Μετάβαση στο περιεχόμενο

george_bakinio

Members
  • Περιεχόμενο

    541
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από george_bakinio

  1. Οκ, ευχαριστώ!! Έψαχνα την ιστορία πριν απο αυτόν τον τόμο που εκδόθηκε. Γιατι εχει και μια περίληψη κιολας που λέει πως τον εγκαταλείπει η Μαιρη Τζέιν.
  2. Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Αρα στην Ελλάδα δεν εχει εκδοθεί ακομα κατι που να σχετίζεται με τον Spider-Man και σε σχέδιο του Straczynski...
  3. Καλημέρα παιδιά! Θα ηθελα τα φώτα σας! Την προηγούμενη ιστορία του Σπάιντερμαν και την επόμενη, πως μπορούμε να την βρούμε;; Γενικά δεν διαβάζω υπερηρωικα, αλλα επειδη βρήκα δελεαστική την τιμή του Σπάιντερμαν, ειπα να το τιμήσω. Μου άρεσε τρομερά το σχέδιο, όπως και η ιστορία που ήταν λιγάκι πειραγμένη απο την κλασική. Και πλέον εχω μπει σε ένα τρυπακι να ψάχνω τις ιστορίες του Σπαιντι!
  4. Παιδιά, μολις έμαθα, δυστυχώς, πως απεβίωσε ο Mordillo...
  5. @φλοκ μας έπιασε ίλιγγος!!!! 137 σειρές φουλ κομπλέ; Και πόσες ακομα θα εχεις μισές....
  6. Σίγουρα θα ήταν τέλεια!!! Εχει φτιάξει και ο καιρός, βλέπω και πολυ κόσμο!!!! Δυστυχως τις ώρες που μπορώ να ερχομαι στη λέσχη, δεν βολεύει για τέτοια event...και εις ανώτερα να τα εκατοστήσεις Λε.Φι.Κ
  7. Θα το παρω όπως και να εχει και ελπίζω να εχει καλές ιστορίες...! Χαχαχαχα Ειναι τέτοια η συνήθεια, που δεν γινεται να αλλάξει....και λόγω κρίσης γενικότερης, έχουμε και λίγες καλοκαιρινές εκδόσεις, όποτε δεν γινεται να μην τις τσιμπήσω!
  8. george_bakinio

    www.bookdepository.com

    Μήπως σε έχουν στη λίστα με τους vip πελατες και γι’αυτο;;
  9. Αυτός που θα έδωσε 5000€ για ένα σχέδιο, όσο γα*****ρο και να ειναι, θα πρέπει να του περισσεύουν. Πολυ μεγάλη εμπειρία...!! Και μόνο που έφερνες βόλτες σε ένα τετοιο χώρο άξιζε η όλη κούραση!! Απο τον Juanjo Guarnido, πιθανό να έδινα ένα 100αρικο για σχεδιακι με τον Μπλακσαντ να φασωνει την Ναταλια!! Ο Rosa μου κανει εντύπωση που ήταν ετσι απαθής όπως λες...αλλα ο κάθε ένας δεν ξερεις πως ξυπνάει...
  10. Σημερα ειναι δυνατή γιορτή, παίζει να γιορτάζει το μισό φόρουμ!!!! Χρόνια σας πολλα κωσταδες και ελενες!!! Να ειστε πάντα καλα και να σας χαιρόμαστε!!! Υγεία να εχετε όλοι σας και πολλα πολλα κόμικς!!!
  11. Παρέλαβα σημερα το απόγευμα!!! Ολα όπως τα φανταζόμουν! Ευχαριστω και για το δωράκι!!! Τα χρήματα κουδουνιζουν σε κάποιον απο τους κουμπαράδες!!
  12. george_bakinio

    Free Comic Book Day 2019

    Πάντα τέτοια Άγγελε!! Και σε λίγα χρόνια, εύχομαι ακομα μεγαλύτερο!! Πέρασα και γω σημερα απο το μαγαζι και χάρηκα πολυ που έβλεπα κόσμο να μπαίνει και να αγοράζει!! Τελικα ειναι αρκετοί αυτοί που αγαπάνε την 9η τεχνη!!
  13. Άρα δεν θα τα εχεις... επρεπε να τα είχα πάρει...
  14. Απο τα Mickey Mouse Mysterious Melody και Mickey's Craziest Adventures, θα εχεις κάποια; Θα υπάγονται στο 10%;
  15. @Μενίγ Πουαγώ Σ’ευχαριστω πολυ για τις ευχές σου!!! Αληθώς Ο Κύριος!!!! χρονια πολλα σε όλους σας!!!! Χρονια πολλα στον πρόεδρο μας φυσικά και σε όλους τους Γιωργαδες και Γεωργίες του φόρουμ!!!
  16. @φλοκ , τι λες τωρα;!;! Σ’ευχαριστω! Λόγω της γιορτής μου;; Χαχαχα!!! Το θέλω, ναι!
  17. Αλίμονο βρε Δημοσθένη!! Καλοδιαβαστα!!!
  18. @φλοκ δεύτερη φορά που με προλαβαίνεις......
  19. Επρεπε να τσιμπήσω ένα που είχες στο con...ελπίζω να μην ξεπουλήσεις!!
  20. Αλίμονο Κώστα! Δεν πειράζει!
  21. Α, ρε γα****...είχα κανει χρυσό τον μελανδρο για να μου στείλει ένα τεύχος με κοπρόσκυλα....@conb , εχεις δεύτερο;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.