβαια τα διαδικαστικά, αλλά θα το στείλω στην Καθημερινή, μαζί με την έκδοση τόμων γενικότερα. Άν βεβαια το συνδυάζαν και με τους τόμους θα ήταν φοβερή διαφήμιση.
  14. Όχι, δε τον μπέρδεψε με άλλον. Μου έλεγε οτι ο Βαν Χορν επιννόησε παραπάνω φυσιογνωμίες για τα παπιά (είχε δίκιο) και οτι ήταν ο πρώτος που τα έστειλε στο διάστημα (δε μπορούσα να πώ με βεβαιότητα αν ήταν σωστό το δεύτερο). Αλλά τον τσάκωσα στο inception. Έ οχι και να μας τσαμπουνάει οτι ο Βαν Χόρν είναι ο best of the best, ο master of disaster κτλ. Μου είπε με ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα οτι μπορώ να περιμένω λίγο και θα βγεί ο Βιος και Πολιτεία ξανατυπωμένα, μαζί με βιβλιοθήκη Ρόσα. Ήταν τόσο σίγουρος δε όταν το έλεγε που σκέφηκα να τον ρωτήσω άν είναι μέντιουμ ή αν έχει βύσμα στην Καθημερινη. Άσχετο, ποιος κανόνισε την προηγούμενη φορά και φώναξε το Ρόσα; Ο Τερζο ή κάποιος άλλος; Μήπως να τον ξαναφωνάξουμε; Ναι, όπως είπα επειδή ηταν ένθετο ήταν χειρότερη η ποιότητα της βιβλιοθήκης Disney και συμφωνώ μαζί σου, για 4 ευρώπουλα πολύ καλή ποιότητα. - Άσχετο, αλλά ψάχνω τα χαμένα επεισόδια, αλλά παρατήρησα οτι δε μπορώ να ποστάρω στην αναζήτηση τευχών ακόμα. Πρεπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα ή καποιος αριθμός δημοσιεύσεων για να μπορω; Αν ξέρει κανένας δηλαδη... Μου κλέψαν τον τόμο μου και τον ψάχνω τώρα πάλι.
  15. https://www.facebook.com/groups/1441793522723001/permalink/1660766894158995/?comment_id=1704647086437642&reply_comment_id=1704993566402994&ref=notif&notif_t=group_comment_mention Και σε περίπτωση που δε μπορείτε να το δείτε, απο το γκρουπάκι αγοραπωλησίες-κομικς στο Facebook Giorgos MelisidisAugust 12, 2015 Συλογή Κόμιξ, τεύχη 1-256 €3,500 — Θεσσαλονίκη Πωλείται όλη μου η συλογή Κόμιξ 1-256 τεύχη, όχι μεμονωμένα. Πολύ καλή κατάσταση. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλώ στείλτε προσωπικό μήνυμα. Έκανα και σχόλιο απο κάτω πριν μέρες, δεν άντεξα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.