Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πουπουλένια Αναφουφούλου

Members
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

402 προβολές προφίλ

Πουπουλένια Αναφουφούλου's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

291

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστω πολυ για οοολες τις πληροφοριες. Θα τις μεταφερω στο συναδελφο! Χρονια πολλα σε ολους!!
  2. Ένας συνάδελφος με ρωτάει αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μικρά παιδιά όπου να μπορούν να φτιάξουν κόμικς (και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα). Συγκεκριμένα πράγματα δεν έχω στο μυαλό μου. Προτάσεις?
  3. ντρεπομαι δε μπορω... του zoo η γυναικα ειμαι!!!
  4. διαβασε το και αναποδα... κατσαρη - δακης...!!! γλοιωδης και μπλιαξ!!!! οσο για τα τραγουδια θελω και την αρμοζουσα αμφιεση οταν θα τα τραγουδας!!!!!
  5. το αμερικάνικο ονομα της ειναι Feather Fluffnuthin = Πουπουλένια Αναφουφούλου Professor Viktor Dimitrius Smyte = Καθηγητής Πλήγμανν Freddie Kegg = Φρέντι Μπυρόνης Schuyler Roatch III = Δάκης Κατσάρης ο Τρίτος
  6. ...αγαπητέ Yoshimitsu ... ο λογος που δεν εμπαινα τοσα χρόνια είναι επειδη δεν είχα βρει το καταλληλο αβαταρ... ευχαριστω για το καλωσορισμα και τα καλα σου λογια!
  7. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ - ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ Διαβάζοντάς το τελειωμένο πλέον, από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατι πραγματικά είναι πολύ καλή δουλειά! Είναι αποτέλεσμα άψογης συνεργασίας & πολλών ωρών εργασίας - πολλών όμως!! Τρέξιμο, άγχος, κούραση και πολλή αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, ατελείωτη έρευνα και πολλοί μα πολλοί πόνοι στη μέση... Σκεφτείτε οτι η δουλειά αυτή γινόταν σε καθημερινή βάση μετά τις κανονικές μας δουλειές, δλδ αργά το απόγευμα, επί ένα τρίμηνο... Από την άλλη παίρνω και μια μικρή σύγχυση με κάθε λαθάκι που εντοπίζω γτ δυστυχώς υπάρχουν κάποια λαθάκια... Αναπόφευκτο για μένα, αφού έιχαμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας. Από τη στιγμή που ο Ρόσα έδωσε το οκ μέχρι την έκδοση πέρασαν μόλις τρεις μήνες... και για ένα τόσο μεγάλο βιβλίο - γιατί περί βιβλίου πρόκειται - ένα τρίμηνο δεν φτάνει!!! Ζητάμε, λοιπόν, την κατανόησή σας για όσα λάθη υπάρχουν... Το ιδανικό θα ήταν να είχε πραγματοποιηθεί ένα ακόμα διορθωτικό πέρασμα, σε τυπωμένο υλικό, γιατί η οθόνη του υπολογιστή μετά από λίγη ώρα κουράζει τα μάτια και σίγουρα κάποια λάθη διαφεύγουν της προσοχής... αλλά όπως ξαναείπα δεν υπήρχε αυτή η πολυτέλεια! Θα κλείσω λέγοντας οτι αισθάνομαι πολύ όμορφα και για το εκδοτικό αποτέλεσμα αλλά και γιατί μέσα από όλη αυτή την "περιπέτεια" ήρθα σε επαφή με άτομα που πραγματικά εκτιμώ και απέκτησα καινούριους φίλους και δέθηκα και με όλους όσοι συμμετείχαν ενεργά στην όλη εκδήλωση ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ που ήμουν κομμάτι όλου αυτού ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!! Το γεγονός οτι τα μυαλά μας - έστω και για λίγο - διασταυρώθηκαν με το μυαλό του ΝΤΟΝ ΡΟΣΑ για εμενα έχει αξία ανεκτίμητη... για όλα τα άλλα υπάρχει η μαστερκαρντ (τοποθέτηση προϊόντος...!)
  8. dionik, είχες την καλύτερη αιτιολογία που δεν συμμετείχες εκ των έσω! Αγκού, σε 5-6 χρόνια που θα μεγαλώσεις θα φροντίσουμε να στον ξαναφέρουμε, να τον γνωρίσεις και η ίδια
  9. ακουσα διαφορα κουλα... με κορυφαιο το "θελω να υπογραψει στο μπλουζακι μου..." ενω το φορας?? ΔΕΝ θα το βγαλεις??? ευτυχως δεν το εβγαλε... ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.