Μετάβαση στο περιεχόμενο

Wiccan492

Banned
  • Περιεχόμενο

    142
  • Εγγραφή

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Wiccan492

  1. HEIL HYDRA! (είσαι τραγικός)
  2. Σιγά το spoiler. Θα μπορούσε άνετα να είναι η περιγραφή στην πίσω όψη της θήκης του dvd. [διεγράφη πολιτικό σχόλιο]
  3. Πολύ ωραία η ταινία! Είχε βαρβάτο σενάριο και υπόθεση. Είναι πολύ ''πιασάρικο'' να βλέπεις ότι ο κόσμος που μέχρι τώρα ήξερες, καταρρέει. [διεγράφη πολιτικό σχόλιο] Η σκηνή με τον Quicksilver και τη Scarlet Witch με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήξερα ότι θα εμφανιστούν. Ξέρει κανείς αν υπάρχει στο youtube;
  4. Wiccan492

    The Walking Dead (2010-2022)

    To δεύτερο μισό της σεζόν ήταν αισχρό. Όχι ότι το πρώτο ήταν καλό... Αυτό που θα έπρεπε να γίνει, είναι να μαζευτούν πολλοί φανς και να κάνουν αγωγή κατά της παραγωγής για τον χαμένο χρόνο που αφιέρωσαν.
  5. Oμολογώ ότι πλέον περιμένω με ένταση και ενδιαφέρον το επόμενο επεισόδιο. Το συμόρφωσαν αρκετά. Στην αρχή ίσως μαζεύονταν και 2-3 πριν τα δω. Τώρα αυτό συμβαίνει με το Αrrow.
  6. Wiccan492

    Esteban's art

    Πολύ ωραία! Πιάνεσαι και με σενάριο φίλε ή φαντάζεσαι τον εαυτό σου μόνο ως σχεδιαστή;
  7. Wiccan492

    The Walking Dead (2010-2022)

    Είναι εξαιρετικά φυγόπονοι οι σεναριογράφοι. Ασχολούνται με λίγους χαρακτήρες, γιατί όσο πιο λίγοι, τόσο λιγότερος πνευματικός κόπος απαιτείται από αυτούς. Δυστυχώς σαν σειρά αποδείχτηκε μια ωραία ιδέα που όμως φάνηκε από καιρό ότι άρχισε να ξεφουσκώνει. Και λυπάμαι που το λέω. Έβαλαν εξαιρετικά άχρηστους ανθρώπους να χειριστούν την καλύτερη σειρά που υπήρχε. Θα υποστούν την κατακραυγή τώρα.
  8. Wiccan492

    Δουλιτσες μου! ^.^

    Πάρα πολύ ωραία. Στο χρωμάτισμα έχεις περιθώρια βελτίωσης. Αλλά θα σε έπαιρνα άνετα για ένα ασπρόμαυρο κόμικ.
  9. Tότε μάλλον κατακρίνεις και το γεγονός ότι ο Whedon επέλεξε να μας δείξει τη Σκάι να φλερτάρει με τον Γουόρντ, τη Σκάι να φλερτάρει με τον Κόλσον, τη Μέι να κάνει σεξ με τον Γουόρντ και έναν άλλο πράκτορα της ΑΣΠΙΔΑΣ να την πέφτει στη Σίμονς.
  10. Θα ήθελες να μας δώσεις κάποιες σαφείς διαχωριστικές γραμμές στη φύση και τη θεματολογία των αναφορών στους agents;
  11. Wiccan492

    The Walking Dead (2010-2022)

    Τα σενάρια των 5 τελευταίων επεισοδίων πρέπει να γράφτηκαν μέσα σε μια νύχτα. Έχει κατρακυλήσει απίστευτα η σειρά. Για ένα επεισόδιο του Vampire Diaries σίγουρα καταναλώνουν περισσότερη φαιά ουσία οι σεναριογράφοι. Ετοιμάζομαι να στείλω μια επιστολή στην παραγωγή, στην οποία θα τους τα λέω από την καλή.
  12. Δεν είναι το ίδιο, αγαπητοί... Μια σειρά ασχολείται συνήθως με τις περιπέτειες μιας ομάδας, μιας παρέας φίλων, μιας γειτονιάς σε συγκεκριμένη χώρα κ. ά. Δεν γίνεται να υπάρχουν στάνταρ ινδοί, κινέζοι, μαύροι κλπ. Ενώ οι gay υπάρχουν παντού. Σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα κι αν αφορά το σενάριο. Για τους εύσωμους συμφωνώ. Θα έπρεπε να υπάρχουν κι αυτοί περισσότερο. Αν θέλουμε να μιλάμε για ρεαλισμό...
  13. Δεν συμφωνώ. Μια σειρά για να είναι μεστή και καλή, πρέπει να αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα όσο γίνεται περισσότερο. Στην πραγματικότητα, σε ένα οποιοδήποτε σύνολο ανθρώπων, το 10% τουλάχιστον είναι LGBTQ. Συνεπώς, κάθε σειρά πρέπει να έχει τουλάχιστον 1 τέτοιο χαρακτήρα, εφόσον το cast αποτελείται από πάνω των 10 χαρακτήρων. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό έτσι όπως ακούγεται, αλλά έτσι είναι. Δεν πρόκειται για θέμα δημοσίων σχέσεων, αλλά για θέμα συνέπειας και πληρότητας. Ο Whedon είχε εντάξει στη Buffy τη Willow και την Tara (εγώ μίλησα για gay male). Ίσως κάποιοι θα έβαζαν και τον Andrew στην κατηγορία αυτή, αν και ποτέ δεν δηλώθηκε ευθέως. Αν όμως μετρήσουμε πόσες σειρές έχει βγάλει ο Whedon και τι απήχηση έχει, τότε νομίζω πως τα παράπονα των φανς ευσταθούν. Ας πούμε, μια σειρά που την ξεκίνησα πρόσφατα και πιστεύω πως στέκεται αξιοπρεπώς στο θέμα αυτό, είναι το Teen Wolf. Δεν πραγματεύεται gay καταστάσεις, ούτε οι πρωταγωνιστές είναι gay. Αλλά οι παραγωγοί έχουν βάλει σταθερούς ενδιαφέροντες β' ρόλους gay εφήβων, που εμπλουτίζουν και προσθέτουν αρκετά στην υπόθεση. Εντάξει, μην υπερβάλεις και τόσο ρε φίλε...
  14. Εμένα με ενοχλεί που ο Whedon δεν έχει βάλει κάποιον gay male character. Είναι κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί από αρκετούς φανς κατά καιρούς για τις σειρές του. Ο Φιτζ θα μπορούσε να εξεληχθεί κάπως έτσι, αλλά θα δούμε... Όσο για την Σκάι... Aναμένω και την εμφάνιση των Deathlock και Blizzard, με δηλωμένες τώρα πια τις ταυτότητές τους.
  15. Γυμνός είναι ο Μπάτμαν; Υ.Γ Επειδή τώρα είδα την Emma Frost, θα ήθελα να σου πω ότι το παρακάνεις με τη σκίαση. Από την κοιλιά και κάτω μοιάζει με 80χρονη. Το ίδιο και ο λαιμός της Black Cat. Mου χτύπησαν έντονα γι' αυτό στο λέω.
  16. Wiccan492

    geokon's

    Aστέρι είσαι!
  17. Όπως σας είπα...μην με πιέζετε...
  18. Πουθενά. Είναι αποκλειστικότητα του GC. Mην με πιέζεις, δεν μπορώ να πω περισσότερα.
  19. Wiccan492

    www.bookdepository.com

    Mπορώ με κάποιο τρόπο να σταματήσω το site να μου πετάει την αρχική σελίδα;
  20. Eμένα πάντως μου άρεσε. Εντάξει, βασικά η πλάκα είναι στα βρισίδια.
  21. Wiccan492

    Σχέδια deadneighbours

    Χα χα! Πως σου 'ρθε κάτι τέτοιο;
  22. Wiccan492

    www.bookdepository.com

    Eυχαριστώ Sandman. Εντάξει, δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή. Βασικά είχα ένα της Panini στην παραγγελία μου, αλλά ήθελα να δω αν υπήρχε κάποιο ''θέμα'' που δεν πρόσεξα. Αυτά που παρατήρησα εγώ, είναι ότι της Panini είναι πιο βαριά και δεν έχουν αρίθμιση πουθενά στο εξώφυλλο ή στη ράχη. Απαράδεκτο. Επίσης υπάρχουν και τυπογραφικά λάθη στο οπισθόφυλλο (αναγράφεται ότι περιέχει εντελώς άλλα τεύχη από αυτά που όντως περιέχει). Εννοείται ότι θα προτιμώ της MARVEL.
  23. Wiccan492

    www.bookdepository.com

    Kαι; Κρύβει κάποια παγίδα; Ας πούμε κατώτερη ποιότητα;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.