Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bean

Members
  • Περιεχόμενο

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Bean

  • Γενέθλια 07/10/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2779 προβολές προφίλ

Bean's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

222

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όποιος κάνει συνδρομή έχει πρόσβαση σε όλα τα τεύχη (και τα παλιότερα) για όσο διαρκεί η συνδρομή; Η απλά κατεβάζει μόνο όσα θα βγουν κατά τη διάρκειά της;
  2. Πιθανότατα να μπει κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ξέρω γιατί αυτή η ιστορία αγνοείται για δεύτερη φορά μετά τη Βιβλιοθήκη Κόμιξ, ενώ μπήκαν 7σέλιδες και 4σέλιδες...
  3. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά! Κάνεις πάρα πολύ καλή δουλειά!!
  4. Αν ισχύει αυτό, το πιθανότερο είναι τα επόμενα να βγουν μέσα Ιανουαρίου και να αλλάξει μόνιμα το χρονοδιάγραμμα των κυκλοφοριών.
  5. Εξαιρετικό βίντεο για ακόμα μια φορά! Συνέχισε έτσι!!!
  6. Ναι, ας ευχηθούμε να είναι (και να είμαστε) όλοι καλά και ας αργήσουν και λίγο. Δε χάλασε ο κόσμος.
  7. Αν θυμάμαι καλά δεν είχε μπει από την αρχή στο ημερολόγιο του μήνα (ενώ είχε ανακοινωθεί στο προηγούμενο τεύχος), σε μια εποχή που το ημερολόγιο ανέβαινε εξαρχής πλήρες στη σελίδα της Καθημερινής, χωρίς περεταίρω προσθήκες στην πορεία. Κάποιος από εδώ τους είχε στείλει μήνυμα και του απάντησαν ότι σταμάτησε. Έτσι θυμάμαι εγώ τουλάχιστον. Όπως και να χει, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το Σούπερ Μίκυ να ήταν εξαρχής στο ημερολόγιο από την αρχή του μήνα και να αποφάσισαν να το ακυρώσουν την ημέρα της κυκλοφορίας του. Πιστεύω πως αν ήταν να ακυρωθεί θα το είχαν αφαιρέσει πολύ νωρίτερα. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν τεύχη που δεν ανακοίνωναν καν επόμενο τεύχος στην τελευταία σελίδα (που κι αυτό ήταν πρωτόγνωρο) και το επόμενο κυκλοφόρησε κανονικά, παρά τις αντίστοιχες ανησυχίες μας. Μόνο αν περάσει η βδομάδα, κυκλοφορήσει κανονικά το Κόμιξ και το επόμενο Μίκυ Μάους και δεν έχουμε κανένα νεότερο για το Σούπερ Μίκυ θα έχει βάση να ανησυχούμε για την τύχη της συγκεκριμένης έκδοσης. Μέχρι τότε ας κάνουμε υπομονή γιατί το πιθανότερο είναι να το δούμε κανονικά στα περίπτερα εντός της εβδομάδας!
  8. Παιδιά δε νομίζω να το σταμάτησαν ξαφνικά την ημέρα της κυκλοφορίας του. Το πιθαντότερο είναι να υπήρξε κάποιο μικρό πρόβλημα και απλώς να μην ξέρουν ακόμη ούτε οι ίδιοι ποια μέρα ακριβώς θα κυκλοφορήσει. Φαντάζομαι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ενημερωθεί και το ημερολόγιο και θα το δούμε στα περίπτερα!
  9. Συμφωνώ. Το τεύχος του Ιανουαρίου θα βρει τέλη Δεκεμβρίου και θα ταίριαζε πολύ καλύτερα να έμπαινε εκεί η ιστορία.
  10. Και πάλι όμως, όλες μαζί βγαίνουν καμιά 15αριά σελίδες. Δε μπορεί να γίνει 100% Ρόσα!
  11. Το ερώτημα για μένα είναι τι θα είχε νόημα να έχει. Ρόσα από την αρχή το θεωρώ εντελώς απίθανο, ενώ Μπαρκς θα μπορούσε, αν αποφάσιζαν να απευθύνουν το περιοδικό μόνο σε παιδιά που ξεκινάνε τώρα τη σχέση τους με τα Ντίσνεϋ κόμικς και δεν έχουν σκοπό να μαζέψουν τις βιβλιοθήκες. Από την άλλη, αν είχε ιστορίες σαν τα πρώτα τεύχη θα λειτουργούσε απλά ως ένα bonus Μίκυ Μάους, μια που αυτές οι ιστορίες θα έμπαιναν έτσι κια αλλιώς εκεί αργά ή γρήγορα (όπως έγινε με το Μαύρο Κεραυνό ή το Μίκυ Μαλτέζε το καλοκαίρι). Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δούμε κάποια μεγάλη σειρά σε συνέχειες (πχ X-Mickey). Η προσωπική μου επιθυμία είναι παλιές καλές ιταλικές ιστορίες παλιότερων δεκαετιών, πράγμα όμως που θεωρώ λίγο δύσκολο.
  12. Μπορεί και το 77 να είναι το τελευταίο με Ρόσα, τουλάχιστον ως κύρια ιστορία. Τα πιθανότερα σενάρια πιστεύω πως είναι 3: 1) Το τεύχος 78 περιέχει ως κύρια ιστορία την τετρασέλιδη "Ωχ Έλατο" και μαζί όλες τις υπόλοιπες μικρές του Ρόσα που απέμειναν. 2) Το τεύχος 78 περιέχει ως κύρια ιστορία το "Ωχ Έλατο" και οι επόμενες που απέμειναν συνεχίσουν ως δευτερεύουσες τους επόμενους μήνες μέχρι να ολοκλήρωθούν (μία ανά μήνα) 3) Το τεύχος 78 περιέχει ως κύρια ιστορία κάποιου΄άλλου σχεδιαστή και το "Ωχ Έλατο" περιέχεται ως δευτερεύουσα, με τις επόμενες να μπαίνουν πάλι ως δευτερεύουσες (μία ανά μήνα) μέχρι να ολοκληρωθούν. Όλα αυτά είναι προσωπικές μου εκτιμήσεις και δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι με το τεύχος 77 (Αφιερωμένο Εξαιρετικά) οι μεγάλες ιστορίες του Ρόσα τελειώνουν.
  13. Πολύ καλό κανάλι! Θερμά συγχαρητήρια φίλε μου για την εξαιρετική δουλειά!!!
  14. Απίστευτα καλό βίντεο! Θερμά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά!!
  15. Θυμάμαι μικρός είχα διαβάσει την ιστορία "Ηλεκτρονική Επανάσταση" που ενώ είναι του 1983 είχε προβλέψει τα social media! https://inducks.org/story.php?c=I+TL+1438-AP
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.